Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 ya ben indirdim de bu oyun almanca bende ben bunu nasıl ıngılızce yapıcam bi lang dosyası varmı acaba ? farklı bi tane exe dosyası verdi crack'inde onu atıyorum oynatmıyo oyunu açılmıyo oyun. nası duzeltıcem bunu ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Aplamak gibi olmasın da, oyunun orjinalini herhangi bir dükkanda gören var mı? Aral falan getirmedi sanırım midway ile bağlantıları olmadığından, Direct2Drive'da angutluğundan birkaç ülkeye sınırlamış, sinir oldum 1 aydır oynayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Türkiye zor orijinal UT3 bulmak, download dışında sendit gibi siteler tek yol sanırım veya kaçak olarak getirenler var bazı oyunları ama onlar da fahiş fiyata satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 cidden ya ben de biraz aradım ama bulamadım, sendit'ten alıcaz yine bu gidisle :... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Sendit'te zıtoklarda yok görünüyor, birkaç siteyi daha gezeceğim bakalım, bir arkadaşım "interactcd" diye biryerden sipariş etmiş, 2-3 güne gelmesini bekliyor. Olmadı ben de oradan sipariş ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 aaaa, simdi baktım sendit'e, hicbir sey kalmamıs stoklarda yaw ? ne ut3 var ne tabula rasa var hangi oyuna baktıysam yok bu ne... onerdiginiz baska bir site var mı ? soyle bayagı guvenilir bisey olsun ama =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 gameseek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Teşekkür ederım silfatos buzkalp. Gameseek'i bayağı duymuştum ya, aklıma gelmedi, bakınayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 saol silph, gerci sendit'e gore biraz pahalıymıs ama olsun buradan alıcaz artık =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Ben 2 kere alışveriş yapmıştım oradan, sendit gibi geliyor hemen 7-10 güne fakat bi tanesinde 1 ayı aşmıştı kayboldu herhalde. bi tane belgeyi imzalayıp scanledikten sonra yolladım, ardından yenisini yollamışlardı. güzel sitedir. mail'den belgeyi buldum bu arada haaeh. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ben dier mesajlari okumadimda online oynamakla ilgili bilgi var mi ? Kopya bizdekide malesef,nasi oynucaz online bunu : ) deh$et oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ben geçen hafta yabancı sunucuda oynayabilmiştim valeron, ut2004 ve 2003'ün aksine. bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 aldım oynuyorum. grafiği hayvan abanmışlar. okadar hayvan abanmışlarki, en kasış oyunları über oynarken ut3 arada yavaşlama yapıo beninki gibi süfer makinede... bununla birlikte oyun süfer hızlı falan da diil. unreal serisi 1 den itibaren ciddi bi yavaşlama olayına girdi. en son 2003 iyiydi gene ama ut3 (2007) saçmalamış.aradıımı bulamadım açıkçası. halbuki ben ut oynarken 7 saat aralıksız işmeyen su içmeyen bi adamdım. yok yok çok saçmalamış. ha ama yeni olaylar gelmiş oyuna. o basit bayrak kapmaca muhabbetiin dehşet geliştirmişler, accayip zevk aldım oynarken. ama dediğim gibi, eski ut lerin hızı yok 2007 de.. yani işte normal bi hız var.. öle. ne diyim.. içim el vermiyo kötü demeye. :/ edit: yazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Oyunun Collector's Edition versiyonunu buldum Bimexde. Yüklemeye kalkınca böle bir hata verdi. CD den dir dedim gittim değiştirmeye. Yok firmaya göndermemiz lazım, yok biz değişemeyiz gibi şeyler dediler fakat sonunda değiştirtim. Biraz önce eve geldim ve yine aynı hatayla karşılaşıyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 BEnde de bi problem var... Oyun gayet güzel kuruldu, campaign de ilk bölümü çok güzel oynuyorum. ama 2. bölüm de ve çoğu dm haritasında atmosfer böyle karlı bir görüntü yapıyor. yani grafiklerde bir sorun var. ayarlarla oynayarak düzeltemedim.. oyun mu bozuk yüklendi acep? yoksa ekran kartı driver larıyla mı alakalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 belki overclock yaptıysan fazla gelmiş olabilir @progamer Birinden başka bir sürücü ödünç alıp öyle bir dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Bugün PS3'te, 1080p (sanırım) LCD karşısında oynadım bunu. Çok da keyifliydi hehe. Normalde PC'de kasım kasım kasılacak grafik ayarlarında PS3 hiç bana mısın demiyor. Helal olsun. Thumb stick ile aim yapmak çok zor, aim'de batırıyordum ama thumb stick ile movement çok zevkli. Böyle roketleri felan çok rahat dodge'luyorsun. WASD tuşlarında bile bu kadar rahat hissetmiyorum. Ancak "oyun çok hızlı ya oynuyamıyorum" diyenleri anlamadım. Normal UT serisi hızında ya oyun. Bir fark göremedim ben. (PC'de demosunu oynamıştım, onda da çok fark yoktu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Campaign'de bridge'den tank geçirdiğimiz bölümü beceremedim bir türlü. Bridge pointi koruyum diyorum, armor bitene kadar durmama rağmen diğer botlar hiç bir halt yapmıyor. İyi bari botlar korusun orayı, ben tank geçiriyim dediğimde, bridge'i açan kimse olmuyor, bu sefer Düşman işgal ediyor bizim orayı. Botları atak emri veriyorum, gene işe yaramıyorlar. Birkaç kere denedim bölümü ama beceremedim. Söz dinlemeyen botlarla nasıl geçilir bu bölüm yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 evet ben de geçemedim orayı doğrusu ne yalan söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 hehe sonra multiplayer'a devam ettin tabii :P Bir de sözde eski UT'ci diye sana güvendiydik :D sen bile yapamadıysan, ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 maalesef performansım o eskide kalmış heh. (:P) mp denedim bir miktar ama avrupa sunucularına iyi ping alamadım, türk sunucusu beklerken uzunca ara verdim. bir ara tekrar ilgileneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Alas, güzel bir UT3 fragmovie. alas_x264_720p.part1: http://rapidshare.com/files/126534653/alas_x264_720p.part1.rar alas_x264_720p.part2: http://rapidshare.com/files/126534174/alas_x264_720p.part2.rar (Linkler trafficshare, premium gibi indirebiliyorsunuz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bilgisayarı upgrade etmek için çok geçerli bi sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ps3 versiyonunu oynayan bikaç kişiden daha yorum gelirse karar vericem alıp almamaya. Bakıp bakıp geçiyorum devamlı, tırsıyorum sixaxisle tam tat alamıycam diye. Aslında artık şunu almak farz oldu gibime geliyo, köpek gibi FPS çıkarıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 1024 bağlantı ile kaç pingle oynatıyor UT3 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar