ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bisküvi ve keklerde eti ülkeri her türlü döver. Çikolata konusunda etiyle ülkeri pek ayırmıyorum, ikisi de iyi değil, vasat. Zaten çukulata konusunda bu ikisini kıyaslamaya da gerek yok.Bu konuda Milka döver, ezer, yargılar, katlamadan cebine koyar. Yani ülkerin kalite konusunda bir + sı yok. Hatta kategorizasyon yaparsak bisküvi,kek,çikolata gibisinden, diğer markalar kalite konusunda ağır basıyo bence. Sermaye de bir tarafa değil, eğer ikisi de aynıysa paramın yeşil sermayeye akmamasını tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bisküvide Ülker, kekte Eti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampire6 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ailecek etiyi beğenerek yiyoruz ülker alamayanlar için(yani aşırı dincilerden uzak duranlar ve onlara destek vermek istemyenler) bu taklit gerçkten güzel bir taktik eti malı götürüyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kesin söylenmiştir ama bi de ben söyliim bisküvi vb (beti bör dahil) eti ülkeri ezer çarpar böler yerden yere vurur. ama aynı şeyi de ülker gofret ve gofretimsiler konusunda yapar (bkz ülker çokonat albeni metro) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 günümüz dünyasında da ülker almam ona para kazandırıyor şunu almam buna para kazandırıyor konusuna takılmak en azından o ürünü almayarak pek yarar sağlayacağını sanmıyorum. serbest piyasasıdır küresel pazarıdır iliğimize kadar işlemiş. benim mantığımda ülker tayyibe kazandırıyorsa yemiyeceksek ne bilem vakko yahudilere kazandırıyor levis (veya başka bi kot markasıydı) masonlara kazandırıyor adidas almanlara kazandırıyor diye bu ürünleri de kullanmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 abi ama adidas o parayla türkiyenin rejiminin değişmesi vb. olaylara katkı sağlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 eti güzeldir. eti candır. hele eskieşhirde fabrika çıkışında ucuz ucuz almak şahanedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ülker almam eti varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 muhtemelen bu konuda daha önce dedim ama hayatımda ülker kadar taklitçi bi firma görmedim hatta sanırım bir ürününde ambalajına kadar o kadar benzer taklit etmiş ki dava açmışlar adamlara. harbiden viktorun dediği gibi "batı" yı onların yaptığı ürünleri taklit ederek yenebileceklerini sanıyorlar... Yenilik falan yok çin gibi oldu herifler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Listede yok ama eti burçak alır hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ülker Peki: peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ahahah bunu bilmiyodum efsaneymiş harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 PhysX said: aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı? var ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 *! parmak kaldırır * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 eti alıyorum param yobaza gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar