DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 istanbul içinde ve istanbul dışında profesyonel konserlerde yer almak isteyen,albümlü gruplarla aynı sahneyi paylaşabilecek,kendinden emin gruplar aranmaktadır. para marada var mis gibi bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 tarih aralığı falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 şöyle yapalım. msn [email protected] burdan ayrıntıları konuşabilrsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 burdan neden yazmıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 çünkü sorularınızı cevaplayamam,ben değilim bu işi kovalayan,bir arkadaşım,ona yardım etmek için buraya konu açtım. ^_^ çok istiyorsanız tamam ben aracı olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 biz seni biliriz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ehm nası bilirsiniz? şimdi insanlar boşu boşuna kıllanacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 mesela 7 aralıkta jokerlive da konsere cıkmak isteyen gruu bilet verilicek,20.biletten sonrasında bilet parasının %50si gruba kalacak. yok şartları beenmedim yok 7aralık olmaz ama başka bi zmanda başka bi şekldee çalışalım birlikte fln desenizde,bu işerle ilgilenmek istiyorsanız yine veriym [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 her önüne gelen grubu çıkarıcakmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 onları msnden konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 olm hasta etmeyin adamı ekleyin msne:D:D tutturdunuz eklemicez diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Astral Zombi demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 rep mi rak mı pank mı caz mı arabesk mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Cenker ile iş yapan birisi olarak söylüyorum kendisine güvenebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 antikor said: rep mi rak mı pank mı caz mı arabesk mi msn msn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 emo rock'tan sonra da şimdi msn rock çıktı sayın seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Abicim msne ekleyip "dogmeat" mi söledi dicez :) ciddiyetsiz diil mi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 şöle şöle organizasyon yapıyormuşsun,neler yapabiliriz ? diyin mesela,yani msnin sahibine ben söledim burda konu açtığımı,insanların onu msne ekleyebilceğini fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 duyuyorum duyuyorum bazılarınız ekliyomuş msne hatta bi grup anında olaylara girmiş bile daha varmı hevesli insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 up bu olayları kovalamk isteyen varmı hadi kankular amatör müzisyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 RedallHoor said: Cenker ile iş yapan birisi olarak söylüyorum kendisine güvenebilirsiniz. cenkere güvendik hadi de yiğit'e güvenilir mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 [email protected] hala organizasyonlar konserler var ama yeterince hevesli genç müzisyen yok ne tür/ne kalitede müzik yapıyorsanız yapın bi yerlerde bir şekilde bir olayın parçası olmak istiyorsanız(ünifestler olur,bokpüsür festival olur,barlarda kosnerler olur) ekleyin bu arkdası bi konuşun yani bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 izmir için de yardımcı oldu saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar