1stanblue Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 En son papillon ve devamı olan bankoyu bitirdim. Şimdi hangi kitabı okusam diye düşünüyorum. Fakat bir türlü güzel bi roman bulamıyorum. Sizce hangi romanı okumamış olmam bi hata? Sizin papillonu okumamanız hata diyebilrim:) En favori kitbımdır iki kere okudugum tek kitap. Neyse bana yabancı yazar ve roman olsun türü farketmez polisye , bilim kurgu , fanttastik, gerçek yaşanmış hikayeler. Genelde hapis konulu kitaplar hoşuma gider. Önerilerinizi bklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Robert Ludlum'un kitaplarını oku , kötü olanı yoktur yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ambrose Bierce ' nin İmkânsız Hikayeler kitabı Edebiyat bölümüne açsan daha iyi olurdu hoşgeldin pariye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Frank Herbet - Dune serisi çöl gezegeni dune ile başla bilim kurgu seversen tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Aket-Atum said: Frank Herbet - Dune serisi çöl gezegeni dune ile başla bilim kurgu seversen tabi filmi olan Dune? saatlerce bitmemişti Dune ohf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Grangé'dan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 GwindonSurion said: Aket-Atum said: Frank Herbet - Dune serisi çöl gezegeni dune ile başla bilim kurgu seversen tabi filmi olan Dune? saatlerce bitmemişti Dune ohf kitabın yanında film solda sıfır kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 The Great Gatsby 1984 Fahrenheit 451 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 fantastik seversen eragon ve eldest oneririm ki bu serinin ucuncusu 2008 de gelio diyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Eragon'u Hiç Sevmem Sölemeden Edemicem... Fantastik Dışında Trevanian Adlı Über Bir Yazar Vardır Özellikle Shibumi Kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 1984 Karanlığı Taramak Otostopçunun Galaksi Rehberi (5 cilt, toptan tek cilde tıkalanmışı da var) İlk ikisi rahatsız kitaplardır, üçüncüsü eğlencelidir. Üçünün de filmi çekildi yalnız eheh, şimdi dikkatimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Sana bütün rahatsız kitap tavsiyelerini ben mi veriyorum Levent =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Sen tavsiyeleri değil kitapları veriyorsun olm. Stainslaw Lem'in Solaris'i var bir de, unutmuşum yazmayı ahaha Solaris tavsiyeydi ama doğruya doğru şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bak şöle bi yere yönlendireyim seni önceden ne okumuş ne tavsiye etmişiz http://forum.paticik.com/read.php?15,1687604,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Eski kitap listemizzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 too slow sister:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ben de ona baktım, ben gönderirkene liste yoktuuu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar