geffen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ''Sen teksaslıysan, ben de kasımpaşalıyım, corc!!'' Evet bunu Tayyip efendi Amerika gezisinde Bush'a söylemiş. 4 yıl önce Bush '' Ben teksaslıyım bro, at pazarlığı nasıl yapılır iyi bilirim'' demiş. Tayyip de geçen akepe'li arkadaşlarına '' Toplanın bakayım çevreme bişi anlatıcam'' demiş. ''Busha posta koydum olm, Sen teksaslıysan ben de kasımpaşalıyım'' demiş. Haber Türk'ün haberini biraz tatlandırarak anlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 aushauh harbi mi? vaay Tayyip'e bak lan espri de yapabiliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 helal be o varya..teskaslı..akıllı olsun. ha bide..sölemiodur ayıp olmasın die ama o cümlenin sonuna kesinlikle "annadınmı la kodumun" u eklemiştir sayın başbakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 inanmış tayyep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 hatta enseye de bi şaplak yapıştırmıştı şaka-gerçek arası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Bushda demiştir xkimden aşşa kasımpaşaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 eheee. bu topiğin sonu hayırlı değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Gazetede okuyunca inanmakta güçlük çektiğim cümle. Paticik dota sunucusu seviyesinde diplomatik münasebet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Gelecek haftanın penguen/uykusuz kapağı belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 nihahaha süper demiş helal olsun geçen de buşun önünde ayak ayak üstüne atmıştı şimdi de posta koyda Allah bilir bi sonrakinde ne yapcak çok kral adam şu rte yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Absolut said: Bushda demiştir xkimden aşşa kasımpaşaaaa. löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 demişse iyi demiş ama en iyi diyen abso bence :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 geçen bişey yazdım silindi kimi rahatsız ediyordu anlamıyorum ama bazıları kıllık olsun diye de şikayet ediyo olabilir. under my .ick november king yazdım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 arcane said: Gazetede okuyunca inanmakta güçlük çektiğim cümle. Paticik dota sunucusu seviyesinde diplomatik münasebet. ekşisözlükte yazar alımı başladı dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ''hey corc, versene borç!'' Hakan Peker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 SoulCube said: geçen bişey yazdım silindi kimi rahatsız ediyordu anlamıyorum ama bazıları kıllık olsun diye de şikayet ediyo olabilir. under my .ick november king yazdım . ehehe fatih terim ingilizcesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 gidere gider yapmış tayyeap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 said: Absolut Üye § 14 Nov 2007, 11:55 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ] -------------------------------------------------------------------------------- Bushda demiştir xkimden aşşa kasımpaşaaaa AHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D:D:D:D:D Yarılll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sallama haber gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 çok atarlı eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 atara atar gidere gider zeytinler = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 öyle bro =' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 onurdolar said: ''hey corc, versene borç!'' Hakan Peker olmaz maykıl bende de yok:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 keşke tayyoş şey yapsaymış"la bush ba bi ba *nah çeker**çattt diye seside unutmıyalım*anladın mı corci" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Absolut said: Bushda demiştir xkimden aşşa kasımpaşaaaa. ohahahah geberdim akşam akşam.. november king ayrı bir facia zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar