Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alın abicim forumunuzu

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

byzasz said:
ben ne diyorum sen nediyorsun, illa başında çoban mı olması lazım senin yada herhangi birinin..

Verdiğin vaazlar, forumu nasıl kullanmam gerektiğiyle ilgili paragraflar dolusu yazın gözümde değer taşımıyor diyorum.

Rahatsız oluyorsan, yapacağın tek şey şikayet etmek, gelip bana ahkam kesme.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
byzasz said:
ben ne diyorum sen nediyorsun, illa başında çoban mı olması lazım senin yada herhangi birinin..

Verdiğin vaazlar, forumu nasıl kullanmam gerektiğiyle ilgili paragraflar dolusu yazın gözümde değer taşımıyor diyorum.

Rahatsız oluyorsan, yapacağın tek şey şikayet etmek, gelip bana ahkam kesme.
belliki basit ıspatların adaamısın..
ben sana özel bişey yazmadım,yazdıklarımın senin gözündeki değeri de çok umarumda değil, biraz anlayış sahibi bişey olsan yazdıklarıma cevaben bişey yazmana da gerek yoktu, okur geçersin işine gelmiyorsa, bir ucundan tutup muhalefet olmazsın, ama polemik arıyorsan özelden yaz, şişirme adamı sabahın bu saatinde
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
ben de anlamadim, hosuma da gitmedi. nerdeyse gidip forum ne hale geldi konusu acmak istedim.

işin ilginci, gördüğüm kadarıyla dota adı altında toplanıp insanların arkasından konuşup dalga geçme modası varmış.
tabii o mesajlar direk forumda yazılmadığı için yaptırım uygulanması mümkün olmuyor, ama dota'daki olayların sonucu bu topicteki gibi multi post kasma oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

öeh be,yeniler ayar verme konusunda pek hevesli diyosunuz,taşak geçiyosunuz,kendinize bakın pls,ayar verme manyağı olmuşsunuz,illa bi muhalefetlik olayı.

horace ile yakından uzaktan alakası yok yukardaki sözümün.

ha birde,sinirlenince her türlü tepki olur.forumda bu günlerde neredeyse hergün saçmasapan bi konu açılıp,saçmalayanlar meydana çıkarsa,her türlü tepki verilebilir diye düşünüyorum.En basitinden bu tepki gayet yerinde olmuş bence.
Taşağa sardığınız adamda,burada senelerdir gereksiz yada gerekli hiç bi konuya sesi soluğu çıkmadan,sakince takılan,cevaplayan bi adam.Bu adam bile bugün çileden çıktıysa o noktada bi durup düşünmek lazım bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...