evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Aranızda eski İtalyanlardan okuyan var mı hiç? Böyle ne bileyim Zagor olur, Tex olur, Martin Mystere olur, Mister No olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 eskiden okumuştum ama saydıklarını düzenli okumadım, zagor filan başka birşey bulamayınca. martin mystere ilginçti, hala da aklımdadır iki hikayesi bayağı etkilemiş. birisi rüyasında oyuncak bebeğine cinayet işleten çocuk, öbürü de uzun zaman emülasyon makinesiyle mutasyona uğrayan akıllı katil sivrisinek. ama herhalde fazla gerilimli gelmişti o yaşlarda, devam etmedim. ha gerçi tom miks & teksas düzenli alırdım onlar ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 helal:D favori hikayelerimden ikisi bahsettiklerin:D hiç mi yok arkadaşlar okuyan? yazık günah xmenler spidermanlar mangalar okuyosunuz o kadar, bunların temelini atan şeyleri bilen yok mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hepsinin yüzlerce hikayesini okudum ben. elimde de var bayağı bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 helal bea:D nihayet yaşasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 nathan never'ın türkçe sayılarını takip ettim bayaaa bi zaman önce. Sonra ilgim azaldı ama çok severdim ilk zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 martin mystere le nathan never takip etmiştim bi ara.onun dışında red kit i bayaa severdim.o vahşi batıda geçenleri tommiks filan çocukke bayaa okumuştum. şimdi hiç aram kalmadı ne italyanıyla ne amerikanıyla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Yahu böyle bir başlık varmış, animedir, mangadır, comicsdir gına geldi. Ben de italyan okurum ama eski demenin sebebini anlamadım; eskilerden Tommiks ve Çelik blek'in yüzer tane falan macerasını okumuştum ama elimde hiç yoklar. Fakat güncel de takip ediyorum türkçe yayınlanan ancak ne yalan söyleyim, teks bayiilerden çekilip sadece kitapçılarda satılmaya başlayınca almaz oldum sadece büyük albümler. Martin Mystère ise favorimdir ama son dönemleri kötüleşti; konu sıkıntısı var, zaten İtalya'da da satışları düşmüş. Aslında arada iyi hikayeli olanları almak isterim. Zagor'u ise devamlı takip ediyorum. Red Kit'le italyan'ı bağdaştıramadım burada sonuçta çizeri Belçikalı, doğrudan franco-belge ekolünde. Aslında animeler biraz daha bayarsa yeter deyip Franco-belge ekolü temalı bir başlık açacağım. Hiç umudum yok ama en azından bilmeyenler öğrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ben İtalya'dan çok Belçika ve Fransa ile ilgilenmişimdir hep. Pratt iyidir ama. 2000 AD'yi çok severim. (Gerçi o yeni sayılır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar