Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Garbage'a açmışlar konuyuama adamı o kadar çok beğenmiştim ki ben buraya açma gereği duydum . Kendisi ağzını oynatmadan 24567! tane değişik ses çıkartmayı becerebilen , inanılmaz yetenekli bir kuklacı . Achmed The Dead Terrorist adlı skeci zaten öldürüyor insanı . Onu şuraya çakalım : Bir de compilation vardı onu da şöyle çakalım : İyi seyirler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 GOD DAMN IT! UPS...I MEAN ALLAH DAMN IT! SILENCEEEE! i kill you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bi zevkimiz vardı çok gördünüz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 adamınbiri said: GOD DAMN IT! UPS...I MEAN ALLAH DAMN IT! SILENCEEEE! i kill you HAHAHAHHAa ahahahaa hakkaten süpermiş ya ahahaha. off :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Achmed direk Murray olmuş lan. BWAHAHAHAHAHAHA!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 silence!!!!!! i kill you kısmını bi 20 kere dinledim heralde uıaehapıojspdoıajs süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 "The George Washington Monument looks nothing like the guy , it's more like a tribute to Bill Clinton." Burda ağladım ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 arcane said: bi zevkimiz vardı çok gördünüz :( aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Süpermiş ama yardı gece gece ehuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 helloooooo.. i am lindsay lohan eheheh süğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ahahah öldürdü güldürmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 eheuahaeuhe evet harika 3 gündür bununla yaşıyorum ben. helloooooooooo i am lindsay lohaaaaaaan SILENCE! I KILL YOU! +knock knock! -who's there? +me, i kill you! yüz ifadeleri süper i kill you dedikten sonra ehueahuehu sdfhjkad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Yenisi var:D:D http://www.break.com/index/achmed-sings-christmas-songs.html jingle bombs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 şarkının sonunda yere düşüyordum.. Ooh Jingle Bomb Jingle Bomb I think i got screwed... Dont left me because i'm dead or I'll Kill You!! Ayrıca daha düzenli olsun daha rahat olsun : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bu da bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 AHAHAHAH Mükemmel ya :D bittim valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 achmed'in 5:50 gibi baslayan bolumu super hele o "what ? you don't let jews into your bar? you racist bastard" diyisi bide catholic priestlerle ilgili esprisi olduruyo adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 PrudenT said: knock knock! who's there? me, i kill you! aynen bu kısma bitiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Achmed'i diriltiyorum. hala izlemeyen varsa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 hepsi daha önce açıldıydı ama izledik güldük vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 i kill youu aushduashdıuah mükemmel bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 yalnız topicin tarihine hic bakmadım. vay be kaçırmışız biz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 harika ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 3. i kill you demesi bitiriyo beni(hani ince sesle söylediği) ahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 gene izledim gene güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar