adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 fatih terim dersi derste dinlemiş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Fistan said: Burax said: 2-1 alırık ilk 20dk da 1 gol yeriz sonra moralimiz bozulur biraz saçmalarız sonra ilk yarı bitmeden 1 gol buluruk moralimiz azar :F ikinci yarı da baskılı oynayıp 1gol daha buluruz gibime geliyor ama 2.golden emin değilim 40-45 arası da gelebilir :F Baba naptın sen ya ? Şakamısın.. Çarpma beni lütfen.. :S:S:S: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cemad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 terim naptı ya? ilk defa düzgüne yakın bir kadro çıkardı onda da sanıyorum ibrahim kaş'ı uzun olduğu için tercih etti ama eh yani adam beşiktaşta bile oynamıyor, gökhan gibi adam varken oynatılmaz mı? hamit allahından bulsun. bayernde oynadıgının 5te1ini oynamıyor milli takımda. semihi hiç beğenmedim gökhan 10 numara oynadı allah nihat'a birdaha sakatlık göstermesin kendini toparlıyor, o sakatlık olmasa şimdi nerelerdeydi... ama inanıyorum ki yine yükselecek ve çok daha iyi yerlere gelecek ha bir de, bosna maçını samiyene koyan zihniyete... yeter ya geçen maç görmediniz mi rezaleti. gidin adam gibi büyük bir stada koyun işte ya. fenerin stadı olmasın diyorsanız izmire filan koyun da bilet için can çekişmeyelim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cemad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Luinir said: antu'ya bakarsanız o bazı fenerbahçelileri görürsünüz, milli takımı ulusoy ve terim yüzünden desteklemeyen çok ordaersun yanal zamanı başka takımların forumlarını da hatırlıyoruz. hatta paticik'i de hatırlıyoruz her takımda var böyle tipler olayı fenerbahçeye indirgemek hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Yüzdelerle oranlarsan Fener'e indirgemenin gayet mantıklı olduğunu sende görürsün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… byzasz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Burax said: 2-1 alırık ilk 20dk da 1 gol yeriz sonra moralimiz bozulur biraz saçmalarız sonra ilk yarı bitmeden 1 gol buluruk moralimiz azar :F ikinci yarı da baskılı oynayıp 1gol daha buluruz gibime geliyor ama 2.golden emin değilim 40-45 arası da gelebilir :F inmnisin cinmsin tövbe tövbe :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Biraz geç olacak ama acayip yazasım var. Öncelikle maçın adamı olarak gördüğüm Gökhan'a değinmek istiyorum. Helal olsun, oynayışıyla ve özgüveniyle oyuna anlam kattı. Fatih Terim'i kurtardı diyemeyeceğim çünkü adamı seçip oyuna alan kendisi. Bu durumda akla neden İbrahim Kaş ile başladı diye bir soru geliyor ama onu da bilemiyoruz çünkü adamı ilk deparında sakatladılar. Gerçi Türkiye'nin önceki maçlardaki düzensiz oynayışa devam etmesine rağmen maçın bireysel yetenekle alınması da Fatih Terim'in şansı sayılabilir. Yerden oynama, boşa kaçma gibi şeyler ilkokul mezunu adam için bile karmaşık bir konsept değil ama nedense böyle vasıfsız bir takıma karşı kollarımız bağlı oturduk, biri çıksın maçı kurtarsın diye bekledik. Bu sebeple takımı genel olarak beğenmedim. Şimdi de çaktırmadan şerefsizlik yapmaya çalışan hakeme değineceğim. Kendisine iki takımdan da maç boyunca birkaç kez "f**k off" şeklinde laf edildi. Yüzüne karşı ve bağırarak söylendi. Elini cebine atabilecek kadar karakterli bir adam olmadığından görmezden geldi. Arda'nın topsuz alanda çam yarmasından (galiba Pedersen, yarmaları çok) yediği bir dirsek darbesi var. O hareketi dışarıda yapsa cinayet cezası hafifletir. Carew, Volkan'a KAFA ATTI. Kafa attı yahu. İkisi de kart görmedi. En sinir olduğum kısım ise geç çalan düdükler. Avantaj hesabına veya yan hakemle koordinasyon adına değil, direk puştluğuna(bunu tanımlayacak başka kelime yok). Norveç gole gitmektedir, engelleriz, hoop önceki pozisyona düdük. Sanırım kendisi aynı zamanda Beşiktaş'ın meşhur Liverpool yenilgisinin hakemiydi. Eğer öyleyse bu maça verilmesi tesadüf olamaz. Rakip takım cacık olmayacak bir takım. Kalecileri dillere destan olmuş, lol. Gerçi bu maçta adama acıdım, yediği iki gol de her kalecinin yiyebileceği cinstendi. Bu takım futbol adına hiçbir güzellik sergilemiyor. Adeta plaj futbolu, sanki kumda oynuyorlar. Tamam uzunsunuz anladık da şişir şişir nereye kadar? Malesef anca biz yeriz taçtan bilmemneden böyle takımlardan gelen golleri eheh. Gerçi attıkları gol de moral bozan cinstendi, klas. Aynı golde kafaya çıkılması meselesi dışında tekrarında farkettim bir Servet'in Volkanı itmesi (WTF) hadisesi var, kelimeler kifayetsiz kalıyor. Servet'in oyun kuruculuğu üstlenip topu kaptırdığı pozisyonu da buna eklersek kendisini futbolda Shrek ekolünü yaşattığından tebrik edebiliriz. Emre çalıştı, füze gibi de çakmasını bildi. +rep Nihat'ı uzun süre sonra ilk kez doğru düzgün oynarken gördüm. O da çakmasını bildi. Hamit'i ilk kez böyle silik gördüm. Rakip takımı silkip atmasını beklerdim. Dinamo gibi adamdı, adeta pili bitti. O yenilince Arda'nın da pili bitti. Arda iyidi ama sanki biraz heyecan var. O da olmaza daha iyi olurdu.Ne Semih ne de Yusuf sahada yoktu. Bütün hafta boyunca gazetelerde balon gibi şişirdiler, boşa heveslendik. Belki Semih'e top getirilseydi durum farklı olurdu. Benim gözüm de Gökdeniz'i aradı. Hamit'in çok önce değiştirilmesi lazımdı. Tuncay girişi de çok geç geldi. Kazandığımıza sevindim ama bu maçı kesinlikle geri dönüşümüz olarak kabul etmiyorum. Ne zaman oyun disiplinini doğru bir şekilde uygularız, bireysel hatalar kabul edilebilir ölçüde olur o zaman helal olsun derim. Şimdilik helaller sadece bireysel eheh. Yalnız şunu diyeceğim ki Norveç'e kapak oldu, kapak olmakla kalmadı 2 kapak bir tabak oldu hatta resmen koduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 her maç kadro değişiyor,bir iskeletimiz yok hala,ne başarı bekliyoruz milletçe anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 arcane said: Yalnız şunu diyeceğim ki Norveç'e kapak oldu, kapak olmakla kalmadı 2 kapak bir tabak oldu hatta resmen koduk. norveçli arkadaşlar alınabilir tartışma çıkarma amaçlı tahrik edici sözler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… antikor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 girsin carewe.. o kadar ötmüştü maçtan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diablo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 2 tane gol attıgımızı rüyamda görmüştüm. kimseye anlatmadım ugursuzluk olmasın diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Rewendor said: Milli takım hiçbir maça hazır değil. Hiçbir taktik teknik yüklenme olmadan çıkıyor. Seçiyorlar 11i sürüyolar sahaya. Ama ne bir oyun planı uygulamışlığımız var bugüne kadar son maçlarda, ne organize bir atak, ne düzgün adam paylaşımı ne de ömer üründül deyimiyle "kollektif futbol". Dikkat edin, attığımız tüm goller ya şansa (saçmalayan kaleciler, komik pozisyonlar vs), ya hakem ediyesi ya da sadece kişisel beceri ürünü (Ümit Karan'ın golü mesela). Bir tane düzgün organize atak yapmıyoruz, adam gibi kontratağa çıkamıyoruz. Düzgün paslaşamıyor, oyun kuramıyor, rakibe baskı yapamıyoruz. Tek bildiğimiz ileri top şişirmek. Defansta en temel adam paylaşımlarında bile problem var. Kim nereyi alıyo kimi tutuyo belli değil derken golü yiyoruz (bkz: Moldova en basidinden). Takım uyumlu oynamıyor. Herkes ayrı telden... E ne bu? Oyunda sonradan değişiklik, rakibe göre ya da oyunun gidişatına göre müdahale denen bir şey yok. Şurada ortalama bir futbol izleyicisi, biraz CM oyuncusu biraz da futbol takip eden biri olarak ben bile biliyorum görüyorum eksikleri ve gereklilikleri Terim görmüyor. Başka bir konuda yazmıştım maç daha oynanırken her maçta eksikleri, Malta'nın uyguladığı katı defansın ilacının sıfıra inip geri çıkarmak olduğunu, ancak öyle ya da şansa duran topla gol atılacağını (ki öyle de attık), Macaristanda ise ancak oyun kurup adam eksiltecek rakibi şaşırtacak teknik bir ortasahanın kilidi açabileceğini (Emre oyuna girdi ve asistini yaptı.) ve daha pek çok yapılan ya da yapılmayan şeyi (ki isteyene link de veririm). Biz TV'den görürken Terim bunları görmüyor görmezden geliyor kompleksiyle kibiriyle. Oyuncu değişiklikleri yanlış, taktik kurgusu yanlış. Zamanında böyle eleştirmiştim milli takımı. Her ne kadar maçı kazanmış da olsak hala tüm sözlerimin ardındayım. Milli takımda teknik direktör yok. Teknik direktörlük namına hiçbir katkı yok. Kazandığımız maçları da sadece bireysel yeteneğe, oyuncu kalitesine göre kazanıyoruz. Emre vs gibi teknik adamların bireysel becerisi olmasa hiçbir şey yapamayacağız. Dikkat edin, maçlarda ne bir organize atak var, ne adam gibi defans kurgusu ne de rakibe göre taktik değişikliği. Takımın aksayan yönlerine bile müdahale edilmiyor. Hiçbir teknik-taktik müdahale yok. Milli takım başına acilen bir teknik direktör gelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 O hakem düştü ve yerde samba yaptı ya ya işte o 8-0ın lanetiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Burax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 İşte Rıdvan Dilmen'in canlı yayında yaptığı ilginç yorumlar; ...Arda sevdiğin yerler, geçersin onları... ...Aferin Servet... ...Affferin beeee... ...At taca, at taca... ...Vur oğlum... ...Kale!... ...Bu kaleciye gol atarız... ...Dön Gökhan'a oğlum... ...Aslanım benim... ...Faul yapma, rahatsız et... ...Hadi oğlum be, hadi oğlum be, hadi oğlum... ...Bas Tuncay, stop stop... ...Ben oynasam, kaleye Turgay ağabey geçse yine de yeneriz Bosna'yı... ...Bosna maçında ben de oynamak istiyorum... gaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/7715170.asp?gid=180&sz=81588 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ...At taca, at taca... İlker yasin : Taç olmaz taç olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Burax said: 2-1 alırık ilk 20dk da 1 gol yeriz sonra moralimiz bozulur biraz saçmalarız sonra ilk yarı bitmeden 1 gol buluruk moralimiz azar :F ikinci yarı da baskılı oynayıp 1gol daha buluruz gibime geliyor ama 2.golden emin değilim 40-45 arası da gelebilir :F bu arada arkadas bunu ikinci mesaj olarak yazmis, OHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 nası koyduk ama. 3-1 demiştim, 2-1 bitti. olsun ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Husker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Norveçliler futbol bilmiyor abi uzuntac kafayla top aşırma hepsi bu. Allah boy vermiş gerisini koyvermiş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aytimania Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 düşünsenize norveç maltayı 5 lemiş bizde bosna maçında dk 87 hala 0-0 olduğunu kalbim dayanmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Burax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Husker said: Norveçliler futbol bilmiyor abi uzuntac kafayla top aşırma hepsi bu. Allah boy vermiş gerisini koyvermiş.... ya beraberlik bile işlerine geliyor zaman çalmaya çalışıyorlar :F neyse ne norveç ne de yunanistan bizden ii takım değil kimse kusura bakmasın ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz kimse milli takıma kızmasın milli takım tam olarak [%100, a handırıd pörsend] Türk insanının karakterini yansıtıyor hem yumurta kapıya gelmeden ıh pıh hem de kolay ufak işleri sallamamak vs edik:anlatım bozukluğu :F [vay öss vay] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… geffen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hakeme çok küfrettim yapılan hareketlere tepkisiz kalmasına rağmen.. neyse iyi oldu 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 konudaki tum yazılara göz gezdirdimde nekadr luzumsuz ve sacma sapan yazı yazan bir topluluk... mactan once eleştirdiniz hadi ona eywallah.. mac başlamış bir gol yemişiz aha bak gordunuzmu işte ben biliyodum zaten çaktılar bir tane demeye çalışan yazılar yazılmış.... tabi maçın sonucu bu arkadaşları derinden etkilemiş olabilir.. hani yanıldılarya..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 10 11 12 13 14 15 Sonraki 15.sayfa (Toplam 15 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
cemad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 terim naptı ya? ilk defa düzgüne yakın bir kadro çıkardı onda da sanıyorum ibrahim kaş'ı uzun olduğu için tercih etti ama eh yani adam beşiktaşta bile oynamıyor, gökhan gibi adam varken oynatılmaz mı? hamit allahından bulsun. bayernde oynadıgının 5te1ini oynamıyor milli takımda. semihi hiç beğenmedim gökhan 10 numara oynadı allah nihat'a birdaha sakatlık göstermesin kendini toparlıyor, o sakatlık olmasa şimdi nerelerdeydi... ama inanıyorum ki yine yükselecek ve çok daha iyi yerlere gelecek ha bir de, bosna maçını samiyene koyan zihniyete... yeter ya geçen maç görmediniz mi rezaleti. gidin adam gibi büyük bir stada koyun işte ya. fenerin stadı olmasın diyorsanız izmire filan koyun da bilet için can çekişmeyelim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Luinir said: antu'ya bakarsanız o bazı fenerbahçelileri görürsünüz, milli takımı ulusoy ve terim yüzünden desteklemeyen çok ordaersun yanal zamanı başka takımların forumlarını da hatırlıyoruz. hatta paticik'i de hatırlıyoruz her takımda var böyle tipler olayı fenerbahçeye indirgemek hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Yüzdelerle oranlarsan Fener'e indirgemenin gayet mantıklı olduğunu sende görürsün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Burax said: 2-1 alırık ilk 20dk da 1 gol yeriz sonra moralimiz bozulur biraz saçmalarız sonra ilk yarı bitmeden 1 gol buluruk moralimiz azar :F ikinci yarı da baskılı oynayıp 1gol daha buluruz gibime geliyor ama 2.golden emin değilim 40-45 arası da gelebilir :F inmnisin cinmsin tövbe tövbe :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Biraz geç olacak ama acayip yazasım var. Öncelikle maçın adamı olarak gördüğüm Gökhan'a değinmek istiyorum. Helal olsun, oynayışıyla ve özgüveniyle oyuna anlam kattı. Fatih Terim'i kurtardı diyemeyeceğim çünkü adamı seçip oyuna alan kendisi. Bu durumda akla neden İbrahim Kaş ile başladı diye bir soru geliyor ama onu da bilemiyoruz çünkü adamı ilk deparında sakatladılar. Gerçi Türkiye'nin önceki maçlardaki düzensiz oynayışa devam etmesine rağmen maçın bireysel yetenekle alınması da Fatih Terim'in şansı sayılabilir. Yerden oynama, boşa kaçma gibi şeyler ilkokul mezunu adam için bile karmaşık bir konsept değil ama nedense böyle vasıfsız bir takıma karşı kollarımız bağlı oturduk, biri çıksın maçı kurtarsın diye bekledik. Bu sebeple takımı genel olarak beğenmedim. Şimdi de çaktırmadan şerefsizlik yapmaya çalışan hakeme değineceğim. Kendisine iki takımdan da maç boyunca birkaç kez "f**k off" şeklinde laf edildi. Yüzüne karşı ve bağırarak söylendi. Elini cebine atabilecek kadar karakterli bir adam olmadığından görmezden geldi. Arda'nın topsuz alanda çam yarmasından (galiba Pedersen, yarmaları çok) yediği bir dirsek darbesi var. O hareketi dışarıda yapsa cinayet cezası hafifletir. Carew, Volkan'a KAFA ATTI. Kafa attı yahu. İkisi de kart görmedi. En sinir olduğum kısım ise geç çalan düdükler. Avantaj hesabına veya yan hakemle koordinasyon adına değil, direk puştluğuna(bunu tanımlayacak başka kelime yok). Norveç gole gitmektedir, engelleriz, hoop önceki pozisyona düdük. Sanırım kendisi aynı zamanda Beşiktaş'ın meşhur Liverpool yenilgisinin hakemiydi. Eğer öyleyse bu maça verilmesi tesadüf olamaz. Rakip takım cacık olmayacak bir takım. Kalecileri dillere destan olmuş, lol. Gerçi bu maçta adama acıdım, yediği iki gol de her kalecinin yiyebileceği cinstendi. Bu takım futbol adına hiçbir güzellik sergilemiyor. Adeta plaj futbolu, sanki kumda oynuyorlar. Tamam uzunsunuz anladık da şişir şişir nereye kadar? Malesef anca biz yeriz taçtan bilmemneden böyle takımlardan gelen golleri eheh. Gerçi attıkları gol de moral bozan cinstendi, klas. Aynı golde kafaya çıkılması meselesi dışında tekrarında farkettim bir Servet'in Volkanı itmesi (WTF) hadisesi var, kelimeler kifayetsiz kalıyor. Servet'in oyun kuruculuğu üstlenip topu kaptırdığı pozisyonu da buna eklersek kendisini futbolda Shrek ekolünü yaşattığından tebrik edebiliriz. Emre çalıştı, füze gibi de çakmasını bildi. +rep Nihat'ı uzun süre sonra ilk kez doğru düzgün oynarken gördüm. O da çakmasını bildi. Hamit'i ilk kez böyle silik gördüm. Rakip takımı silkip atmasını beklerdim. Dinamo gibi adamdı, adeta pili bitti. O yenilince Arda'nın da pili bitti. Arda iyidi ama sanki biraz heyecan var. O da olmaza daha iyi olurdu.Ne Semih ne de Yusuf sahada yoktu. Bütün hafta boyunca gazetelerde balon gibi şişirdiler, boşa heveslendik. Belki Semih'e top getirilseydi durum farklı olurdu. Benim gözüm de Gökdeniz'i aradı. Hamit'in çok önce değiştirilmesi lazımdı. Tuncay girişi de çok geç geldi. Kazandığımıza sevindim ama bu maçı kesinlikle geri dönüşümüz olarak kabul etmiyorum. Ne zaman oyun disiplinini doğru bir şekilde uygularız, bireysel hatalar kabul edilebilir ölçüde olur o zaman helal olsun derim. Şimdilik helaller sadece bireysel eheh. Yalnız şunu diyeceğim ki Norveç'e kapak oldu, kapak olmakla kalmadı 2 kapak bir tabak oldu hatta resmen koduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 her maç kadro değişiyor,bir iskeletimiz yok hala,ne başarı bekliyoruz milletçe anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 arcane said: Yalnız şunu diyeceğim ki Norveç'e kapak oldu, kapak olmakla kalmadı 2 kapak bir tabak oldu hatta resmen koduk. norveçli arkadaşlar alınabilir tartışma çıkarma amaçlı tahrik edici sözler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 girsin carewe.. o kadar ötmüştü maçtan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 2 tane gol attıgımızı rüyamda görmüştüm. kimseye anlatmadım ugursuzluk olmasın diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Rewendor said: Milli takım hiçbir maça hazır değil. Hiçbir taktik teknik yüklenme olmadan çıkıyor. Seçiyorlar 11i sürüyolar sahaya. Ama ne bir oyun planı uygulamışlığımız var bugüne kadar son maçlarda, ne organize bir atak, ne düzgün adam paylaşımı ne de ömer üründül deyimiyle "kollektif futbol". Dikkat edin, attığımız tüm goller ya şansa (saçmalayan kaleciler, komik pozisyonlar vs), ya hakem ediyesi ya da sadece kişisel beceri ürünü (Ümit Karan'ın golü mesela). Bir tane düzgün organize atak yapmıyoruz, adam gibi kontratağa çıkamıyoruz. Düzgün paslaşamıyor, oyun kuramıyor, rakibe baskı yapamıyoruz. Tek bildiğimiz ileri top şişirmek. Defansta en temel adam paylaşımlarında bile problem var. Kim nereyi alıyo kimi tutuyo belli değil derken golü yiyoruz (bkz: Moldova en basidinden). Takım uyumlu oynamıyor. Herkes ayrı telden... E ne bu? Oyunda sonradan değişiklik, rakibe göre ya da oyunun gidişatına göre müdahale denen bir şey yok. Şurada ortalama bir futbol izleyicisi, biraz CM oyuncusu biraz da futbol takip eden biri olarak ben bile biliyorum görüyorum eksikleri ve gereklilikleri Terim görmüyor. Başka bir konuda yazmıştım maç daha oynanırken her maçta eksikleri, Malta'nın uyguladığı katı defansın ilacının sıfıra inip geri çıkarmak olduğunu, ancak öyle ya da şansa duran topla gol atılacağını (ki öyle de attık), Macaristanda ise ancak oyun kurup adam eksiltecek rakibi şaşırtacak teknik bir ortasahanın kilidi açabileceğini (Emre oyuna girdi ve asistini yaptı.) ve daha pek çok yapılan ya da yapılmayan şeyi (ki isteyene link de veririm). Biz TV'den görürken Terim bunları görmüyor görmezden geliyor kompleksiyle kibiriyle. Oyuncu değişiklikleri yanlış, taktik kurgusu yanlış. Zamanında böyle eleştirmiştim milli takımı. Her ne kadar maçı kazanmış da olsak hala tüm sözlerimin ardındayım. Milli takımda teknik direktör yok. Teknik direktörlük namına hiçbir katkı yok. Kazandığımız maçları da sadece bireysel yeteneğe, oyuncu kalitesine göre kazanıyoruz. Emre vs gibi teknik adamların bireysel becerisi olmasa hiçbir şey yapamayacağız. Dikkat edin, maçlarda ne bir organize atak var, ne adam gibi defans kurgusu ne de rakibe göre taktik değişikliği. Takımın aksayan yönlerine bile müdahale edilmiyor. Hiçbir teknik-taktik müdahale yok. Milli takım başına acilen bir teknik direktör gelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 O hakem düştü ve yerde samba yaptı ya ya işte o 8-0ın lanetiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 İşte Rıdvan Dilmen'in canlı yayında yaptığı ilginç yorumlar; ...Arda sevdiğin yerler, geçersin onları... ...Aferin Servet... ...Affferin beeee... ...At taca, at taca... ...Vur oğlum... ...Kale!... ...Bu kaleciye gol atarız... ...Dön Gökhan'a oğlum... ...Aslanım benim... ...Faul yapma, rahatsız et... ...Hadi oğlum be, hadi oğlum be, hadi oğlum... ...Bas Tuncay, stop stop... ...Ben oynasam, kaleye Turgay ağabey geçse yine de yeneriz Bosna'yı... ...Bosna maçında ben de oynamak istiyorum... gaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/7715170.asp?gid=180&sz=81588 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ...At taca, at taca... İlker yasin : Taç olmaz taç olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Burax said: 2-1 alırık ilk 20dk da 1 gol yeriz sonra moralimiz bozulur biraz saçmalarız sonra ilk yarı bitmeden 1 gol buluruk moralimiz azar :F ikinci yarı da baskılı oynayıp 1gol daha buluruz gibime geliyor ama 2.golden emin değilim 40-45 arası da gelebilir :F bu arada arkadas bunu ikinci mesaj olarak yazmis, OHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 nası koyduk ama. 3-1 demiştim, 2-1 bitti. olsun ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Norveçliler futbol bilmiyor abi uzuntac kafayla top aşırma hepsi bu. Allah boy vermiş gerisini koyvermiş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 düşünsenize norveç maltayı 5 lemiş bizde bosna maçında dk 87 hala 0-0 olduğunu kalbim dayanmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Husker said: Norveçliler futbol bilmiyor abi uzuntac kafayla top aşırma hepsi bu. Allah boy vermiş gerisini koyvermiş.... ya beraberlik bile işlerine geliyor zaman çalmaya çalışıyorlar :F neyse ne norveç ne de yunanistan bizden ii takım değil kimse kusura bakmasın ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz kimse milli takıma kızmasın milli takım tam olarak [%100, a handırıd pörsend] Türk insanının karakterini yansıtıyor hem yumurta kapıya gelmeden ıh pıh hem de kolay ufak işleri sallamamak vs edik:anlatım bozukluğu :F [vay öss vay] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hakeme çok küfrettim yapılan hareketlere tepkisiz kalmasına rağmen.. neyse iyi oldu 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 konudaki tum yazılara göz gezdirdimde nekadr luzumsuz ve sacma sapan yazı yazan bir topluluk... mactan once eleştirdiniz hadi ona eywallah.. mac başlamış bir gol yemişiz aha bak gordunuzmu işte ben biliyodum zaten çaktılar bir tane demeye çalışan yazılar yazılmış.... tabi maçın sonucu bu arkadaşları derinden etkilemiş olabilir.. hani yanıldılarya..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar