Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Morgan'da değişik bir efsane ya :) Çıktığı sahneler bayağı komik oluyor.Casey ise tartışmasız sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 dizi bayık ama izlenebilir, sarah güzel buna vakit harcayabiliyorsanız kesinlikle friday night lights tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 -one remote that controls them all, the master remote! ehehe harry tang karakterini çıkartmaları kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bryce ne yapmıs ya öyle son 2 bölüm, dehşet karizmaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 canım çeki bende indireyim bari en son kaçıncı bölüm çıktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Bryce acaip cidden, ben de veririm yani kiz hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Lopeth en son 11 cikti, dizi senarist serefsizleri yuzunden ara verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 e bıktırdı bu senaristlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Hanim kos, Chuck 112 ve 113 geldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 13üncü bölümle beraber artık yavaş yavaş chuckın kaderi kötü yöne dönmeye başladı. Şu ajan kızımız chucka bir açılsada rahatlasa! Gerile, gerile bi hal oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 jackie chan / chris tucker havasının yakalandığı sandalye sahnesi çok eğlenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Cnbc yayınlmaya başlayacakmış. Reklamlarda gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 20.00da cnbc-e de ilk bolumu ekrana gelecek birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 adam TAM 1 yıl önce demiş ''1 yıl sonra yayınlanır cnbc-e'' de diye. yayınlandı :D çok güzel başladı dizi. bakalım diğer bölümlerde böle olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 azmodai önerince, bir de o ilk resmi görünce, friends tarzı arkadaşlık komedi-drama dizisi felan sanmıştım. izlememiştim ve uzak durmuştum. demin zapping yaparken (cnbc-e'yi hiç açmam normalde) cnbc-e'de karşıma çıktı. izlerken "oha" nidalarıyla dolaştım hey maşallah. bunca zaman bunu kaçırmış olduğuma üzüldüm. ancak esas karaktere uyuz olduğumu belirteyim. sıradan bir "supermarket clerk" havasında dolaşıyor, hiç de "geek" hatta "nerd"e benzemiyor. mesela o disko ardından araba sahnesi herhalde her geek'in (hatta nerd'ün) hayalinde olan birşeydir. gülmesi heyecanlanması felan gerekirken, "ne oluyor ya ühühü" tarzı korku ve endişe gözlendi. pek olmamış diyorum. hem nerde bu adamın gözlükleri... ayıp :P tekrar baştan izlemek istiyorum. diğer bölümlerini de izleyeyim :) o sarışın kızın oynadığı karakter her nerd'ün hayalidir herhalde evet katılıyorum :P hem güzel, hem duygusal, hem aksiyondan aksiyona koşuyor, hem de çok ilginç danslar sergiliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Chuck'ı sevdim ben, o şartlar altında bir nerd bence tamamen öyle davranır (korkudan altına şıçar). Tüm sezonu indiriyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Korku yüzünden karaktere sempati duydum ben Bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 GERGE said: Chuck'ı sevdim ben, o şartlar altında bir nerd bence tamamen öyle davranır yok be alakası bile yok. ders çalıştığı için nerd denilenlere olur da, star trek izleyen, dizilerdeki olayları arkadaşlarıyla canlandıran, larp düzenliyen nerdlerin lunaparktan pek de farkı olmayan bir durumda heyecanlanıp sevinmeyeceğini düşünemeyiz. "oo awesome" felan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 valla diziyi çok sevdim ben sarah ablamızda mükemmel izlenir bu dizi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 neyse anlamsiz laf sokmakla ugrasmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Karakter dort dortluk bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 ben asıl yanındaki çocuğu sevdim :) sidekick amacıyla koymuşlar ama üstünde daha çok durulmuş bence. elbette bu dediklerim sadece pilot bölümüne bakıp düşündüklerim, belki ilerde daha çok geliştiriyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 fall da gelcekmiş yeni bölümler. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yvonne icin izliyorum ben acikcasi, ama kotu dizi de degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar