Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HP'den vazgeçmeyin :)

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar.
İkigün önce gelişen bir olayı size anlatmak istedim.

Şimdi bende HP Pavilion M8050.tr Desktop PC var, cihazı yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Zaten ürünü Altividen almıştım. 2 ay önce anlayamadığım bir sorun nedeniyle, anakarttaki onboard ses çıkışlarından (audio) biri arızalandı. Jak girişine herhangi bir ses cihazı taktığım da sol taraftan hiç ses alamıyordum. Herneyse, ürünün yerinde teknik servis desteği oldugundan Müşteri Hizmetlerini arayarak arıza kaydı verdim. Yaklaşık 3 gün içersinde tarafıma yetkililer gelip ürünü kontrol ettiler fakat parça bekleneceğini ve geldiğinde bizde gelip takıcaz dendi.

Arıza kaydından bu yana toplam 35 gün geçti. Dün HP müşteri servisinden bir yetkili tarafıma ulaşarak, ürününüzün azami tamir süresini aştığını, dilersem ürünün yenisini, eskisiyle değiştirebileceğimi talep etti.

Bende zaten, evet olsun, değiştirin dedim.
Tabiki diyerek, tarafıma faks ile bir dilekçe yollandı.

Dilekçede, ürünümün modeli ve seri numarasını yazmışlar. Altınada eski ürünü alıp, yeni ürünün modeli falan yazıyor.

Fakat yeni ürün, benim ürünüm değil. Tam aksine 2 kat daha iyi bir pc belirtilmiş:)
Sanırım HP firması bu kıyağını kullanıcılarından özür dilemek maksadıyla yapıyorlar.

Neyse efenim.
Dün faksımı yolladım ve bugünde teknik servisten elemanlar geldi.
Eski kasamı götürdüler, yeni ve bambaşka kasayı getirdiler.

HP Pavilion Elite M9025.tr cihazı süper birşey :)

Çok mutlu etti beni HP.

Türkiyede gerçekten, çok iyi bir servis hizmetini veren ender firmalardan birisi diyebiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi sen ne biçim bi adamsın yaa?!?!?!?

çekilişlerden hep sen bişiler kazanırsın, konu tahmin-şans oldu mu hep bala mala bişiler düşer sana, ne ballı herifsin olm sen yaa allahım yaaa...

resmen yani gökten meg ryan yağsa bize er ryan düşer o da seker süngüzü g..müze girer.

sen hep meg ryanı alıyosun bana hep süngü hep süngü ne olm bu ne yaa =D

YETER YAA!!111
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...