Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ya bitirmeyin be :/ sarahin son hali degil de, oteldeki anlar ve sabahki cuddle pff. ne kadar bahtsiz oldugumu hatirlatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ya bu sezon son olucak yada şimdiye kadar izlediğim chuckla alakası olmayan bi konu üzerinden sezonlar devam edicek daha sürükleyici olur gibime geldi devam ederse biterse çok üzülcem bi avatar bittiğinde üzülmüştüm bide chuckda üzülürüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sezon finali değil demi bu bölüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 1 bölüm daha var sezon finali değil, ama yavaştan bitiriyolar gibi tüm karakterler için sona doğru gidiyo gibiydi çünkü bu bölüm, tabii ucunda açık kapı bırakırlarsa ve 3. sezona devam ederlerse ne güzel IMDB'ye göre özeti aşağıda spoilerda: spoiler tagleri basli basina spoiler lan sarah'ın sezon finalinde öldürülmesi hakkında Season 2, Episode 22: Chuck Versus the Ring Original Air Date—27 April 2009 Chuck is given an opportunity to rid himself of the Intersect but will have to protect Ellie from Fulcrum on her wedding day. Şuna göre olayların gelişimiyle ilgili taminim: Morgan'ın Buy More'a rakip kuracağı şirket hakkında Muhtemelen Chuck kurtuldu Intersect'ten ama tam düğünde arbede çıkacak ve Chuck ablasını kurtarmak için falan ya da herangi bişi yüzünden bilmiyorum kendini feda edip tekrar intersecti koyacak beynine. 3 de öyle devam edecek. Ha son olarak da Orion'un aslında rol yapan Fulcrum ajanı çıkması hakkında Hehe spoiler isimleri için kusra bakmayın, sallama hepsi tabii merak etmeyin :D neşeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 spoiler icerikli spoiler basligi , okuduguma lanet ettim oyle biseyler varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Ha tamam dalgaymis, olsun spoilerli kalsin euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 dalga geçiyodum be niye sildiniz hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Sarah'a ölüyorum ya. 3.Sezon olacak inanıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Tv'den takip ediyordum ama 2. sezon acayip sardı, dedim bu böyle olmaz, şimdi netten indirip izlemeye başladım bağımlılık yaptı bırakamıyorum :) 3. sezon olması lazım kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Penthesilea said: Ha tamam dalgaymis, olsun spoilerli kalsin euhe abi mahvettin tüm konseptimi yaa :( Bu arada dip not, zamanında birisi ciddi ciddi Prison Break'te mi ne bi başlıkta "x'in ölümü hakkında" diye spoiler açıp içine ölümünü anlatmıştı (evet ciddi ciddi böyle şeyler yapanlar var aramızda :D) ona atıftı bu başlıklar ama penth bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bence böyle biterse güzel biter bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bence biticekse böyle tadında bitsin. Bende istemiyorum Chuck'ın bitmesini ama uzarsada güzelliğini ve bu değerini yitiriceğini düşünüyorum. Ayrıca çok güzel bölümdü. ah chuck ah kız gece o halde yatağa geliyor ve ne umutlarlar geldiğinide belli ediyor. Bugünün işini yarına bırakınca :( ama bu daha güzel oldu. Romantizm'i tavana vurucak ilişkilerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Bu bolumu izlemedim henuz o yuzden neden herkes bitsin/bitecek demis bilmiyorum, ama izleyince soylerim size bitebilir mi bitmemeli mi dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 BiTcH_oFBaT said: bence biticekse böyle tadında bitsin. Bende istemiyorum Chuck'ın bitmesini ama uzarsada güzelliğini ve bu değerini yitiriceğini düşünüyorum. Ayrıca çok güzel bölümdü. ah chuck ah kız gece o halde yatağa geliyor ve ne umutlarlar geldiğinide belli ediyor. Bugünün işini yarına bırakınca :( ama bu daha güzel oldu. Romantizm'i tavana vurucak ilişkilerinde. boyle giderse tavana vuracak sey romantizm degil sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ama zaten dizinin de bu konusunun uzaması bayar insanı bi yerden sonra sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ben de 3. sezon gelio die biliyorum, hatta izlemiştim bi yerde hatırlayamadım ama sarah siyah saçlı felan gezicekti piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 promo da season finale diyor umarım bu 3. sezon olacağı anlamına gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bu topic sayesinde bu diziyi hatunlar dışında birşeyler görmek için izleyen insanların olduğunu görüp şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 LathspeLL said: Bu bolumu izlemedim henuz o yuzden neden herkes bitsin/bitecek demis bilmiyorum, ama izleyince soylerim size bitebilir mi bitmemeli mi dsfsdf Oha bitmis direk dizi. Final bolumuydu resmen, sonda ki sahneyi cikarsalar direk final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 pfft matris oldu chuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 aquila said: pfft matris oldu chuck.sonraki sezon olursa eğer ki öle güzüküo bayabilir, bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 determinantini bulurlar onun yeni sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 HARIKAAA AHAHAHAHAHAHA Mukemmel otesi abi Bitmicek ayrica oley :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 yürü be chuck guys i know kung fu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar