Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RP ftw


FightInTheShade

Öne çıkan mesajlar

RP serverlarinda oynayanlar-ki buna maalesef ben de dahilim-'in %80'inde "I'm super hot 'n awesome,By fuckin' Elune,I'm so cool,I had sex with all the chicks 'round Goldshire/Silvermoon" tarzi bir kisilige burunmusler.Az once ornek verdiklerim erkek chara sahip olanlar..Bayanlara gelelim:"I'm so noble 'n stunning,Arthas tried to kiss my gray elven ass when he was still a servant of light" tarzi geyikler donmekte.Be kardesim madem bu RP neden "normal" karakterleriniz yok.Hepiniz imbasiniz,soylusunuz,onemli kisiliklersiniz anladik da sikilmadiniz mi artik?Biri cikip da abi ben marangozum karin tokluguna Ironforge'da calisiyorum,hanim ikinciye hamile nasi gecincez bilmiyorum diyen yok.Rol yapmak Azeroth'da mukemmel-bosluklari doldurun- vs vs olmak degil bence.Dogal ol Moonglade,reality calls.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayar başında rp yapmaya çalışırsan anca bu kadar işte hehe. Normaldir yani, rp serverda oynamak hata baştan.

Ki rp serverlarında zaten hayattan kopuk nolifer bile diyemeyeceğin sıfır adamlar oynuyor. Düzgün bi davranış beklemek hata. Bodrumda yaşayan yılan çocuklar hepsi.

Bodrum derken muğladaki değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kimin nası rp yaptığı kimi ingilendirir? Bırak herkez demigod rp si yapsın. Sen marangozculuk oyna. Gocunmuyosun anladığım kadarıyla. Emir al, köle ol fln. Zevk alıyosan yap. Kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez ki.

Mesela ben silvermoon citydeki Inn e arada bir uğrarım. Low lvl guildleri,n toplantıları oluyo fln masaya çıkıp chestsiz dansediyorum. Adamlar köpürüyo. Defol burdan bilmemne. Ben eğlenmeme bakıyorum. Bazen düğün oluyo. Geline sarkıyorum /kiss /flirt fln. Ben gelinin arkasında durmaya çalışıyorum, damat aramıza girmeye çalışıyorum. Çok eğleniyorum rpk lık yaparken.

Bu beni ezik mi yapar? Yoo. Deli rp si yapıyorum belki.
Benim rp ile olan ilişkim Ultima ile kapandı. Hiç de kendimi kasamıyorum aa üzerimde spellfire varmış noobletlerin yanında biraz ağır takılayım fln :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kalbini kırmak istemem ama direk ignore'a koyuyorum ben senin yaptıgını yapanları. RP toplantısı yapan guild'ın ortasına atlayıp /dance atmak attention whore'luktur, işgüzarlıktır. Deli RP'si masaya atlayıp çıplak dans etmek olmaz, server'da(seninle aynı serverdayız) 5 tane ayrı adam tanımıyorum ''kusursuz'' deli RP'si yapan. İşinie gelince ben deliyim hacı deyip kesirip atmaca yok o zaman. sonuna kadar deli olucaksın.
Herkes imba olursa normal kim olucak? Bayıyor atmosferi server'ın o zaman. Birilieri düşük rank olmalı. Ben 3 karakterle düşük seviyeyim, biriyle lord'um hede hödö. Ki inan digerleriyle daha çok zevk alıyorum oynarken. Hele orc grunt. Aman yarabi böyle taze RP olamaz, guild eventler de var. Sen nedek istedigimi anladın sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ignore atsan ne yazar. Ben dance etmeye devam ediyorm.

Sonuçta önemli olan benim eğlenmem. Ciddiye aldıkları şeyle dalga geçmek insanı çok kızdırıyo. Bende bunda faydalanıyorum. Ama sana yapmam şanslısın. Tanışıyoruz nede olsa. Hadi gene iyisin lol.

dipnot: Karakterimde kişilik bozukluğu var. Kafasına ciddi darbe aldığında kendini kaybediyo. Aptal aptal hareketler yapmaya başlıyo. Firemage olarak sürekli dayak yediğim için sık rastlanan bi durum. Al sana noobzor rpsi. Ben orda kendimi haklı çıkartıcak bi savunmayı her şartta yaratırım. Ha kalkıp da kendimi savunurmuyum? Tabiiki hayır. Eğlenir defolur giderim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"RP yapanlar gözlüklü, sivilceli nerd'dür lol" diyenleri anlayamıyorum ben, nedir yani? RP yapmasını bilen biriyle yapıldığında aşırı zevkli bir olaydır. Ha, evet, bazı kişiler "hacı, Arthas'ın kısa pantolonlu halini bilirim ben, bizim karşı mahallede oturuyolardı, döverdik hep veledi" diye karakterlerinin cılkını çıkarabiliyorlar. Ama mesela kendi oynadığım Moonglade serverından örnek vereyim, ciddi şekilde RP yapan gördüğüm kişilerden çiftçisinden dilencisine(1gold plz! diyen tipleri demiyorum, adam ciddi şekilde dilenci RP'si yapıyordu) her türlü RP yapanını gördüm. Fırsat buldukça kendim de bu şekilde RP'lere bir şekilde dahil olmaya bakıyorum ve de bundan büyük zevk alıyorum açıkçası.

Eğer RP'yi gözlüklü, sivilceli nerd işi görüyorsanız o sizin kaybınızdır bence. RP yaparak oyundan ne kadar büyük bir keyif alınabileceğinin farkında değilsinizdir çünkü. (İlk mesajda belirtilen çıplak soyunup dansetme vb geyiklerinin RP'yle alakası olmadığı için onları RP'den saymıyorum.)

Ben zamanında daha önceden WSG'de RP yaptığı için ilgimi çekmiş ve sonradan tanışıp muhabbet kurduğum arkadaşla oturup 1,5-2 saat Scourge'ün ve Kel'Thuzad'ın taktiklerini, karşı saldırı olarak neler yapabileceğimizi tartışmıştım (Naxx ilk geldiği zamanlar) ve o konuşmayı yaparken müthiş eğlenmiştim açıkçası. PVP serverında Corpse Camp yapacağıma RP serverında RP yapmak daha mantıklı ve eğlenceli geliyor açıkçası bana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mage'im bende ama undead siz allysınız sanırım? Eskiden küçük bir çiftliği olan bir insandım. Savaş zamanı orduya girdim ve aylarca hizmet verdikten sonra ayrıldım. Karım ve çocuklarım ile çiftliğimizde mutlu bir hayatımız vardı... Ta ki karanlık gelene kadar...

Sylvanas sayesinde artık özgürüm ama kendimden ve herşeyden nefret ediyorum. "I am dead and I am pissed!" Eskiden korkarak yaklaştığım büyüye şimdi açlık ile yaklaşıyorum. Düşmanlarımı yok etmesi için onun sınırlarını zorluyorum. Ve her gün bu lanet "yaşamımı" bitirmemek için kendi kendime hatırlattığım bir amacım var sadece: Ailemden geriye kalan birisini bulup Forsaken'a katabilmek...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xhunarion said:
Herkes imba olursa normal kim olucak? Bayıyor atmosferi server'ın o zaman. Birilieri düşük rank olmalı. Ben 3 karakterle düşük seviyeyim, biriyle lord'um hede hödö. Ki inan digerleriyle daha çok zevk alıyorum oynarken. Hele orc grunt. Aman yarabi böyle taze RP olamaz, guild eventler de var. Sen nedek istedigimi anladın sanırım.


katılıyorum ve hatta sporeggar'a girip repe yapasım geldi şimdi ama, ehm, powerplay beni bekler, çav. sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...