Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Havada aşk kokusu var

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

bugun eve gelirken minibüste başımdan geçen bi olayı anlatıcam ki halen gülüyorum;

minibüse bindik 3 erkek.En önde boş duruyo 4 kişi sordu boşmu diye şöför hayır dolu diyo tam minibüs kalkmadan sarışın (hatta helin avşarın biraz kilolu hali) bi hatun geldi en öne oturdu=).Kadıköyden tepe natilius'a kadar geldik herşey gayet normal hatun gayet normal bi soru sordu"e-5 ten mi gidiyo minibüs yolundan mı?" şöför gayet normal bi şekilde cevap verdi"minibüs yolu" ve sonra herşey koptu
söför:ş hatun:H muavin:M
ş:aceleniz mi var?
H:evet aslında babamlar bekliyo merak etmişler
Ş:aaa neden ki?
H:Yaaa kardeşim bana mail atmış ulaşamamışlar,telefonda kapalı biraz merak etmişler işte
*ve anında şöför bi kaset takar ve çalan şarkı HAVADA AŞK KOKUSU VAR*
Ş:Yetişirsin yaa yetiştirirz biz merak etme
M:abi şu telefonun versene bi
Ş:hangisini turkcell mi avea mı?
M:farketmez abi ver bitanesini
*şöför telefonu verir*
ş:*hatuna dönerek* çok hattım var yaaa
M:abi sakın durma maltepeye kadar yapıştır yapıştır yapıştır durma
H:aslında babamın vergi sorunlarıda var vergi borcumuda ne varmış?
*o sırada dışarda biri durdurmak ister minibüsü*
M:*kendi tutamıyarak*ABİ YAPIŞTIR MALTEPEYE KADAR DURMA YAPIŞTIR BENİM O ADAMA 10 MİLYAR VERGİ BORCUM VAR DURMA ABİ YAPIŞTIR
H:ay sizindemi borcunuz var
M:keh keh bizim gibi garibanda ne vergisi yaaa
*müzik teknoya döner
M:abi bu akşam napıyoruz?
ş:*ellerini bırakarak*kopuyoruz dostum dans edicez bu akşam dans
H:yıh yıh yıh
Ş:aslında ben harika şöförüm biliyomusun*busırada öndeki bi araçla akraba olduk 1 dereceden*
H:ay dikkat dikkat çarpıcaksın
Ş:rahat olll hiç bişi olmazzz rahat olll
*bostancıya geldik inicez*
M:durmak yok abi maltepeye kadar bayanın acelesi var boşver durma

*tam o sırada 3 tane bildiğin güsel hatun binmek ister minibüse,minibüs durur hatunlar girer ve*

Hatunlardan bitanesi:3 maltepe uzatırmısınız?
artık biz ölmüş durumdayız tabi gülmekten ben cama kafa falan atmaya başladım bostancıya gelirken zorla indik inerkende çok imalı bi mesaj bıraktım..."hayırlı işler abi"...
Sosyal ağlarda paylaş

Husker said:
adamınbiri minibüse binmiş... Süper tipler yalnız ama ben yapıştır yapıştır o adama 10 milyar vergi borcum var kısmını anlamadım:D

hatun vergi borcundan bahsediyo,maltepe acil gitmesi lazım,yapıştır yapıştır orda durma anlamında kullanılıyo ve şair bu kelimelerini o adama 10 milyar vergi borcum var gibi bi durum komedi ise bütünleştiriyo...istediğiniz sorudan başlıyabilirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
hastayım istanbula yaa
orda yaşamalıyım

istanbul güzeldir, bayılmazsın minibüse binerken ama. tam iş çıkışı kadıköyde kaç saat minibüs beklediğimi biliyorum. hatta bir gün maç çıkışıymış aman Allah'ım. bir tören vardı ona yetişmem lazım ne otobüslerde yer var minibüs beklesen beklersin 1-2 saat çok sinir olmuştum.

ve sonra minibüsler biraz haşin kullanır malum oradan oraya uçma şansın yüksek. neyse ki taşınınca alakam kalmadı pek kadıköy - pendik hattıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

cenx said:
loooool süper bu yaa.
bişey merak ediorum bunlar böyle davranarak hiç bi kızın ilgisini çekebiliyomu acaba?
hani çekemiolar gibi gelıo ama adamlar 30 40 yasında senelerce bole davranmışlar yani bilemiorum neden hata yaptıklarını görmüolar?

şöförde hatunda en fazla 24 yaşındaydılar =)
Sosyal ağlarda paylaş

benim de yine kartal - kadıköy hattında bi hikayem var... iki minibüsçünün arası bozuk daha önceden bi olayları var belli ki yan yana gidiyolar laf atışmak için sonra olaylar gelişiyo ve diğer minibüsten 10 ykr atılıyor. bizim şöför o 10 ykryi buluyor ve geri atıyor, bu olay rahat 5 kere falan tekrarlanıyor ve sonra minibüsçüler 2 şeritlik maltepe mevkiindeki minibüs caddesinde duruyorlar arabalardan iniyorlar ve birbirlerine girişiyorlar... ne olaylar oluyo bu minibüslerde ya. keşke beşiktaş - sarıyer minibüslerinde de böyle efsane olaylar olsa
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...