Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafası kırılacasılar

Chemical

Öne çıkan mesajlar

hakedeni dövüceksin.okul içi olmasda dışında olabilir

ayrıca yine yeditepe genellemesi gördüm neyse :)

bu tip adamların karşısında ne kadar susarsan veya he he dersen o kadar üstüne gelirler.sertliğe başvur.

ha bide bne öyle tipler ortaokulda bitti sanıodum hala varmıymış.denk gelmio hiç
Sosyal ağlarda paylaş

Evet evet solaris banlanmalı bence de. Gayet gereksiz bi nicki var. Ayrıca sw konusunda çok n00b. Go away n00b.

Chem sen de bi rahat olsan keşke. Kafaya takılacak bişey görmedim ben yazdıklarında. Gülüp geçmen lazım insanların tepkilerine. Sen sinirlenip inadına ukalalık yaptıkça daha çok tepki çekiyorsun gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

MADBOY said:
"ocahtan adam çağıram annenü zühem"

ŞLJFASDLŞASDŞGJASD
GSDALGSADJSA
DŞLGJSAŞGKLSAKJGŞSADJG
ŞSALGSAJGASDJGLSAJKGŞALSDGJKSŞLHJSADŞLHKASDJHGLKSADLİHBKSADHBAS

şeklide değil ama ahaha diye 15 saniye güldüm.

Aga üstüne geliyosa dicenki olm sen atara atar mısın?ne ayaksın sie go.kızada he he ok kralsın eyws falan de.yanında burnunu karıştır osur geyir.kız zaten kusmaktan bişey diyemez.
Sosyal ağlarda paylaş

erkeğe git; "lan bak lan bak,şu kalemi görüyon mu ? sana girsin" de.Seviyesine düşüp göt etmenin verdiği haz kadar eğlenceli birşey yok aslında,cevapları vardır gerçi

"Fabrikası da sana girsin ZHAUHZUAHUZ"

bunun cevabı zaten olayı bitirir,soğuk kanlı,ciddi bir ses tonu ile,

"O halimle sana gireyim"

Bunun üzerine cevap veren adam görmedim daha,acaip eğlenceli oluyor surat ifadelerini görmek.Gerçi ilkokul veledi olayı ama ahaha,gülüyorum lan...
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
Chris_Metcalf said:
Çocuk yemek yerken masasına doğru yaklaş.
"Seni öldüreceğimi sanıyosan yanılıyosun" de. "Önce karını ve çocuklarını sonra da sevdiğin herkesi elinden alıcam" de.
Yemeğinden bir parça alıp içeceğinin içine at. Sonra uzaklaş.

gülmekten ölüyorum!! AHAHAHA süper ya! ausheıuasheuahse! Bundan sonra "Chris_Metcalf" e laf eden karşısında beni bulur...

şurdaki lafımı ciddiye mi aldınız siz? Arkadaşı tanımam etmem bu forumda tanıdığım 4-5 kişi var , benim sadece yazdığı şey çok hoşuma gitti ve onun üstüne bu lafı yazdım mecazi olarak.. Ama bunu anlamayan bazı yaratıklar aptal aptal takma isimler takarak sataşmaya çalışmışlar.. helal olsun diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

www.ithinkijustgotpwned.com

asdasdasd

Bugün sınıfta bir olay oldu sanırım kıza karşı chemical bu olayı tekrar ederse en azından kızdan kurtulur sanıyorum.

Sınıfta top oynanmakta. Top yanlışlıkla sınıfın "çalışkan" kızlarından aşırı gıcık birine çarpmaktadır. Atan kişi gider özür dilker. Özür kabul edilir olay biter. Ancak kız hala topu tutmakta kimseye vermemektedir. Başka bir arkadaş öğretmen gelmeden topu almak için nazikçe soru sorar, kız tersler, bir 4-5 dakika "salak-gerizekalı" atışmasıyla geçer.

En sonunda ikinci oğşan sinirlenir ve derki, sen o topu seve sever vermezsen, ...e ...e almasınıda biliriz.

Chemical a tavsiyem uygun bi vakitte kıza bu laf ayarında bi laf sokmasıdır. Kız mosmor bir suratla bir daha gelmemek üzere çekip gidecektir kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

Bleda said:

Sınıfta top oynanmakta. Top yanlışlıkla sınıfın "çalışkan" kızlarından aşırı gıcık birine çarpmaktadır. Atan kişi gider özür dilker. Özür kabul edilir olay biter. Ancak kız hala topu tutmakta kimseye vermemektedir. Başka bir arkadaş öğretmen gelmeden topu almak için nazikçe soru sorar, kız tersler, bir 4-5 dakika "salak-gerizekalı" atışmasıyla geçer.

Kaçıncı sınıf bu ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...