Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chuck (2007) - NBC

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

1 bölüm daha var sezon finali değil, ama yavaştan bitiriyolar gibi tüm karakterler için sona doğru gidiyo gibiydi çünkü bu bölüm, tabii ucunda açık kapı bırakırlarsa ve 3. sezona devam ederlerse ne güzel

IMDB'ye göre özeti aşağıda spoilerda:

spoiler tagleri basli basina spoiler lan

sarah'ın sezon finalinde öldürülmesi hakkında

Season 2, Episode 22: Chuck Versus the Ring
Original Air Date—27 April 2009
Chuck is given an opportunity to rid himself of the Intersect but will have to protect Ellie from Fulcrum on her wedding day.

Şuna göre olayların gelişimiyle ilgili taminim:

Morgan'ın Buy More'a rakip kuracağı şirket hakkında

Muhtemelen Chuck kurtuldu Intersect'ten ama tam düğünde arbede çıkacak ve Chuck ablasını kurtarmak için falan ya da herangi bişi yüzünden bilmiyorum kendini feda edip tekrar intersecti koyacak beynine. 3 de öyle devam edecek.

Ha son olarak da

Orion'un aslında rol yapan Fulcrum ajanı çıkması hakkında

Hehe spoiler isimleri için kusra bakmayın, sallama hepsi tabii merak etmeyin :D neşeliyim

Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Ha tamam dalgaymis, olsun spoilerli kalsin euhe

abi mahvettin tüm konseptimi yaa :(

Bu arada dip not, zamanında birisi ciddi ciddi Prison Break'te mi ne bi başlıkta "x'in ölümü hakkında" diye spoiler açıp içine ölümünü anlatmıştı (evet ciddi ciddi böyle şeyler yapanlar var aramızda :D) ona atıftı bu başlıklar ama penth bozdu
Sosyal ağlarda paylaş

bence biticekse böyle tadında bitsin. Bende istemiyorum Chuck'ın bitmesini ama uzarsada güzelliğini ve bu değerini yitiriceğini düşünüyorum. Ayrıca çok güzel bölümdü.

ah chuck ah

kız gece o halde yatağa geliyor ve ne umutlarlar geldiğinide belli ediyor. Bugünün işini yarına bırakınca :( ama bu daha güzel oldu. Romantizm'i tavana vurucak ilişkilerinde.

Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
bence biticekse böyle tadında bitsin. Bende istemiyorum Chuck'ın bitmesini ama uzarsada güzelliğini ve bu değerini yitiriceğini düşünüyorum. Ayrıca çok güzel bölümdü.

ah chuck ah

kız gece o halde yatağa geliyor ve ne umutlarlar geldiğinide belli ediyor. Bugünün işini yarına bırakınca :( ama bu daha güzel oldu. Romantizm'i tavana vurucak ilişkilerinde.

boyle giderse tavana vuracak sey romantizm degil sadece
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...