Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Uzun zaman oldu kişisele yazmayalı ya.. Aslında hikaye çok uzun hemen kısacık anlatayım. 1 ay önce bi kızla tanıştım, asıldım cvp alamadım felan filan şimdi msnde falan konuşuyoruz kızla, kızın hiç mutlu oldugunu görmedim. Ne zaman sorsam moralim bozuk, sinirlerim gergin diyo ama sebebini sorunca bilmiyorum diyo. Dün bi diyolag geçti. ben: nasılsın? hatun: iyi değilim. ben: neden, yine noldu? hatun: bilmiyorum, mutlu olasım gelmiyo. ben: şuan ne olursa seni mutlu eder. Herşey olabiler. hatun: hiç bişiy Çok ilginç bi yapıya sahip bu kızı bu kompleksten nası kurtarabilirim bi fikri tavsiyesi olan var mıdır?
ivy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 şimdi ergenlik depresyonu dicem olmıcak sinir oluyorum sürekli mutsuz insanlara hiç mi güzel bişey yok yahu sizi mutlu etcek?
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ya kız 17 yaşında lise öğrencisi daha deli ve gıcık oldum şahsen. Sevgilisi vardı mutlu değildi, ayrıldı yine mutlu olmadı. Nası mutlu olcak lan bu, ben strese giriyorum
Razien Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bu psikolojik bir hastalık melankoni deniyor jargonda.Depresyon gibi durumlarda baş gösterir. 25g lustral alsın ehi ehi diye sırıtarak gezmeye başlar (kendimden biliyorum)
zydar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 emo + gothic .. Tavsiye: Elbet sıkılıcak bu halinden. Onu iyileştirmeye kasarsan çok zorlanırsın. Ömüründen ömür yersin ve sonucu kesin deildir. Bana kalırsa bırak arada ilgilen biraz. Yeterli. İlgi göster ama aşırıya kaçma. Eğlenceli bir yerlere falan götürebilrisn belki lunapark falan ama iyi organize et ve romantik hiç bişi olmasın. bakışma bile. sadece eğlenin.
zydar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Razien said: Bu psikolojik bir hastalık melankoni deniyor jargonda.Depresyon gibi durumlarda baş gösterir. 25g lustral alsın ehi ehi diye sırıtarak gezmeye başlar (kendimden biliyorum) ahaha ben dicektim vazgeçtim süpersin :D ^^
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Razien said: Bu psikolojik bir hastalık melankoni deniyor jargonda.Depresyon gibi durumlarda baş gösterir. 25g lustral alsın ehi ehi diye sırıtarak gezmeye başlar (kendimden biliyorum) Reçetesiz verirler mi kolasına atarım ;)
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mutludur ama ilgi çekmeye çalışıyordur .
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 adres falan almislardi ben lustral alirken yanlis hatirlamiyorsam.recetesiz olmaz heralde
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Xaenin said: Mutludur ama ilgi çekmeye çalışıyordur . Değişik ve güzel bir yorum oldu. Evet olabilir.
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Akerfeldt said: adres falan almislardi ben lustral alirken yanlis hatirlamiyorsam.recetesiz olmaz heralde Neyse annem hemşire allahdan hallederim bi şekilde.
ivy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 depresyon moda zaten şimdi bi intihar modası sardı bakalım nereye gidicek asprin içer sonra ben intihar ettim evdeyim sakın beni kurtarmayın diye msj atarlar hey allam
zydar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ivy said: depresyon moda zaten şimdi bi intihar modası sardı bakalım nereye gidicek asprin içer sonra ben intihar ettim evdeyim sakın beni kurtarmayın diye msj atarlar hey allam hohohaha :D bnmde başıma geldi aynısından te ne zaman kaç yıl oldu :D
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ivy said: depresyon moda zaten şimdi bi intihar modası sardı bakalım nereye gidicek asprin içer sonra ben intihar ettim evdeyim sakın beni kurtarmayın diye msj atarlar hey allam Onu 2 kere yaptı bi tanışmadan önce, bide 2 hafta önce. İlk intihar edişini tam bilmiyorum ama 2. 'de annesi gelmeden 15dk önce atmış hapları :D Madem ölücen gidicen şöle sessiz sakin biyere yutucan hapları geberip kalıcak orda ahh ahh gençlik değişiyo :P
Slat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Gerçekten bir sorunu olup olmadığını öğren.. Eğer hakkaten üzülmeye değecek bir sorunu yoksa azından kan gelene kadar döv.. Ha bu senin sorununu çözmez ama derdi olmayıpta kendi kendine tribe giren ne kadar insan varsa hepsinin dövülmesi taraftarıyım.
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 gençlik kötüye gidiyor walla. salak salak geziyolar etrafta. yok kimse beni sevmiyo yok hayat kötü...değerini bilmiyolar hayatın. ilgi çekmek istiyosan güzel şeyler yapacaksın, insanları seveceksin ki onlarda seni sevsin. ha kazık yersin, değerini bilmezler, dışlarlar ama sen elinden üzerine düşeni yapmış olmanın rahatlığıyla bile mutlu olursun. madem intihar edeceksin iç kezzapı görelim.
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Slat said: Gerçekten bir sorunu olup olmadığını öğren.. Eğer hakkaten üzülmeye değecek bir sorunu yoksa azından kan gelene kadar döv.. Ha bu senin sorununu çözmez ama derdi olmayıpta kendi kendine tribe giren ne kadar insan varsa hepsinin dövülmesi taraftarıyım. Ya ona göre herşey sorun. Dans hocası aramış gösterilere çağırmış. Babası izin vermedi diye hayatında hiç bişiyin yolunda gitmediğini sanıyor.(Hergün gece 24:00 - 01.00 'da eve gelecek ve bu kız lise öğrencisi ) Sevgilisinden ayrıldı, bu dünyada onu kimse sevmiyomuş hep kazık atıyomuş. Arkadaşı bi laf sölemiş, bu dünyada kimseye güvenemiyomuş. Ona bakılırsa sorunu çok. bende kızıyorum böyle tiplere aslında bu dünyada ne derdi kederi olupda mutlu olabilmeyi başaran insanlar var.
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Selam, mutlu kız gördün mü hayartında? Ben görmedim daha. Elbet hepsinin çok büyük sorunları vardır, mesela 3 sene önce bir erkekten hoşlanmıştır erkek vermemiştir, bu olayı yıllar yıllar boyu kendisine dert edinir, anlatır anlatır dinleyeni de verem eder en sonunda. Ya da ilk okulda silgi çöplerini boş uç kutusunda biriktirip zeytinyağına atmıştır ama bu silgi çöpleri silgiye dönüşmemiştir, bu kız şu an 21 yaşındadır ve hala geceleri o olayı hatırlayıp hatırlayıp ağlayarak uyanır ve tel açıp çok mutsuzuğğğmm höüeeeğğğ diye olayı anlatmaya başlar. Bunlara kız diyoruz mutlu olmazlar. Özellikle lise çağında hiç olmazlar çünkü aile baskısı özellikle lise çağında had safhadadır ve bu baskının oluşturduğu etkiyi kabullenemeyip kafalarını ve zırlama isteklerini başka dallara yönlendirirler. Bu devirlerde kızlardan uzak durmak, cırlamalarını ciddiye almamak ve ne yaparlarsa yapsınlar şefkat ve anlayışla yaklaşmak gerekir.
oper Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 o kızdan kaçarak uzaklaş, hayatını karartır :D
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 oper said: o kızdan kaçarak uzaklaş, hayatını karartır :D Yok o kadarda değil be :P not: tecrübeliysen başka hiç kendimden küçük biriylen çıkmamıştım :D
kermit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 valla hatunu otobüse bindirdim mutsuzdum FÜZE-SEDAT ın yazılarını okudum çok mutluyum artık
Thornwald Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Üff benimde var okulda böle bir arkadaşım,dışarı çıkartıyorum kız ağlamaya başlıyo,ikide bir intihar edicem yine diye spamliyo kafamı..2 ay çıktığı çocuğu unutamıyo diye ekşın yapıyo böle..Üni öğrencisi birde,haydi lise olsa neyse...Sallandırıcaksın birkaçını Taksim Meydanı'nda,gör o zaman
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 lol hapla intihar mı olur be. çok istiyosa sıksın kafasına. hap içen bilek kesen insanları anlamıyorum. silah yoksa mutfaktan kapsın et bıçağını. dik tutsun boynuna doğru bıraksın kendini üstüne. of gıcık oldum lan
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bi buna bak eski bi konu basında guzel bi yazı var
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hayattan hiç bişi mutlu edemiyosa ölsün ama tokası kırıldığında ağlıyan bi kız o bence teomanın şarkı sözündede geçtiği gibi"ölüm makyajsız gezmezmiş" uyuz oluyourm öle kızlara.Harbi mutsuzsa hiç bi şekilde mutlu olamıyosa intihar etsin.off sinirlerim bozuldu
Öne çıkan mesajlar