zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Chris_Metcalf said: Çocuk yemek yerken masasına doğru yaklaş. "Seni öldüreceğimi sanıyosan yanılıyosun" de. "Önce karını ve çocuklarını sonra da sevdiğin herkesi elinden alıcam" de. Yemeğinden bir parça alıp içeceğinin içine at. Sonra uzaklaş. harika. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ne diyosun la sen senin a..... ....m diye tehdit et baktın devam ediyo gir. kıza da gir. bide senin bölüm mimarlık mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 hakedeni dövüceksin.okul içi olmasda dışında olabilir ayrıca yine yeditepe genellemesi gördüm neyse :) bu tip adamların karşısında ne kadar susarsan veya he he dersen o kadar üstüne gelirler.sertliğe başvur. ha bide bne öyle tipler ortaokulda bitti sanıodum hala varmıymış.denk gelmio hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 chem abi sen onları pazar gunu 14 de taksim burgerin onune cagırsana onlara paticikten birine satasmak neymis gösterelim =) 30 kisiyiz gelmek isteyenleri bekleriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 o degilde bu subzeroyla solarisi kim aldı patiye çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Evet evet solaris banlanmalı bence de. Gayet gereksiz bi nicki var. Ayrıca sw konusunda çok n00b. Go away n00b. Chem sen de bi rahat olsan keşke. Kafaya takılacak bişey görmedim ben yazdıklarında. Gülüp geçmen lazım insanların tepkilerine. Sen sinirlenip inadına ukalalık yaptıkça daha çok tepki çekiyorsun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 chem o cocuga vuramaz aha yazdım buraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 MADBOY said: "ocahtan adam çağıram annenü zühem" ŞLJFASDLŞASDŞGJASD GSDALGSADJSA DŞLGJSAŞGKLSAKJGŞSADJG ŞSALGSAJGASDJGLSAJKGŞALSDGJKSŞLHJSADŞLHKASDJHGLKSADLİHBKSADHBAS şeklide değil ama ahaha diye 15 saniye güldüm. Aga üstüne geliyosa dicenki olm sen atara atar mısın?ne ayaksın sie go.kızada he he ok kralsın eyws falan de.yanında burnunu karıştır osur geyir.kız zaten kusmaktan bişey diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Bleda said: o degilde bu subzeroyla solarisi kim aldı patiye çok merak ediyorum. sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 suBzer0 said: Bundan sonra "Chris_Metcalf" e laf eden karşısında beni bulur... chris metcalf kaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 tüpzürö sen karşıma geçtin ya nası tırsıyom anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Bleda said: o degilde bu subzeroyla solarisi kim aldı patiye çok merak ediyorum. Sen şey değil misin , bu hani "burası forumtr değil , yenisin , beğenmiyosan yorum yapmazsın" diyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 erkeğe git; "lan bak lan bak,şu kalemi görüyon mu ? sana girsin" de.Seviyesine düşüp göt etmenin verdiği haz kadar eğlenceli birşey yok aslında,cevapları vardır gerçi "Fabrikası da sana girsin ZHAUHZUAHUZ" bunun cevabı zaten olayı bitirir,soğuk kanlı,ciddi bir ses tonu ile, "O halimle sana gireyim" Bunun üzerine cevap veren adam görmedim daha,acaip eğlenceli oluyor surat ifadelerini görmek.Gerçi ilkokul veledi olayı ama ahaha,gülüyorum lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 suBzer0 said: Chris_Metcalf said: Çocuk yemek yerken masasına doğru yaklaş. "Seni öldüreceğimi sanıyosan yanılıyosun" de. "Önce karını ve çocuklarını sonra da sevdiğin herkesi elinden alıcam" de. Yemeğinden bir parça alıp içeceğinin içine at. Sonra uzaklaş. gülmekten ölüyorum!! AHAHAHA süper ya! ausheıuasheuahse! Bundan sonra "Chris_Metcalf" e laf eden karşısında beni bulur... şurdaki lafımı ciddiye mi aldınız siz? Arkadaşı tanımam etmem bu forumda tanıdığım 4-5 kişi var , benim sadece yazdığı şey çok hoşuma gitti ve onun üstüne bu lafı yazdım mecazi olarak.. Ama bunu anlamayan bazı yaratıklar aptal aptal takma isimler takarak sataşmaya çalışmışlar.. helal olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bleda said: o degilde bu subzeroyla solarisi kim aldı patiye çok merak ediyorum. foruma kim almışmış lafa bak seni kim aldı be? adam önce gülüp sonra çok ciddi bi tavır takınıp laf eden karşısında beni bulur mu diyecek? akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yanlıs anlama chemicalda , yüksek yaratıcılıgın ,sözeldeki ayar gücünü düşürüyor sanırsam biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bumerang gibi atıldıkça geri gelen adamların şunu kim aldı bunu kim aldı diye ayar verme çabalarını başarı hikayesi olarak yayınlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bende yeditepedeyim onlardan cok var ya hic cevap vermiceksin onları sallarsan daha fazla laf sokmaya çalışırlar.kişilikleri gelşmemiş oldğu için egolarını senin üzerinde tatmin etmeye çalışıyorlar.bu arada geniş arkadaşım dediğin angelottimi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 www.ithinkijustgotpwned.com asdasdasd Bugün sınıfta bir olay oldu sanırım kıza karşı chemical bu olayı tekrar ederse en azından kızdan kurtulur sanıyorum. Sınıfta top oynanmakta. Top yanlışlıkla sınıfın "çalışkan" kızlarından aşırı gıcık birine çarpmaktadır. Atan kişi gider özür dilker. Özür kabul edilir olay biter. Ancak kız hala topu tutmakta kimseye vermemektedir. Başka bir arkadaş öğretmen gelmeden topu almak için nazikçe soru sorar, kız tersler, bir 4-5 dakika "salak-gerizekalı" atışmasıyla geçer. En sonunda ikinci oğşan sinirlenir ve derki, sen o topu seve sever vermezsen, ...e ...e almasınıda biliriz. Chemical a tavsiyem uygun bi vakitte kıza bu laf ayarında bi laf sokmasıdır. Kız mosmor bir suratla bir daha gelmemek üzere çekip gidecektir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 sende onlarin zayif noktalarini bul ustune git, artist ol sende onlara karsi, sinirlendigini belli etme dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kukuman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bu arada rapido silgisi vardı ya yürüyen, bu o işte, merak edenler için şeyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Kukuman said: efsaneymiş artık böylemi post kasılıyo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bleda said: Sınıfta top oynanmakta. Top yanlışlıkla sınıfın "çalışkan" kızlarından aşırı gıcık birine çarpmaktadır. Atan kişi gider özür dilker. Özür kabul edilir olay biter. Ancak kız hala topu tutmakta kimseye vermemektedir. Başka bir arkadaş öğretmen gelmeden topu almak için nazikçe soru sorar, kız tersler, bir 4-5 dakika "salak-gerizekalı" atışmasıyla geçer. Kaçıncı sınıf bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar