Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Yalnız benim d2 korsandan da öte, direk rapidden çektim(satmıyolar koca bursada banane) crack sorunu olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 son patche update ettim sonrasında çalıştıramıyorum, zira crackim yok...biri el atsa, pm atsa, çiçekler açsa...he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bağa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 AHA oldu. şimdi kimler hangi ip den hangi versiyonla oynuyor level ınız kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 biride bağa piyem atarsa sevinirim peç yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 arkadaşlar http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=20758&categoryId=2717&parentCategoryId=2613&pageNumber=1 burdan indirin patchi cd dekiler dahil hiç bir crack e dokunmayın. Illegaldır crack. Direk çalıştı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Neyse ben şamanıma döneyim. den of evil ı bitirdim ben yeni gelenleri bekliyorum ayrı ayrı gidersek tadı olmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hamachi den niye ısrarla denemedik ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Varsa 1.12 a kurmuş bekleyen başlayalım boş boş duruyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Benim kurulu :p.Bekliyorum da.ip verirsen başlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 %35.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hamachi patidiablo pass:kamyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 SİNAN KİM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Sinan benimde ben hamachi den bağlanmayı unutmuşum ya :p.Nasıl dı bi hatırlatma geçebilir misiniz?Oyuna girdikten sonrası falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bilmem yani hatırlamıyorum %40.7 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 biz dün gece oynadık 1.12, hamachi üzerinden. lvl 15 olup sıkılıp bıraktık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Çok şahane de bir anlatıverirmisin nasıl girebilirim arkadaşın oyununa?Hamachi den bağlandım ama oyunda lan falan yok nereden bağlanacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 TCP/IP game'den join diceksin, ip kısmına da arkadaşının hamachi ip'sini yazacaksın. firewall'u kapatmayı unutmasın arkadaşın bunu da ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Teşekkür ediyorum sorulacak soru kalmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 biz başladık oyuna cain i kurtardık yeni gelenlere yardım ederiz hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Acayip oyun yahu hele bi 5 6 kişiyi bulsakta bi oynasak şunu.Hele hele hell e gelsek ya tadından yenmez be.Gecelik bu kadar deyip cain de bıraktık bugün yarına daha çok kişi daha çok heyecan haydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Evet beyler spontas'ın 20 dakika away olması sağolsun ; yatağa uzanmışım ve uyuya kalmışım . Şimdi uyandım efem. Yorgun olmak böyle birşeymiş neyse artık bekliyom spontas yarında devamedlim 2 grubu birleştirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bana da 20 level karakter ediklediler de bi ara net gitti filan yarın katılırım gece geç saatlerde raid sonrası size %61.2 su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar