Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 locklar bi batırsa şu filmde resizl olsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ahaha paladin filmde bubble acinca ben tutamam yarilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bingildak said: Blackwing varken, Thrall kimmiş ya. Warcraft; Ejderhanın günü. Thrall, Deathwing gibi über gücü olduğu için değil, "baba" bir karakter olduğu için seviliyor. Yoksa "Deathwing varken..."lik bir konu değil. Bir de Ejderhanın günü demişsin de, Warcraft 2'de vardı o kitaptan daha evvel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 benim filmde warlock istemem abi küfür ederim hele hellhunter'lara ana bacı gidebilirim yani spell lock muş peeeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bence oyuna düşündüğünüz kadar yakın olmıcak film."kidney shot hemo wanish cheap shot aha mage blink oldu" vb şeklinde combat izlemeyiz umarım filmde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 dövüş sahneleri direkt olarak WoW dan alınıcakmış hatta filmi de oyunda çekiceklermiş (öeh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ahahaha manyak olur lan düşünsene karakterler savaşıyo falan, arkada alakasız bi karakter durmuş uzaktan ekrana el sallıyo nick de Tahsin gfdsgfdsgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 afsd ahah turk guildlerinden birini tvye cikarmislardi ne yarilmistim ya guild mastera guven gosterisi yapmak icin ucurumdan atliyolardi salak salak zıplıyolardi falan ona benzer heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Thrall tam karizmanın dibine vurmuşken, şöyle bi climax anında yan taraftan Nihilum topluca fırlayıp Thrall ı kesip lootlayıp gider filan, ciddi ciddi böyle bişey bekliyorum açıkçası=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 gnome suz wow, mezesiz rakı sofrası gibidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Nasi gnome olmaz lan Thrall'i ben tanklicam oyle anlastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 arada dragonlance i de yapsalar ya sevabına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 dragonlance i izledim ben bu arada, cok uzuldum yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 bu film projesi iptal olur yakında, blizzard yaptıgı hatayı anlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ShadowFury said: Thrall tam karizmanın dibine vurmuşken, şöyle bi climax anında yan taraftan Nihilum topluca fırlayıp Thrall ı kesip lootlayıp gider filan, ciddi ciddi böyle bişey bekliyorum açıkçası=) nihilum manyak mı kendi liderlerini öldürsün. gider gnomeları soykırıma uğratıp blizzard'ın kaldırmasını sağlar, o daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 şu ilk 2-3 sayfadaki mesajlara baktım da,wow o kadar hikayenin dışına çıkarmış ki mllleti gnome filan bekliyomuş millet filmde.gnome dediğin ırklar 4e 4 olsun diye wow gelince uydurulan dandirik bişey.niye bu kadar inandınız anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Lorrotar said: şu ilk 2-3 sayfadaki mesajlara baktım da,wow o kadar hikayenin dışına çıkarmış ki mllleti gnome filan bekliyomuş millet filmde.gnome dediğin ırklar 4e 4 olsun diye wow gelince uydurulan dandirik bişey.niye bu kadar inandınız anlamadım. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Filmin Adi: Thrall Deathwing e Karsi Konusu: Deathwing e karsi olan Thrall ejderhalari oldurecek gucteki sihirli kilici aramaya koyulur. Yolda Zanpaktium kabilesiyle karsilasir ve sihirli kilica sahip olabilmek icin Zanpaktium Hold ile exalted olmasi gerektigini anlar. Filmin geri kalaninda Thrallin her gun yaptigi daily questleri (Git 5 tuy topla, 15 yaratik oldur, vs.) izleyecegiz. Tabii her zamanki gibi ucleme olacagi dusunulurse diger filmler icinde kafa yormaya baslamak gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 İçinde night elfler olsun başka birşey istemem açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Eğer hikaye böylese biz kılıcı 2. filmin sonunda ejderhalarıda 3. filmde görürüz ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ikinci filmde deathwingin inine girebilmek için attune olmak gereklidir ve Thrall dostlarını toplayarak questleri yapmaya başlar. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar