Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski İtalyan çizgiromanı

evilmaddox

Öne çıkan mesajlar

eskiden okumuştum ama saydıklarını düzenli okumadım, zagor filan başka birşey bulamayınca. martin mystere ilginçti, hala da aklımdadır iki hikayesi bayağı etkilemiş. birisi rüyasında oyuncak bebeğine cinayet işleten çocuk, öbürü de uzun zaman emülasyon makinesiyle mutasyona uğrayan akıllı katil sivrisinek. ama herhalde fazla gerilimli gelmişti o yaşlarda, devam etmedim.

ha gerçi tom miks & teksas düzenli alırdım onlar ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Yahu böyle bir başlık varmış, animedir, mangadır, comicsdir gına geldi. Ben de italyan okurum ama eski demenin sebebini anlamadım; eskilerden Tommiks ve Çelik blek'in yüzer tane falan macerasını okumuştum ama elimde hiç yoklar.
Fakat güncel de takip ediyorum türkçe yayınlanan ancak ne yalan söyleyim, teks bayiilerden çekilip sadece kitapçılarda satılmaya başlayınca almaz oldum sadece büyük albümler. Martin Mystère ise favorimdir ama son dönemleri kötüleşti; konu sıkıntısı var, zaten İtalya'da da satışları düşmüş. Aslında arada iyi hikayeli olanları almak isterim. Zagor'u ise devamlı takip ediyorum.

Red Kit'le italyan'ı bağdaştıramadım burada sonuçta çizeri Belçikalı, doğrudan franco-belge ekolünde. Aslında animeler biraz daha bayarsa yeter deyip Franco-belge ekolü temalı bir başlık açacağım. Hiç umudum yok ama en azından bilmeyenler öğrensin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...