dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 mani said: sarah'ın öldürdüğü hatun shaw'ın karısı olmasın ? kıllandım bak şimdi. böyle hoppadanak gösterdiler son anda. gerçi sarah bakmışmıydı resmine daha önceden bilemiyorum. bunu sağlam tutturmuşsun yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Penthesilea said: chuck sarah'i oldurecek arkadaslar neye dayanarak bunu atıyorsun ortaya söyle bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ben hala hannah'a üzülmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Chuck Sarah'yı kurtarmak için Shaw'u öldürecek. Sarah tekrar katilsin sen, katil! diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 şu kadınlara da bir yaranılmıyor sanki sen adam öldürmedin hiç katır katır boyun kırıyosun be kadın hiç mi utanman yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Ratingler düşüp duruyor sezon başından beri. Gerçekten de son bölümler çok zorlama duruyor. Bence de bir sezon daha olmaz. Hatta bu sezon bile olmamalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 şu dizilerin ratingleri düşüyor diye hulu falan gibi kanallar, bizim ülkelere cüzi ücretli ya da reklamlı yayın yapsalar bile izlerim bak. sadece ölçümlerde yer alabilmek için.. tabi öle bişi hiç olmayacak.. eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 aylık 30 lira cepten veririm bitirmesinler diziyi. ya da sadece yvonneli bölümler yapsınlar diğerlerini kovsunlar. yok lan casey de kalsın. chuck lavuk zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Sarah, Casey ve Morgan süper ya. Anna ve Hannah da iyiydi ama çıkardılar snif. Bu arada ikisinin ismi de palindrom yeni farkediyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bu kadar iyi bir sezona rağmen hala ratingler düşüyorsa yapılabilecek birşey yok. X tane dizi takip ediyorum, hakikaten X, Chuck bu sezonun en iyi dizisi. 3x13 de süper bir bölüm. Bazen yok artık diyecek kadar kolpalık vardı ama en çok güldüğüm sahneler onlar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yine cok iyi bi bolumdu, ding demek istiyorum euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ehihihi final olurmus bu bolumden aslinda. colonel sanders (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 tuttular House'un karsisina koydular bu sezon Chuck'i, zaten zar zor yayinda kalmis dizide rating mi kalir o noktadan sonra :P bir sonraki bolum 3 hafta sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ahahaha abi her saniyesi süperdi ya. en iyi chuck bölümü olabilir yani. "ah and the tank , the tank, cancel the tank" "i would've done the same myself , maybe without the stealth bombers" "i appreciated the tank" asansöre doluştukları sahne ve chuck'ın tepkileri süperdi. - thanks alot big mike + dad - thanks big mike + poppy - lets go with dad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 SONUNDA YAPTILAR LAN HEMDE PARISTE YEMIN BILLAH EN ÇOK ONA SEVİNDİM SEVİNÇTEN CAPSLE YAZIYORUM OH BE!!! :D imba bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Sonunda işi pişirdikleri için dizinin bu sezon biteceğini tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bitsin ben mutluyum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 dünyanın en iyi dizisi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Su anda yayinlanan en iyi dizi kaldirmasinlar :( chuck adam oldurdu :( 3 hafta gecmez simdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 valla bu sezon izledigim uzakara en iyi bolumdu 3.13, superdi edit: 3 hafta aramı??? niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Çok çok iyiydi bölüm. En iyi Chuck bölümüydü hatta. Seks Sarah Chuck'a verince bana vermiş kadar sevindim asfsafsddssdaf Harbidende dizi finali olacak bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 şavhiç sevmiyodum zaten bu adamı gitti sevindim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 haaaarika bölüm haaaarika sarah haaaarika bir son olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 amma abarttınız yaw bi tane nerd bi tane blondie diyecektim de efsaneymiş 13. bölüm asansörde battlestar galactica da yaptılar ki oy oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 tüylerim diken diken oldu be. harika bölümdü hakkaten. tüm diziler tarihimdeki en iyi bölümlerime girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar