Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[anket] Kendinize en yakın bulduğunuz kahraman ve olmayı istediğiniz kahraman

Bone

Öne çıkan mesajlar

Ulan simdi Gambit diyecem de Bone benden evvel siralamis.Neyse onemli degil..

Spawn
Bu herifin olayina bitiyorum ah bende ole olsam diyorum(kucukken)

Birde The First den Altwal olmak istemisimdir,.
Ne karizma ne karizma yaws.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

1)süpermen
1)cenx = valla adam yan gelip yatıo uo oynuo haftada 2 gün çalışıo ekmek elden su gölden eşşek sıpası bi herif onun gibi olmak isterdim yok dünyayı kurtarmakmış yok gaztecilik felan boş işlermiş onu anladım...

not: ben nie olcakmışım süpermen ? süpermen benim gibi olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

flint fireforge:
alkolizmim , dikkafali ve umursamaz tavirlarim yüzünden bu herife çok benziyorum. dişa vurumum tamamen sert ve kesin ama içimde ne kurtlar dönüyo. ayni flint gibi.

Conan:
yediği önünde yemediği arkasinda korkusuz karakterdir. kodu mu oturtur. ölüm ü bile yenmiştir. kilicindan başka hiçbirşeyi sevmez. tanrisiyla kankadır. e işte bende bunun gibi olmak isterdim. "hanci! bana şarap , et ve kadın getir!"[hline]%108 alcoholocaust!
Sosyal ağlarda paylaş

Kendinize en yakın bulduğunuz kahraman:
kiki(kiki's delivery service) - onun gibi arada yeteneğimi yitiriyo gibi hissediyorum, bi de ona benziyorum:P

Olmayı istediğiniz kahraman:
storm(x-men) - çünkü hep doğa unsurlarından birine hakim olabilmeyi istemişimdir... bi de sorumlulukları iyi kaldırıyo...
Sosyal ağlarda paylaş

a)Ben amca(peter parker ın amcası olur kendisi)
filozof kişiliğinin yanı sıra "büyük güç büyük sorumluluğu gerektirir" sözü tam olarak beni yansıtır:P
b)Gambit veya Beast (aslında Beast, Gambit olunmaz öyle doğulur ancak) yine beast in filozof kişiliği ile dayanılmaz sabrı vs...[hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Sosyal ağlarda paylaş

hayata bakışımı değiştiriyor unity'nin mesajları.. :lol:

rurouni kenshin'den soujiro'ya benziyorum sanırım asma kesme olayını bir kenara koyarsak.. :)

t2'den t-1000 olmak isterdim ama çizgi kahraman sayamayız; hadi myth 2: soulblighter'dan crüniac olsun, en azından onun karakalem çizimi var..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sam: Don't go where I can't follow!
Sosyal ağlarda paylaş

Kendıme yakın buldugum kahraman :
Kesınlıkle Squall Leonheart derım o kadar cok ortak yanımız varkı aynısıyım adamın Sturm Brightblade de olabılırdı ama Squall ile daha cok ortak yanım var :D

Olmak ıstedıgım karakter:
hımm işte bu iilginc cunki kendi karakterim olmak isterdim kendi yazıdıgım cizgi roman var ondaki karakter olmak isterdim kısaca[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...