Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 1.7.x'ler indirdiğin dosyaları film şirketlerine, mizik şirketlerini falan bildiriyor. Pazar araştırmaşı yapıyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ben de uTorrent 1.6.1 kullanıyorum. Henüz ban falan görmedim. Bunda da var mıdır spyware? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Yok. 1.7.+ da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Windows versionunu denedim, direk problemli. Download yapamadi alet. Ama oldukca guzel bir torrent clientmis. Yine de mldonkey 'i tercih ederim cok kullanicili bir ortamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ubuntuda kullanıyorum, çok light, çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Daha repolarda olmayan 0.5.7.1 versiyonuna geçtim move torrent yapmam gerektiğinden recheck'ler inanılmaz kasmaya başladı, haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Yeni versiyon epey sağlam, plug-in'ler, özellikler eyep gelişti. uTorrent ile aynı performansı veriyor artık, hatta onda olmayan yeni özellikler de var. Windows da kullandım arkadaşın evinde epey, o da hata vermiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ben de neden yavaşladı bu kadar dedim bi baktım abouta 1.7.7 BitTorrent Inc. diyor. Şimdi 1.6.1 yüklesem bilgilerim otomaik olarak aktarılır mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Aktarılır da Deluge'e geç. O daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ilk olarak flashget ile başlamıştım, ram kullanımında işin suyunu çıkartıp bazı trackerlardan banlanınca utorrent e geçtim. demek o da banlanıyor. azureus nasıldır, bi arkadaş onu kullanıyordu çok sağlam çekiyordu internetten, bi prroblemi var mı azu nun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Çok kaynak tüketir. Deluge kullanın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 utorrentteki yarim kalan downloadlari aktarabiliyo muyuz deluge a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 aynı torrent dosyasını okutup, dlleri gösterirsen devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bir de alakasiz olacak ama, bu trackerlara login olma ip uzerinden otomatik olarak mi gercekle$iyor? yani client a bi yerlere u/p falan girmiyoruz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Otomatik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 eywallah yanitlar icin. convert ettim onceki dl leri. hafif uzun surdu. Hala stabilitse sorunlari var sanirsam, demin coktu re check ederken, fazla yuklendi heralde. umarim gece acik biraktigimizda cokmez =) eski versiyonlarindan biri cokuyordu zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 valla runtime error verdi alakasiz bir zamanda. Bende stabil degil, onceki versiyonu da veriyordu c++ runtime error. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 evet, runtime error'ları biraz sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 windows için bi torrent programı tavsiye eder misiniz? utorrent banlanmıştı en son... spysız olanından mümkünse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 e ben çatır çatır utorrent kullanıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 utorrent her yerde (en azindan benim kullandigim) hala catir catir calisiyor esi versiyon kullandigimdan olabilir azureus biraz resource tuketsede basarili bi program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 hmm o zaman 1.6.1 kullanmakta sorun yok yani. bende var 1.6.1 peki bu utorrent in bazı ince ayarları vardı onları bilen var mı? net.max_halfopen diye bi ayarı falan değiştiriyoduk galiba... ha bir de güzel torrent sitesi tavsiyesi verirseniz süper olur.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 site tavsiye eden yok mu yav :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Hehe davetiye bulursan torrentleech iyidir.Bende davetiye arıyorum.Var mı olan?Varsa ö.m lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 1.0.0 için RC'ler çıkıyor. Neredeyse hep Windows sorunarını düzeltiyırlar bu aralar. Yakında Windows kullanıcıları da rahatça kullanabilecek. Yeni bir konu açıcam sonunda birinci versiyon çıktığında. 1.1.0 için planlananlar ise bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar