KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Skerim skarım tarzı küfürlü topic açmasına rağmen niye banlanmadı anlamış değilim
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Eğer küfürlü topiclere yaptırım uygulanmıyorsa bende başlıcam yakında.. Ayak uydurucam paticik.com'a...
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 KevinLuth said: Eğer küfürlü topiclere yaptırım uygulanmıyorsa bende başlıcam yakında.. Ayak uydurucam paticik.com'a... Bak işte senin gibi evlatlar abilerinden yanlış örnek almasın diye biz de aynı fikri savunuyoruz .
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 okumaya inanalım, ayrıca kendisi ban yiyip "arkamdan konuşanlara had bildirmek için feyk açayım" derdine düşen bazı arkadaşlar kadar tezcanlı değil zaten. başka tek mesaj bile atmadı.
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 KevinLuth said: Eğer küfürlü topiclere yaptırım uygulanmıyorsa bende başlıcam yakında.. Ayak uydurucam paticik.com'a... asil soru; uydurabilcen mi ? bence deneme.
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Adam yazdı diye her tarafa yazdınız, forum seviyesi yetim kaldı. Tamam eleman hata yaptı. Siz niye her tarafa sıçratıyorsunuz. Suç onundu en başta yani.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 KevinLuth said: Eğer küfürlü topiclere yaptırım uygulanmıyorsa bende başlıcam yakında.. Ayak uydurucam paticik.com'a... herkes "cool" çocuk olurken yine ezilmek istemiyor galiba :D AMA ÇOCUKLAR ! VURDURMAYIN ORDAN!
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Yok mağdem öyle kızıcam topic açıcam..Yada youtube'a yüklücem küfür ettiğim video'yu,sonra gelicem url vericem nasıl olsa video yani alakası yok kurallarla..
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 KevinLuth said: Yok mağdem öyle kızıcam topic açıcam..Yada youtube'a yüklücem küfür ettiğim video'yu,sonra gelicem url vericem nasıl olsa video yani alakası yok kurallarla..LOL!
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Neden küfürlü topiklere özeniyosun? Fedaykin günlerce araştırma yapmış derlemiş, 2 saat uğraşıp foruma wiki tadında topik kazandırmış mesela. Ona özensene.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Admin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 hiç sevmem bu tarz mesaj atanları, selametle. sen küfür etmeden ben etmiş farzedeyim.
Öne çıkan mesajlar