toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 fatoş hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 2GB ram ve Atı Radeon 9600 XT ile oynuorum.. işlemci de amd 2mhz. kötü deilki makine.. son patchden sonra sapıttı oyun. Karazhan yaptım bugun bi sıkıntı olmadı. Ama ssc de saçmalıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 @sparkcaster ui süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 o fps olayi bende de oluyo. login olduktan sonra 10 saniye kadar 1000 fps diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ui kullanmıyorum mage ile.hatta omen ve quartz satece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 glow effectini sakın acma deli düşüo fps coğu instancede her nesne zaten glowlu oyunda ışık fışkırıo oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Dün şöyle bi Zul'farrak'a gireyim dedim, içerde belirli bi yöne doğru bakınca 5-6fps görüyodum. Düz bi duvarın önüne geçip yine aynı yöne baktım, yine o kadar fps alabildim. Halbuki duvarın dibine geçtiğim için görüş alanım tamamen kapalı, fpsnin tavan yapması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bende de var genel bi düşüş fps de bazı alanlarda. Shattrah özellikle. 2.3 öncesi zerre sorunum yoktu ne kadar kalabalık olursa olsun.15-20 oluyordu minimum, şimdi 10 un altına düştüğü oluyor shattrahta ara sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 fps yi ekranın alt tarafında gostermek için ne yapıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Fraps kullanabilirsin, ne zamandir kullanmiyorum ama eskiden her oyunda sag altta FPS'yi gosteriyodu istersen. Addon da kullanabilirsin sadece WoW icinse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 sadece wow için kullanıcam, bildiginiz addon varsa ismini rica edeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bongos, titan panel, bir de artık latencynin yazdığı yerde default olarak yazıyor üstüne getirince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 biliyorum onu da, bazen fps düşük olunca mouse u oraya getirince takılıyor oyun. gerçi video ayarlarını düşürdüm falan simdi gayet iyi oynuyorum. yine de saolun. bongos, titan falan yukleyemem fps gostersin diye, daha da dusurecekler zaten eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ctrl - r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 eyvallah :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bi sorun var bende son 2 aydır filan sanırım savaş içi/dışı farketmeden, bazı zamanlarda, fps 40-50 üstünde gezinirken (ki 70 bile oluyor bazen), birden 10'a 15'e 20'ye düşüyor. bu son zamanlarda sık sık olmaya başladı ve her fps düşmesi bikaç saniye sürdüğü için özellikle pvp'de acı çeker hale geldim. asus 1600x ekran kartım var 1gb, 2gb ram var, pentium 3.40 ghz falan. yani annemdeki düdük bilgisayarla zamanımın çoğunda aynı fps'le oynar hale geldiğim için artık sorayım dedim topic'i de görünce neden olabilir bu? fanım çok ses çıkarıyor, ara ara da ZARZARZAR şeklinde kafa düdüklüyordu, sallıyordum vuruyordum falan biraz. türk usülü tedaviyle mi bozduk yoksa bilgisayarı? :p yoksa sadece fan mı arızalı? sadece fan arızalıysa nede fps arada bir düşüyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ısınınca kasıyodur gpu 4-5 saniye içinde soğuyup devam ediyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 vayh anasını. wtb yeni fan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 sıkıntıyı hala bulamadım. EU ve USA forumlarında millet abaza gibi byazıyor sorun var diye bizim tarafta sorun bi bende mi yaw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bende birtek mh de kasti onun disinda pek bi degisiklik gormedim fps de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 aynı problemle 2 raid yapmak zorunda kaldım , trash de 6-8 fps, mother shahrazz gibi bilgisayarı kastıran fightlarda 3-5 fps ye düştü oyun 1 keresinde de ssc' ye girdiğim anda 1 fps ye düştü sorunu bilgisayarı tamamen parcalayıp tekrar toplayarak çözdüm şimdi kastırıcı boss fightlarda 13-14 fps trashde 19-22 fps arası alıyorum. Saçma ama gerçek , son zamanlarda benim gibi bilgisayarını tekmelediysen ramlarin flan oynamış olabilir tak çıkar bi veya işlemcinin fan'ına bak tam oturuyomu yerine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bassist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 büyük patch gelmişti bir kaç ay önce o gelmeden her yerde 75fps oynuyordum.Patch bir geldi shattrath a bi giriyorum alet 35 fps yi gösteriyo,ortalama fps de 60-65 e düştü.Yabancılar dahil bir çok oyuncuya sordum herkez patch le alakalı dedi.Mongoose a grafik vermişlerdi herhalde onunda etkisi var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Deliricem sporeggar da 200-250 ile oynayan ben şimdi büyü yaptığımda 5 sn bekliyorum. Ne biçim iştir bu ya. Bossfightta kesin 1 kere dc oluyorum.Addon fln değil bunun sorunu başka bişey. Patch mahfetti bağlantımı. Allah belanı versin blizz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 baglantı mı fps mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Ya addonlarım yüzünden fps yi göremiyorum. bartender3 x-perl bunlardan birisi sebep oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar