Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Framerate

ohyeah

Öne çıkan mesajlar

bi sorun var bende
son 2 aydır filan sanırım
savaş içi/dışı farketmeden, bazı zamanlarda, fps 40-50 üstünde gezinirken (ki 70 bile oluyor bazen), birden 10'a 15'e 20'ye düşüyor.
bu son zamanlarda sık sık olmaya başladı ve her fps düşmesi bikaç saniye sürdüğü için özellikle pvp'de acı çeker hale geldim.
asus 1600x ekran kartım var 1gb, 2gb ram var, pentium 3.40 ghz falan.
yani annemdeki düdük bilgisayarla zamanımın çoğunda aynı fps'le oynar hale geldiğim için artık sorayım dedim topic'i de görünce
neden olabilir bu?
fanım çok ses çıkarıyor, ara ara da ZARZARZAR şeklinde kafa düdüklüyordu, sallıyordum vuruyordum falan biraz. türk usülü tedaviyle mi bozduk yoksa bilgisayarı? :p yoksa sadece fan mı arızalı? sadece fan arızalıysa nede fps arada bir düşüyor :/
Sosyal ağlarda paylaş

aynı problemle 2 raid yapmak zorunda kaldım , trash de 6-8 fps, mother shahrazz gibi bilgisayarı kastıran fightlarda 3-5 fps ye düştü oyun 1 keresinde de ssc' ye girdiğim anda 1 fps ye düştü sorunu bilgisayarı tamamen parcalayıp tekrar toplayarak çözdüm şimdi kastırıcı boss fightlarda 13-14 fps trashde 19-22 fps arası alıyorum.

Saçma ama gerçek , son zamanlarda benim gibi bilgisayarını tekmelediysen ramlarin flan oynamış olabilir tak çıkar bi veya işlemcinin fan'ına bak tam oturuyomu yerine =)
Sosyal ağlarda paylaş

büyük patch gelmişti bir kaç ay önce o gelmeden her yerde 75fps oynuyordum.Patch bir geldi shattrath a bi giriyorum alet 35 fps yi gösteriyo,ortalama fps de 60-65 e düştü.Yabancılar dahil bir çok oyuncuya sordum herkez patch le alakalı dedi.Mongoose a grafik vermişlerdi herhalde onunda etkisi var :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...