Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafası kırılacasılar

Chemical

Öne çıkan mesajlar

kemikıl gel dövelim adamları bende 7tepedeyim kuzey hazırlıkta bul beni adam toplayıp dövelim zaten mevzu kopsanada kavga etsek diyen tüm tipler kuzey hazırlıkta.yada o kız sana laf soktukca hep aynı şeyi söle "tamam" ozaman sus derse tamam de konuşmana devam et. sen çizim dersi alıyomusun derse tamam de sen konuşmana devam et bi süre sonra ya susar yada çok aşırı tepki verir ki buda küfür olur küfür edincede yapışır ağzına şepeşilleyi
Sosyal ağlarda paylaş

Chem , herşeye cevap vermek zorunda değilsin . Çok bilen imajı çizersen senden diğer yönlerden üstün olan bir dallama çıkıp laf etmeye kalkar , ona yeter çünkü . Yani mesela cezve olayında o kadar açıklayıcı olmayabilirmişin , ben olsam benim de sinirimi bozardın , laf etmezdim ayrı . Ben cezve desem o kız bana laf etse geri dönerdim ama susmazdım , senin problem orda , susarak savunma .
Sosyal ağlarda paylaş

boşu boşuna hocaları eleştirme, yada "ya rapidonun olayı 10 yıl önce bitti biz niye bunla ugraşıyoruz cagı yakalıyalım" propagandası yapma. işe yaramaz chem , işe yaramıycak bu kemikleşmiş kadrolar gitmedikçe

tecrübe konuşuyor. istiyosan dene ama 4 sene sonra mezun olunca konuşuruz işe yarayıp yaramadıgını.
Sosyal ağlarda paylaş

annem hep oyunu kurallarına göre oynamalısın diyor

valla bu laf 7tepeye cuk oturuyor bazı şeyler var dünya yıkılsa değişmicek gibi lablar asistanlar fln onun için düzene uyacaksın bi asistan geliyor bişi istiyor öbürü geliyor başka bişi yapın diyor onun için kim ne diyorsa onu yapcan, asistan yanlış anlatıyor sen yanlışı asistanın anlattığı şekilde yapcan gidip doğrusunu yapsan bile kabul görmüyor :)
herkesin başına milyon tane terslik geliyordur herkes yeni topak açsa yaşanmaz buralar
Sosyal ağlarda paylaş

O sana bulaşan çocuk gerçekten sorunlu. Okulu 2 senedir bırakıp bırakıp geri dönüyor.

Sivilceli de birşey kompleksi var. Onun bir de arkadaşı var Emir. O da ondan farksız.
Aslında iyi "çocuklar" ama sorunlular. Lisedeyken de öyleymiş onlar geçmişlerini biliyorum.

Tartışmaya gerek olmayan insanlar. Sakin ol..
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:
sorunum şu, düzgün bir ortamda 1-2 tane adam da diyemiyorum organizma gelip böyle artizim ben ehöho sen git çizimin düzelt diyince, o anda bir tel kopuyor içerilerde bir yerde. Yeni boyanmış arabayı parmaklamak, pastanın üstündeki son yanan mumu söndürmek gibi, gereksiz ve sinir bozucu bir şey.

takma kafana moronları. sen efendi gibi okulunda yap işini onları da sittir et. ilk senesini okuyan adamların arasında oluyor daha orta okuldan sıyrılamamış saçma sapan tipler
Sosyal ağlarda paylaş

Chris_Metcalf said:
Çocuk yemek yerken masasına doğru yaklaş.
"Seni öldüreceğimi sanıyosan yanılıyosun" de. "Önce karını ve çocuklarını sonra da sevdiğin herkesi elinden alıcam" de.
Yemeğinden bir parça alıp içeceğinin içine at. Sonra uzaklaş.

gülmekten ölüyorum!! AHAHAHA süper ya! ausheıuasheuahse! Bundan sonra "Chris_Metcalf" e laf eden karşısında beni bulur...
Sosyal ağlarda paylaş

Yeditepe idi galiba? Eğer öyleyse normaldir, ablam orada okuyor bizzat biliyorum, kıro-hanzo yuvası öğrenciler bakımından. Ha ablamın çevresinde olan böyle adamakıllı birkaç arkadaşı var, hatta birtanesi sutopçusu adam 1.90'a 100 kilo falan, dövdürteyim istersen dsfs.
Sosyal ağlarda paylaş

Erkeğe "arkadaşım, benimle muhattap olmanı istemiyorum, beni anlayabiliyor musun?" de. Ufak tefek değilsin tıfıl değilsin, birazcık iq varsa anlar durumu herhalde. Git de yani kısaca.

Kızı direk sallama. Zerre kadar sallama. Yokmuş kabul et onu sen.
Bağırıp çağırsan umrunda olmaz ama sallamazsan fitil edersin çünkü. Eninde sonunda pes edecektir. Ne derse ehe peki olur falan bile deme yani.

Üniversitede ne adam dövmesi yahu, lise değil orası.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok zaten imkansız ve saçma salak bir olay olur, lisedeki gibi "ocahtan adam çağıram annenü zühem" misali şeylerin olması gayet çocukça olur, şakasına dedim olayı. Adam gibi konuş derdini anlat çoğumuzun dediği gibi, aman kızla elleşme. De bu adam dövme olayını Yeditepe'de ne yazıkki yapanlar var duyduklarıma göre, en iyisi başını belaya sokma, baktın kıza laf sokup fitil edersin, kaldıramayan cırtlak türünde bir kızdır saçma salak işler çevirir vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...