mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 oncelikle soyliyim asagıda yazıcaklarımın hiçbirini komik olsun, millet eglensin diye yazmadım ama aynı zamanda ciddi bişey de yazmadım sadece yazmak için yazdım uzun suredir kafamda olan seyleri... tamamını okumıyıcaksanız hiç okumayın daha iyi.. baslıyalım: 1) ULAN İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIS İNSAN KILIGINDAKİ HUMANOİDLER!!! ARAÇLARDA İNENLER ÖNCELİKLİDİR!! ÖGRENİN BUNU!! Ben inmeden sen nası binicen dolu olan trene, minibüse dolmuşa!! KAFANI KULLAN EY DANA!! Akıllı OL!!! 2) yaşını basını almıs teyzelerin boyle otobuste basımda dikilip resmen tavrıyla "s.ktir git lan burdan ben yaslıyım ben oturmalıyım" demelerine uyuz oluyorum.. ulan saglıklı bişeysin sende.. butun gun sokaklarda geziyosun o altın gunu senin bu altın gunu benim diye.. sonra 9 ders yapıp sırtında 8 kg lık gitarı + çantası olan tipi kaldırmaya calısıyosun! [bu lafım sadece 60- olanlara] 3) bunları uzun suredir yazmak istiyodum da bi turlu vakit bulamıyodum yazarken boyle bi rahatlama geldi... :) 4) aslında bırakıcam okulu filan bi tane minübüs alıcam diyorum... adamlar deli gibi para kazanıyo... yada bana oyle geliyo bilmiyorum.. gerçi bende cusse yok oyle minibüscu olucak.. 5) bi üsttekini okudum ve saçma geldi.. o trafik çekilmez aslında... 6) kucuk cüsseli olmam hep cok koymustur bana.. soyle bi 10 cm daha uzun olaydım keske.. 7) "eşkiyalar dünyayı yönetemez" yada buna benzer bi söz duydum bugun ve cok hosuma gitti... DUYUN BU SÖZÜ!!! 8) Stand and fight Live by your heart Always one more try Im not afraid to die Stand and fight Say what you feel Born with a heart of steel bayılıyorum bu sozlere... hayat felsefem yaptım bunları artık... 9) ustteki şarkı manowar - heart of steel 10)vay be bu kadar sey mi varmıs beni bu kadar dürten... 11) iktidar yalakaları.. kafam girsin!!! Neyse simdilik bu kadar. Aklıma geldikce yazarım .. tamamını okuyan varsa tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 oohh gecmis olsun hem icini dokmussun hem sacmalamıssın super olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 1'e istinaden dasaaa said: onlar "kapı önü manyakları" intertoy'dan! Yolcu değil onlar; keza bu arkadaşların indiği görülmemiştir. hep kapı önünde dururlar. bi nevi cama yapıştırılan garfield gibi bişiler yani.. aksesuar desem daha doğru olur sanırım. KAPI ÖNÜ MANYAKLARI! INTERTOYDAN! not: bunlarda kurşun bulunmuş, çin yapımı olanlarda. bi kısmı toplanabilirmiş piyasadan [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 21:01 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 sasdadsasd :D dasa ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 mulgear6 said: 4) aslında bırakıcam okulu filan bi tane minübüs alıcam diyorum... adamlar deli gibi para kazanıyo... yada bana oyle geliyo bilmiyorum.. gerçi bende cusse yok oyle minibüscu olucak.. İlkokul arkadaşım bunu yapmış, yakın zamanda öğrendim. Adam minibüs şöförü olmuş, ilkokulda minibüs alıcam falan diye geyik yapardı. Geyik değilmiş ahah. Bir keresinde gece yarısı eve dönerken bindiğim minibüsün şöföründen daha ufak tefek olamazsın, adam koltuk boyunda falandı. Cüsseye pek bakmıyor sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 minibüs olayınd açok büyük paralar dönüyor. minibüs plakaları çok fazla para 800 milyar falan olabilir. yerine göre de değişiyomuş tabi hangi hattı aldığına bağlı. ama çok para. bi amcadan duymuştuk ama emin olamıyrum şimdi 800milyar demişti galiba. kazandıgını oraya veriyn sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 mulgear6 said: 4) aslında bırakıcam okulu filan bi tane minübüs alıcam diyorum... adamlar deli gibi para kazanıyo... yada bana oyle geliyo bilmiyorum.. gerçi bende cusse yok oyle minibüscu olucak.. 5) bi üsttekini okudum ve saçma geldi.. o trafik çekilmez aslında... 5 i okursanız vazgeçmişim zaten :D sırf trafikten dolayı ama :) su besiktas-istinye filan guzel gorunuyo :D ben anadolu yakasında oturuyorum ama daha adam gibi kadıkoy-(göztepe) minibusune binmedim acıkcası :D daha elit takılıyorum dolmus-gz1-2 gibi :) kesinlikle besiktas-istinye ye daha cok binmisimdir ve gerçekten iyi para donuyo :D ama su degnekci olayları kotu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Minübüs ve taksi şöförlerinden nefret ediyorum . Bir güruh bu kadar mı psikopat olur ya ikidir bindim takside abi şimdi sopayı alıp bunun kafasına bi geçireceksin muhabbeti dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 niye ozellikle minibüs kısmını vurguladınız? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 güzel şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollydog Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Aşağılık kompleksin oluğu aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 püsküllü köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 istanbulun en pahalı hattı gebze-harem sonra kadıköy-pendik. alıcaksan o ikisinden biri olsun aklında =) edit:bir de o eşkiya dünyaya hükümdar olmaz.şarkısı bilem var edip amca söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 O şarkı iyi harbi, eşkiya dünyaya hükümdar olmaz. türkü mü demeliydik.. neyse Mulgear abicim içindeki enerji çok birikmiş git bi boşalt gel bak sonra o kadar takmayabilirsin böyle gündelik kafa ağrıtıcı şeyleri(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Forumların hali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 boy kaç ? cüsse konusunda baya bi dertlisin galiba ? ama unutmaki devede de boy var ama 50 tanesi bi eşşeğin arkasından gidio..kendini üzme bence o konuda.. otobüste teyzelerin gelip göbeğini ağzının içine sokması durumundan bende rahatsızım kalkmaz zorunda hissediyorm ama kalkmıyorum ehuehuaşlsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 boyum o kadar da kısa diil aslında.. 175+ ama kilom 55-60 arası bişey.. o biraz sorun olabiliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Ben 40 kiloyum, arkadaşlarla sinemaya giderken filan kimiliğimi evde unutursam filme giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Kimseye yer vermiyorum ben hastayım çünkü. (obezite:D şişmanlık hastalık oldu zuhauah ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ben 10 kiloyum çaktırmadan giriyorum genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 7) "eşkiyalar dünyayı yönetemez" yada buna benzer bi söz duydum bugun ve cok hosuma gitti... DUYUN BU SÖZÜ!!! 11) iktidar yalakaları.. kafam girsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 cüsseye değil haydara bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 dasaaa said: 1'e istinaden dasaaa said: onlar "kapı önü manyakları" intertoy'dan! Yolcu değil onlar; keza bu arkadaşların indiği görülmemiştir. hep kapı önünde dururlar. bi nevi cama yapıştırılan garfield gibi bişiler yani.. aksesuar desem daha doğru olur sanırım. KAPI ÖNÜ MANYAKLARI! INTERTOYDAN! not: bunlarda kurşun bulunmuş, çin yapımı olanlarda. bi kısmı toplanabilirmiş piyasadan [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 21:01 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]dsasdasdsa dasaa o ne bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Burası Türkiye denilmemiş hiç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar