Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Evet Hamaci ağımız : ''paticikwwp'' şifresi : '' 123'' dür. Saat 8de hamaciside çevrimiçi gözükene haber vericem hadi başlıyoruz diye. Kuralları yazıyorum: - 3 Adet ip - Takım silahları kapalı - Yay, Shotgun, Taramalı filan 2 tane - Strikeler kapalı (sadece kutudan gelicek) - Yukarıdan paso süper sonik ve sıradan silahlar yağacak - Armegedon, eşşek filan atmak serberst. Evet bu kurallarla oyunun daha zevkli geçiceğini düşünüyorum ki zaten öyle oluyor (: Evet hadi var mı karşıma çıkacak gönüllü. Yalnız bu kadar laf ettim bir yenilsem bir daha mesaj yazamam bir yere heralde neyse zaten uzun zamandır oynamıyordum demiştim ilk başta eheh(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Oyunu buldup kurduktan sonra son duyacagınız ses ''Haaaaaallelujah!!!'' ve ardından tok bir patlama sesi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ip sınırsız olmalı xD Eşek yasaklanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Intermediate; -Super Rope Mode -Extra Powerfull Unarmed Combat -High Damage Explosives Oynamayı öneriyorum, gayet ideal bir oyun oluyor, Donkey, Earthquake vs. gibi silahlar oyunun dengesini bozuyor, gereksizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 high dmg explosives ve super rope'a güzel değiller, super rope'la rope cooook guclu oluyo taktik maktik kalmıyo herkez her yerde. explosive dmglarıda uygundur bana sorarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Abi süper robe çok saçma yani bir uçtan bir uça gidebiliyorsun tek iple. Armegedon filan bence oyunun dengesini bozmuyor. Sadece adam öldürmek değil kutu almak , aldırmamak içinde uğraşıyorsun. Mesela şey oluyor ilk dizilim yüzünden adam ard arda adam kaybediyor. 1 vs 7 filan kalıyor tek umudu süper sonik silahlar oluyor. High damagede oyunun çok çabuk bitmesini sağlıyor. Robede sınırlı olmalı bence yoksa çat çat sıkıp oradan oraya gidilmemeli idareli kullanıcaksın filan oyun zorlaşsın. Edit: Birde 2 maç yapılsın bir kapalı bir açık şeklinde(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Ha, pardon. Ben full wormage başlıyacağız sanıyorum. Kutulardan çıkıcak olan güçlü silahlar idealdir benim içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 banana falan tabıkı olmasın zaten, girder ve drill sınırsız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Oha hayatımda bu kadar zekasız tepkiler görmemiştim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 geçenlerde portakal yiyodum dedim ki "portakal yiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Abi ya hadi birşey demiyeyim dedimde şimdi uyarmasam iyice sapıtacak konu. Biri başlattımı yığınla post geliyor konuyla alakasız(: Biraz dikkat edebilir miyiz(: He yok biz post atarız diyorsanız wormsde gelin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 portakal isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 worms ne güzel birşeyse alırım sorun değilll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Luzumsuz mesaj atan gaydir. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Birde saat 8 oldu bekliyoruz sizleri paticikwwp/123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Çokakıllıadam said: Luzumsuz mesaj atan gaydir. sdfs bu mesaj çok luzumsuz bence bide kola içmek zararlıdır....mesaj luzumlu olsun diye yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 said: bide kola içmek zararlıdır....mesaj luzumlu olsun diye yazdım katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Evet Marlonun eline vermiş bulunmakdayım var mı başka kendine güvenen B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ohhoooo sen her yendiğini buraya yazacaksan bittik biz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 O kadar laf söylüyoruz anladın sanıyoruz hala eline verdim diyosun.Eline verirler accountunu şifreni gidersin salak salak forumlara yok burdaysan adam gibi konuşacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bende güzel oynarım 3d olmayanların hepsini ama böyle topik açmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Ben lafdan anlamaz, ego manyağı bir elevericiyim. Anlaşıldı mı? Zehld harbiden oynuyor musun yoksa ayar vermek için mi yazdın(: oynuyorsan her gün saat 8 de wwpdeyim(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 oynuyorum da 4 ay falan oldu en son arada sırada oynarım zaten zunaryon da güzel oynuyordu hatırladığım kadarıyla ama kötü konuşuyor oyun sırasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar