Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrent programı: Deluge

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
1.7.x'ler indirdiğin dosyaları film şirketlerine, mizik şirketlerini falan bildiriyor. Pazar araştırmaşı yapıyorlar yani.
Mesaj tarihi:
Windows versionunu denedim, direk problemli. Download yapamadi alet.

Ama oldukca guzel bir torrent clientmis.

Yine de mldonkey 'i tercih ederim cok kullanicili bir ortamda.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Daha repolarda olmayan 0.5.7.1 versiyonuna geçtim move torrent yapmam gerektiğinden recheck'ler inanılmaz kasmaya başladı, haberiniz olsun.
  • 6 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yeni versiyon epey sağlam, plug-in'ler, özellikler eyep gelişti. uTorrent ile aynı performansı veriyor artık, hatta onda olmayan yeni özellikler de var. Windows da kullandım arkadaşın evinde epey, o da hata vermiyor artık.
Mesaj tarihi:
ilk olarak flashget ile başlamıştım, ram kullanımında işin suyunu çıkartıp bazı trackerlardan banlanınca utorrent e geçtim. demek o da banlanıyor. azureus nasıldır, bi arkadaş onu kullanıyordu çok sağlam çekiyordu internetten, bi prroblemi var mı azu nun?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bir de alakasiz olacak ama, bu trackerlara login olma ip uzerinden otomatik olarak mi gercekle$iyor? yani client a bi yerlere u/p falan girmiyoruz di mi?
Mesaj tarihi:
eywallah yanitlar icin. convert ettim onceki dl leri. hafif uzun surdu.

Hala stabilitse sorunlari var sanirsam, demin coktu re check ederken, fazla yuklendi heralde. umarim gece acik biraktigimizda cokmez =) eski versiyonlarindan biri cokuyordu zira.
Mesaj tarihi:
hmm o zaman 1.6.1 kullanmakta sorun yok yani. bende var 1.6.1

peki bu utorrent in bazı ince ayarları vardı onları bilen var mı? net.max_halfopen diye bi ayarı falan değiştiriyoduk galiba...

ha bir de güzel torrent sitesi tavsiyesi verirseniz süper olur.. :)
  • 4 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
1.0.0 için RC'ler çıkıyor. Neredeyse hep Windows sorunarını düzeltiyırlar bu aralar. Yakında Windows kullanıcıları da rahatça kullanabilecek.

Yeni bir konu açıcam sonunda birinci versiyon çıktığında.

1.1.0 için planlananlar ise bunlar.
  • Yeni Oluştur...