Waefre_Amarth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 karamuratın üstüne tanımam :P şaka bi yana raistlinle manyak özdeşirim ama onun tırna olamam o ayrı mevzu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Trunks, dragon ball z[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Himura Kenshin derim başka birşey demem.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: Volfied, 12 December 2003 19:22 tarihinde demiş ki: en yakin - Eta (Cowboy Bebop) edward, hatta Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky 4th. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: ReaperXS, 14 December 2003 00:39 tarihinde demiş ki: Trunks, dragon ball z[hline] aslanımsın. DbZ rocko ![hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Ulan simdi Gambit diyecem de Bone benden evvel siralamis.Neyse onemli degil.. Spawn Bu herifin olayina bitiyorum ah bende ole olsam diyorum(kucukken) Birde The First den Altwal olmak istemisimdir,. Ne karizma ne karizma yaws.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 1)süpermen 1)cenx = valla adam yan gelip yatıo uo oynuo haftada 2 gün çalışıo ekmek elden su gölden eşşek sıpası bi herif onun gibi olmak isterdim yok dünyayı kurtarmakmış yok gaztecilik felan boş işlermiş onu anladım... not: ben nie olcakmışım süpermen ? süpermen benim gibi olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farewell Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 flint fireforge: alkolizmim , dikkafali ve umursamaz tavirlarim yüzünden bu herife çok benziyorum. dişa vurumum tamamen sert ve kesin ama içimde ne kurtlar dönüyo. ayni flint gibi. Conan: yediği önünde yemediği arkasinda korkusuz karakterdir. kodu mu oturtur. ölüm ü bile yenmiştir. kilicindan başka hiçbirşeyi sevmez. tanrisiyla kankadır. e işte bende bunun gibi olmak isterdim. "hanci! bana şarap , et ve kadın getir!"[hline]%108 alcoholocaust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 1-Magneto 2-Magneto[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Falla Pen Pikacuu olurdum :D[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 her birinin ayri bi derdi var birader kendi isim varken bi de onlar olup ugrasamam. yahu, herif tanri, ama THOR bile sefilleri oynuyor. bi babasi banlar yollar bi yere bi bilmemne.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ben THOR'um, ben 'YILDIRIM TANRISI' yim. ama babam beni banliyor, ben de new york mu neresiyse oraya yerlesip, kiz arkadasimla beraber kolkola bir sofaya oturup TELEVIZYON izliyorum. var mi boyle bi olay.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Kendinize en yakın bulduğunuz kahraman: kiki(kiki's delivery service) - onun gibi arada yeteneğimi yitiriyo gibi hissediyorum, bi de ona benziyorum:P Olmayı istediğiniz kahraman: storm(x-men) - çünkü hep doğa unsurlarından birine hakim olabilmeyi istemişimdir... bi de sorumlulukları iyi kaldırıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 1- Peter parker veya donatello 2- wolverine tabiki[hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 adam koltukta yayilmis, bir kolunu kiz arkadasinin omzuna atmis, tv izliyor kanatli migferiyle, o 16. yy kilikli herif baska bi koltukta, sisko viking de baska bir koltuktaydi ben biraktigimda[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
willow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Adamım Eric Cartman ya da Evil Willow olmak isterdim [Bu mesaj willow tarafından 19 December 2003 12:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 a)Ben amca(peter parker ın amcası olur kendisi) filozof kişiliğinin yanı sıra "büyük güç büyük sorumluluğu gerektirir" sözü tam olarak beni yansıtır:P b)Gambit veya Beast (aslında Beast, Gambit olunmaz öyle doğulur ancak) yine beast in filozof kişiliği ile dayanılmaz sabrı vs...[hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 muhahaha unity şimdi de thor'a taktı eheheh[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 yildirim tanrisi olarak newyorkta 100 metrekarelik apartman dairesinde televizyon izleyen adama takarim[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 hayata bakışımı değiştiriyor unity'nin mesajları.. :lol: rurouni kenshin'den soujiro'ya benziyorum sanırım asma kesme olayını bir kenara koyarsak.. :) t2'den t-1000 olmak isterdim ama çizgi kahraman sayamayız; hadi myth 2: soulblighter'dan crüniac olsun, en azından onun karakalem çizimi var..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Kendıme yakın buldugum kahraman : Kesınlıkle Squall Leonheart derım o kadar cok ortak yanımız varkı aynısıyım adamın Sturm Brightblade de olabılırdı ama Squall ile daha cok ortak yanım var :D Olmak ıstedıgım karakter: hımm işte bu iilginc cunki kendi karakterim olmak isterdim kendi yazıdıgım cizgi roman var ondaki karakter olmak isterdim kısaca[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 kendime yakın olan peter parker'dır.. olmak isteediğim çizgi kahraman ise pek bilinmez ama Dias Flac'tir.kendisi star ocean 2'de geçmektedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 peter parker duffy duck[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Vegeta bi de ölümcek adam[hline]Icq UIN = 788808 Talren The Assasin Xaenin the retired d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Vegeta yeeş egomanyağım diyon ? Mr. Satan olur senden ama *!lol* :)[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar