teufel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 O paraya ne farkilik kalır nede açlık (bkz afrika) O kadar savaş bütçesi ayırıp milleti ağlatıcağıma hayır için harcarım herkes güldürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 supermode dan tell me why parçasını açar dinlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 zydar said: Bu kadar parayla ne yapılır? bush bu kadar parayı alıp gelecek seneki savaş bütçesine ayırıyormuş. öha 459 milyar dolar'ı sen kullanmıyorsun, devlet kullanıyor. elbette 1 milyon'luk dönerle geçirdiğimiz ev hayatına göre çok uçuk bir para gibi gözükebilir. ama içinde öküz gibi radarı, wireless interneti vs vs olan teknolojik uçaklar, uçak gemiler, helikopterler, tanklar felan için çok da uçuk bir para değil o 459 milyar dolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 savaş bütçesi diyoruz. askeri bütçe deil. Savaş bütçesi demek savaş malzemesi üretmektir. İçinde silahı olan uçağı olan vs. Haberi okursan eğer görüceksin bone, adam uzaydan herhangi bir yeri 2 saat içinde vurabilicek bir silah yapıcakmış yada bir araç sornada geri dönücekmiş vurduktan sonra. Olayın boyutunu ve parasını burdan anla. Hangi ülke bu kadar ayırabilir bütçeye? Normal midir? değildir. Hayır bilyiorum ne yapmaya çalıştığını da bu saçma değil mi böyle yaklaşman. Ben orda parayı çöpe atıyolar demiyorum yada paranın çok luğunu eleştirmiyorum. gittiği yeri eleştiriyorum. Ki bu tepkin doğal. Ama yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 iyi güzelde amerika hükümeti de şok alış-veriş yeri gibi ya niye 459 da 460 değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bana versinler ilk is takunyalilari arap sabunu yapicam bu kadar ozeniyorlar arapalra madem bizde yardimci olalim sonra yunanistani satin alicam yunanlilari aya yollayip yerlerine japon kardeslerimizi yerlestiricem yetmiyor japonya bunalra soyle genc nufusdan buyursunalr yerlessinelr yunanistana para anca yeter bu islere ha bekleyin dunyayi ele egcirince insanligin yuzde 60 ini uzaya yolliycam tek tek secip o zamana akdar bu mini duzeltmelerle idare edicez eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 LucifeL said: iyi güzelde amerika hükümeti de şok alış-veriş yeri gibi ya niye 459 da 460 değil :D tabi canım 1 milyar $ nedirki, dur hatta ben veriyim bozuk olucaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ya ben de onu diyorum. 458 milyar ayirsinlar butceye, 1'ini de paticikteki biz garibanlara bagislasinlar.. olma mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Para cidden ucuk bi para, fakat Amerika'nin yillik ortalama askeri harcamasida bu kadar zaten, savas butcesi oldugunu sanmiyorum.. (tabii o parayla 10 savas yapilir ayri konu) PKK ile savasan Turkiye'nin bile yillik askeri harcamasi 6-7 milyar dolar olunca paranin ucuklugu daha kolay farkedilir.. Ustelik tum Dunya'nin yillik askeri harcamasinin 900 milyar 1 trilyon arasi oldugunu dusunurseniz, iste o zaman vay anasini dersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ascraeus said: abdullah gül ve recep tayyip'i her gün ayağıma çağırırım. sonra defolun lan derim. abi bu zaten yapılan bişi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 pussycat dolls u evime çağırır özel konser verdirirdim.. sonunu bilemicem.. Sonra altın kaplama uçak alırdım kendime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Irak savaşı 1 trilyon $'a malolmuştu.. bence 500 milyar $ ufak bi rakam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 459 milyar dolarım olsa baba gibi bir ordu kurar petrol zengini bir ortadoğu ülkesini işgal eder parayı 10 a katlardım.... Bilgi Notu: ABD savunma bütçesi tüm dünyadaki savaş harcamasının %41'i dir. Dünya %59 ABD %41 Kaynak: Amerikan İmparatorluğu Atlası Ntv yayınları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 emperyalistliğe lüzum yok.ben bush olsam afrikaya filan yardım yapardım da insanlar hakkımda 1 kere olsun amerika bi boka yaradı derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 şehrezatı ömür boyu kiralarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 459 milyar doların varken Şehrazatı ne yapacaksın? Ben güzellik yarışmasına sponspor olur eşlerimi oradan seçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 adamınbiri said: 459 milyar dolara ben olsam; ilk olarak dünyadaki tüm açları doyurum,ewi olmayan herkeze bi ew yaparım,dünyaki tüm terör olaylarını bitirmeye çalışırım(parası neyse veririm ülehn oynamasınlar terörcülük) Kahinat Güzeli seçilmeliymişin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 lafın gelişi şehrazat . fazlası göz çıkarmaz fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Xaenin said: adamınbiri said: 459 milyar dolara ben olsam; ilk olarak dünyadaki tüm açları doyurum,ewi olmayan herkeze bi ew yaparım,dünyaki tüm terör olaylarını bitirmeye çalışırım(parası neyse veririm ülehn oynamasınlar terörcülük) Kahinat Güzeli seçilmeliymişin . adamınbiri said: okadar para var hayır işi yapmadan harcanmaz o ayıp ama okadar parayla ya ülke feth edersin ya ülke kurtarırsın dalga geçilcek bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Viktor said: bana versinler sonra yunanistani satin alicam yunanlilari aya yollayip yerlerine japon kardeslerimizi yerlestiricem fena fikir degil aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 İyi fikir bence de Yunanlılar yayıp yatarken kaponlar it gibi çalışığ dünya ekonomisini finanse etti yıllardır, dinlenme sırası onlara gelmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 LucifeL said: iyi güzelde amerika hükümeti de şok alış-veriş yeri gibi ya niye 459 da 460 değil :D vergiden götürüyorlar 460 harcadık diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 o kadar param olsa ilk önce oturur bi sayarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bu kadar para nerden geldi diye bi sorarım kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 1 milyar bana yeter (işte aşağı yukarı) , 300 milyar dolarıyla türkiyeyi kalkındırır adam eder adam olmayanlardan arındırır, kalanı da afrikaya paylaştırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar