ivy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 düz mantık tebrik ayrıca razien ben bile kadın milletini bu kadar iyi bilmezken sen nasıl bildiğini iddia ediyorsun ki? neye göre? kime göre? çocuğun topiği gitti yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kukuman Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bunun bilesi yok ivycim.Ruhlar iletişim halindedir karşındakinin ruhuna değerek onun neler hissettiğini anlıyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ginaly teşekkürü borç bilirim, yaya erkekler olarak dava hepimizin davası. Ayrıca araba fobisi olan kadın diye bişey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ruhlar iletişim halindedir karşındakinin ruhuna değerek onun neler hissettiğini anlıyabilirsin çok iyi ruh dokunuşu yaparım diyorsun yani hmm hmmm sdasdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Razien said: Bunun bilesi yok ivycim.Ruhlar iletişim halindedir karşındakinin ruhuna değerek onun neler hissettiğini anlıyabilirsin bu ne lan, höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ruh emici öpücüğü bekliyoruz senden razien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mavi ekran verme hemen . Nasıl mantığın iletişimi düşüncelerle oluyorsa ruhun iletişimi de duygularla olur.Bunlar bilimsel gerçeklerdir. Mesela hipnoz karşındakinin bilinci başka yere odaklanmışken ruha yapılan müdaheledir.Sen insanların ruhuna müdahele etmesen bile ruhunun içindeki duyguları niyetleri görebilirsin.Nasıl kulağını tıkarsan ses duyamazsın aynı şekil kalbinin de ilham yollarını kapamamak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Abi of şaka gibi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Senin ruhun benim ruhumun önünde diz çökecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Allah'ım azraili dişi yollaki ölümle sevişeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ruhunuzu şamarlarım, adam olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Fakat lakin topiği garbıca göndermeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ne geyik adamlarsınız ya iki çift laf edemiyecez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hugh grant said: karşındakinin ruhuna değerek ahaha film replikleri ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 =* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Llama said: ben diyorum "sensizliği düşündüğümde içimi korku kaplıyor" diyorum o bana "neden" diyor.. spor olsun diye düşünüyorum deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 -çünkü 6 kusursuz hareketten birisi. +6 mıydı o? -bende 6 güzelim, istersen. +humm. -ne humm 8 e kadar sayabiliyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 tehlikeli yaratıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ay bu kız beni öldüreceeeek.. sonunda başımı döndüreceeek.. peşine takılıp gezdireceeek.. bahse girerim sen benimsin diyecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ivy said: düz mantık tebrik ayrıca razien ben bile kadın milletini bu kadar iyi bilmezken sen nasıl bildiğini iddia ediyorsun ki? neye göre? kime göre? Raizen de kadin sayilir az cok dsfdsfdsfd Ayrica, arabaya tav olmayacak kizi bir genellemedir evet, ama dogru sayilabilecek bir genellemedir, sen tav olmazsin, ama istisnalar kaideyi bozmaz. Tabi benim anlamadigim kadinlarin arabaya neden tav oldugu. Cocugun iyi bir arabasi olmasi zengin oldugunu gosterir. Kizlar zengin birisiyle evlenince hayatlari kurtulur(mantik kurmaya calisiyorum burda) Ama arabayla tavlayan erkekler evlenmek degil eglenmek ister(anladiniz siz) ve hep bu olur. O zaman araba niye? Yakisikli erkeklere bakin, niye arabalilara bakiyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 oha bu ne ya, tulga'nin kral tv'nin ilk acildigi zamanlarda ekranlarda donen şarkisi degil mi :D yuuuh!! nerden aklina gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 arabada 5 evde 15.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar