Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yengeç kadını

Llama

Öne çıkan mesajlar

Yalnız şöyle bişey fark ettim. Burç mevzularıyla dalga geçen erkekler genelde sap, ezik, zavallı, yalnız ve sap olanlar. Akrep kadınından kaçarım, balık erkeği gibi uçarım diyenlerse o ilişkiden bu ilişkiye uçarak bide fütursuzca kişisele konu açıyorlar, bizi iyice rencide ediyorlar.

Bu durumda ben yeni bir soru sormak istiyorum. Bu kadar moloz olduğumuz için mi burçlara inanmıyoruz yoksa burçlara inanmadığımız için mi bu kadar molozuz? Çünkü cevap ikinci şıksa koşa koşa gidip bi astroloji kitabı alıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi şöyle oluyor o dediğin axedice, bir hatunla tanışıyorsun, sonra sana başına garip garip işler açıyor, böyle en mutlu anınızda falan mal mal hareketler yapıyor, sen de bir anlamı var sanıp onu anlamaya çalışıyorsun. Tabii kadınları anlamak imkansız olduğundan yine onların uydurduğu burç mevzuundan yararlanman gerekiyor. Kadınlar burçlarında yazanlara uygun davranmaya çalıştıklarından genelde burçlarıyla kişilikleri de uyuşuyor. Bu şekilde sen de onları kavrayıp daha rahat tavlayabiliyorsun.

Burçlarla yatıp kalkan ilişkiden ilişkiye koşan playboylar da zaten bu yüzden başarılılar. Ben de eskiden saçma buluyordum, insanların kalıplara sığabilmesi gerçeğini ama şimdi şunu diyebilirim; YAY KADINININ ALLAH BELASINI VERSİN!!!11!! (bir yengeç)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya gerçekten burçlardan anlamam. Yükselen nedir bilmem. İnanıp inanmadığımı bile sorgulamadım. Ama ne zaman elime bir gazete alsam gözüm takıldığı an okurum. Nedense hep tutuyor. Sonra sinirleniyorum. ''Hadi lan'' diyorum. Sonra bir daha okuyorum. ''Hadi lan'' diyorum.

Ya metafiziksel şeylere inanmayan bir insanım. Ama yıldızlardan geleceği tahmin etmek kısmına geldiğinde konu hiç kafa patlatmadım. Ama herşey bir yana ''Nasıl her defasında tutturuyorlar lan''. Yalan valla. Tesadüfen bir boğayı çevirip pardon beyefendi sorunlarınızı anlatır mısınız bugün falan diyorlar. Aha sonra tutuyor. Peqi her defasında mı?

Yengeç erkeğini anlatabilirim, az biraz yavşak olurlar. Kardeşimden biliyom.

HADİ LAN!!! Bugünküde tuttu :S
Sosyal ağlarda paylaş

burçlardan anladığımı söyleyemem ama hayatımı yönlendiren kişiler garip biçimde yengeç. Başta annem ve babam olmak üzere, birçok kuzenim ve dahi ilköğretim ve lisedeki en iyi arkadaşlarım hep yengeç.

dolayısıyla bir laf diyemem yengeçlere. bu arada oğlak erkeklerine laf gitmiş bi ara, lütfen ayıp oluyor :P

ps: garip dediysem, düşününce çoğunun yengeç olduğunu farketmem garip.
Sosyal ağlarda paylaş

abi hic mi iyi birsey yazilmaz butun bir konu boyunca yengec kadini icin herkes ezmis, zavalli ivyde ortada kalmis sorun diyo kimse umursamiyor herkes ezmode :P

bu arada bende akrep irkegiyim double narsist double sevisgen ama bir o kadarda uysal ruhluyum
hatta bugun dogum gunum ehe
bekliyorum tum burclardan kizlari (yengecde olur.)
Sosyal ağlarda paylaş

Leopar said:
abi hic mi iyi birsey yazilmaz butun bir konu boyunca yengec kadini icin herkes ezmis, zavalli ivyde ortada kalmis sorun diyo kimse umursamiyor herkes ezmode :P

bu arada bende akrep irkegiyim double narsist double sevisgen ama bir o kadarda uysal ruhluyum
hatta bugun dogum gunum ehe
bekliyorum tum burclardan kizlari (yengecde olur.)

oo doğum günün kutlu olsun =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Laraken said:
akrep candır. kanmayın efenim erkekleri için söylenen sekse düşkündür yalanlarına. ulan okudum burç kitabında her 5 kelimeden 6 sı seks. çüş abaza yaptınız lan erkeklerini, yuh.
boğa dişisinde de varmış aynı hikaye.krdesim ben inanmıorm diorm aadamlar tutup bunu söyluor.hem nerden biliolar allasen?
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Yalnız şöyle bişey fark ettim. Burç mevzularıyla dalga geçen erkekler genelde sap, ezik, zavallı, yalnız ve sap olanlar. Akrep kadınından kaçarım, balık erkeği gibi uçarım diyenlerse o ilişkiden bu ilişkiye uçarak bide fütursuzca kişisele konu açıyorlar, bizi iyice rencide ediyorlar.

Bu durumda ben yeni bir soru sormak istiyorum. Bu kadar moloz olduğumuz için mi burçlara inanmıyoruz yoksa burçlara inanmadığımız için mi bu kadar molozuz? Çünkü cevap ikinci şıksa koşa koşa gidip bi astroloji kitabı alıcam.

Alma bosuna.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
ben yengeç kadını tanıdım. tanımaz olaydım. ancak bu kadar yazabilirim.

bende yengeç erkeği tanıdım ve 6yıl platonik aşkım oldu. arkadaş olduk sonraları ve tanıdıkça bumuymuş benim 6yıldır deli gibi peşinden koştuğum adam PEH demiştim ve yavaş yavaş soğudum..;) sonra fatih girdi hayatıma 2.aşkım terazi çok iyi anlaşıyoduk ama oda gitti. neyse artık yengeçlerle anlaşmak zordur hele sevgili olarak anlaşmak çok daha zordur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...