CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bende yattım. 12 de ders var öff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 byzasz said: ben ne diyorum sen nediyorsun, illa başında çoban mı olması lazım senin yada herhangi birinin.. Verdiğin vaazlar, forumu nasıl kullanmam gerektiğiyle ilgili paragraflar dolusu yazın gözümde değer taşımıyor diyorum. Rahatsız oluyorsan, yapacağın tek şey şikayet etmek, gelip bana ahkam kesme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bu arada dine saygi muhabbeti de abartiliyor. Ben domateslere inaniyorum. Domates yaratti dunyayi bence. Domatese ibadet ediyorum. Domates yemeyin. Saygisizlik oluyor. Herkesin dini kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 asteroth'a ahkam keseni farmlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ilginç,yine efsane yaratılmış asdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 sutlac gibi adami da bezdirip, kufur ettirdiniz ya helal olsun. uyma sen bunlara horasan, cocuk bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yalnız ilginçmiş. horace tepki veriyor, herkes oturmuş adamla dalga geçiyor. 666 resmi felan konuluyor. geyik felan da olamaz bu, nedir bu ciddiyetsizlik anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Asteroth said: byzasz said: ben ne diyorum sen nediyorsun, illa başında çoban mı olması lazım senin yada herhangi birinin.. Verdiğin vaazlar, forumu nasıl kullanmam gerektiğiyle ilgili paragraflar dolusu yazın gözümde değer taşımıyor diyorum. Rahatsız oluyorsan, yapacağın tek şey şikayet etmek, gelip bana ahkam kesme.belliki basit ıspatların adaamısın.. ben sana özel bişey yazmadım,yazdıklarımın senin gözündeki değeri de çok umarumda değil, biraz anlayış sahibi bişey olsan yazdıklarıma cevaben bişey yazmana da gerek yoktu, okur geçersin işine gelmiyorsa, bir ucundan tutup muhalefet olmazsın, ama polemik arıyorsan özelden yaz, şişirme adamı sabahın bu saatinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ben de anlamadim, hosuma da gitmedi. nerdeyse gidip forum ne hale geldi konusu acmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Arkadaşım, kişiye özel konuşmuyorsan "sen" yazmazsın, ben de alınmam. Anlayış sahibi olmak zorunda da değilim, canım istiyorsa da köküne kadar muhalefet olurum. Şişiyosan da şiş be, bana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bayadır böyle ki başlıklar.Ciddi sayılabilecek mesajlara gelen tepkiler ve başlığın en son kilitlenmesi süreci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 aquila said: ben de anlamadim, hosuma da gitmedi. nerdeyse gidip forum ne hale geldi konusu acmak istedim. işin ilginci, gördüğüm kadarıyla dota adı altında toplanıp insanların arkasından konuşup dalga geçme modası varmış. tabii o mesajlar direk forumda yazılmadığı için yaptırım uygulanması mümkün olmuyor, ama dota'daki olayların sonucu bu topicteki gibi multi post kasma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Dota gunahmis, seytan icadiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bayaa entresanmış burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 vay anam vay neler dönmüş serhat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 işte görüyoruz ki bu 'genkleme' yaklaşımı halen mevcut maalesef. yine de konunun tatlıya bağlanacağını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bone said: yalnız ilginçmiş. horace tepki veriyor, herkes oturmuş adamla dalga geçiyor. Kusura bakma bonec "skerim" diye tepki olmaz.. Herhalde dalga geçilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Tepkisini pek horacegoesskiing said: skerim sizin dinsizliğinizi de din düşmanlığınızı da adam kayırmanızı da diyorum son olarak.lemedik zannedersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 öeh be,yeniler ayar verme konusunda pek hevesli diyosunuz,taşak geçiyosunuz,kendinize bakın pls,ayar verme manyağı olmuşsunuz,illa bi muhalefetlik olayı. horace ile yakından uzaktan alakası yok yukardaki sözümün. ha birde,sinirlenince her türlü tepki olur.forumda bu günlerde neredeyse hergün saçmasapan bi konu açılıp,saçmalayanlar meydana çıkarsa,her türlü tepki verilebilir diye düşünüyorum.En basitinden bu tepki gayet yerinde olmuş bence. Taşağa sardığınız adamda,burada senelerdir gereksiz yada gerekli hiç bi konuya sesi soluğu çıkmadan,sakince takılan,cevaplayan bi adam.Bu adam bile bugün çileden çıktıysa o noktada bi durup düşünmek lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 günaydın, KELLE İSTERİZ saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 sabah sabah agresif gördüm fistan seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Fistan said: günaydın, KELLE İSTERİZ saygılar. asfhsa bi buluşmada beraberce çorbacıya gidelim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 AREAMASTERS ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 @byzasz: aklını başına topladıktan sonra foruma geri dönen harce ın feykimisin? @korax: ayar vemekte almakta sanattır, isteyen istedigine ayar versin/alsın. ps: ayar verdikten sonra alacagınız ayarı yediremiyorsanız ( örn: horace) ayar vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bazı şeyleri bkunu çıkarıyorsunuz.önceki topicde yeteri kadar makara yapıldı diye umuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar