Husker Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ya bu cıbıl versiyonun utubedan linkini koyacaktı bir arkadaş ama ne oldu ona...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 süt gibiymiş işte, görmeye gerek var mı? hiç mi süt gibi hatun görmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 çirkin kız yoktur az süt vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 cıbıl ne ya.full cıplak karı mı? GARI İSTERİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bir pazarlama stratejisi.hedef kitleye göre ürününe yön vermiş adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 sanırım sansürsüzü bu oluyor, öbürünü bulamadım zaten belli ki isteyen yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ömer 3.reklamda alsın artık digitürk. hiç mi kafan çalışmıyor be adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Ya Sam tamam hacısın hocasın ama biz bunu mu istedik abi anlamazdan mı geliyorsun:D cıbıl diyom açık açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Sac ve kollar gorunuyo olm feci tahrik oldum X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 dilekçe başlatıp imza toplayın üçüncü reklamda geri dönsün diye, ben de atarım imza. :)-D hacı hoca değilim ben bozmaz bunlar ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Oha nası bi reklamdır o? Evde dijitürk olmasa koşar gider alırım. Hatta dur lan paketimi yükselteyim. YİHUUU! (dasaa özentisi oldu biraz, evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 benim karşımda böyle kızlar otursa d-smart digiturk hotbird bilmemne ne varsa bağlarım her ihtimale karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ilk reklamın uzun versiyonu ben kısasını izlemişim heralde 9-11. saniyeyi izlememiştim arkaplandaki sesler de farklı gerio gerio gerio http://www.youtube.com/watch?v=wCHDRAfaDng&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 o değilde hakkaten kırmızımıydı pembemiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 saliselik bir görüntüden nasıl rahatsız olunuo ben anlamıyorum bikini yani.yazın heryerde gördüğün şeyi televizyonda görünce niye rahatsız olurlar anlamam aşmak lzm bu tarz şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 öyle deme diablo, adamlara fight clubdaki gibi çocuk filminin arasına konmuş bi frame gibi çarpıcı bi etki yapıyor. "AHA MEME! kızımda da var bundan. lan ne diyorum ben günaha sokuyo dijitürk beni" bi de, para birleştirip alalım olm ömere bi dijitürk. ziyan oldu herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Olay Dijitürk'te değil. (naha buradan esinlendim, hatta çaldım: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=8579030) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bikini görünce bekareti kaçan çok bu memlekette. Onlara hitap edecekler tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar