Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008 GRUP TAHMİNLERİ...

MarcOConner

Öne çıkan mesajlar

İçinde kalmasın da, neyse :P

İsveç diyenleri de anlamıyorum, bizim İsveç'e hiç tutmuyor balımız, aslında İskandinavlar'ın hiçbirine, dandik Norveç'le bile nasıl zorlandık.

Valla Avusturya veya Yunanlılar gelsin ilk torbadan, gerisi zaten kim gelirse gelsin kol gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sağlam takımlara karşı daha iyi oynarız.
İlk torbadan Yunanistan iyi olur, Hollanda'da fena değil. Ev sahipleri gelmesin.

2. torbadan İtalya gelsin, hücumda her zamanki gibi çok iyi değiller. Tam dişimize göre.

3. torbadan İsveç gelmesin. Güçlü fiziği var hızlılar, bize ters adamlar. Onun dışında kim gelse farketmez.

Gruplardan her türlü çıkarız. İspanya her turnuvada olduğ gibi turnuva öncesinde korkutucu görünüyor ama genelde başarıısızlar bu tip turnuvalarda.
gruplardan sonra Fransa ile eşleşebiliriz, bence en zor maçımız olur.

Şampiyon olucak güçteyiz. Olursak şaşırmam öyle söyliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

torbalar 2006 dünya şampiyonası ve 2008 elemelerinde kazanılan puanlara göre düzenleniyor

ben mi farklı bir milli takım izliyorum anlamadım da şu oyunla gruplardan zor çıkarız
ha daha kaç ay var takım iyileşir falan görüşüne de katılmıyorum 2 senede bir arpa boyu yol katedemeyen kadro bana pek umut vermiyor açıkçası

bizim 4 attığımız yunanistan gruplarda en çok puan toplayan takım ve sadece bize yenilmiş böle bir gruptan ite kaka çıktık

yıldıray, halil iyileşse tuncay form tutsa defans biraz daha adam gibi oynasa falan bence de finale kadar gidebilecek potansiyelde bir kadromuz var ama yıllardır aynı hikaye ve daha hiç gerçekleşmedi dünya şampiyonası hariç ki avrupa şampiyonası çok daha zor bir turnuva
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Yalnız son 10 yılda 1 dünya şampiyonluğu 1 dünya ikinciliği ve 1 avrupa şampiyonluğu olan Fransa nasıl 4. torba olur?Ya da son avrupa 2.si ve dünya 4.sü portekiz 3?
Geçmiş Değerlendirilmiyor.. 1. torbaya 2 ev sahibi ülke ve son şampiyon ekleniyor ki bunlar isviçre - avusturya - yunanistan Diğerleri Grup 1. lerinin puan sıralamasından grup 2. lerinin puan sıralamasına göre şekilleniyor
Sosyal ağlarda paylaş

Trasty said:
BulletRide said:
Yalnız son 10 yılda 1 dünya şampiyonluğu 1 dünya ikinciliği ve 1 avrupa şampiyonluğu olan Fransa nasıl 4. torba olur?Ya da son avrupa 2.si ve dünya 4.sü portekiz 3?
Geçmiş Değerlendirilmiyor.. 1. torbaya 2 ev sahibi ülke ve son şampiyon ekleniyor ki bunlar isviçre - avusturya - yunanistan Diğerleri Grup 1. lerinin puan sıralamasından grup 2. lerinin puan sıralamasına göre şekilleniyor

Hmm ama "1 Greece (holders) 2.167 " diyor Yunanistan gruplarda en çok puan toplayan takımdı , gruplardaki puanlara bakılıyorsa Yunanistan'ın 2.167 olmaması lazımdı...
Sosyal ağlarda paylaş

TRA_GS said:
1. torbadan hollanda hariç diğer 3 üde güzel rakip olur 2. torba zorlu ordan hırvatistanı istiom 3. torbadada romenler zayıf gözüksede son bi kaç yılda fena atılım yaptılar ispanya gelsin derim onlar her zmn favori olup turnuvalarda saçmalar bi değişiklik yapmazlarsa

hollanda çok kötü top oynuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...