ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Çirkinlere izin verilmiycekse destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kime neye göre çirkin?sana güzel bana çirkin.bana güzel sana çirkin diye bi paradoksa sokarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 mADmaXimus said: huun said: incelemelerde bulunması için penthi isveç'e yollayalım. turkleri inceler gelir orda penth anladin sen ilkeahahahah pic : ) Huun, ben bu goreve hazirim dostum, 5 aylik yogunlasirilmis Isvec egitimimi Turk halki icin kullanabilicem sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 görülüyor ki afrika yerlileri aslında avrupa'dan daha ileride cinsiyet eşitliği konusunda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Cok iyi. Ben de destekliyorum her sekilde esit olmalıyız. Bu genclerimizin göz abazalıgı bitmez yoksa ac kalırlar tum hayatları boyunca sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 lan bizimkiler yerinde duramaz saldırır.örnek taksim. sdghsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 mADmaXimus said: Bir grup İsveçli kadın, havuza “üstsüz” girme hakkı için kampanya başlattı. Amaçları, kadın vücudunu cinselleştiren ve ona karşı ayrımcılık yapan, yazılı olmayan kültürel ve sosyal kuralları yıkmak. STOCKHOLM - AFP muhabirinin Malmö’de görüştüğü 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Atsbrid Hellroth, bu hareketin iki ay önce güney bölgesinde başladığını söyledi. “Amacımız, kadın vücudunu cinselleştiren ve ona karşı ayrımcılık yapan, yazılı olmayan kültürel ve sosyal kuralları tartışma konusu haline getirmek” diyen Hellroth, bu uğurda mücadeleye atılan kadınların, bikinilerinin üstünü takmadan havuzlara girmeye çalıştığını anlattı. Harekete 50 kadar kadının katıldığını, çok sayıda kadının da katılmasını beklediklerini belirten Hellroth, “Kadınla erkeğin aynı haklara sahip olması önemli” dedi. Kampanya, eylülde Uppsala kentinde iki genç kadının havuza üstsüz sokulmaması üzerine başlatıldı. Üstsüzlüğü savunan kadınların geçen ay Malmö, iki hafta önce de Lund’da havuza “üstsüz” girme girişimleri sonuçsuz kaldı. İsveç’te havuz yönetmeliğine göre, erkekler mayo, kadınlar tek parça mayo ya da bikini giymek zorunda. http://www.ntvmsnbc.com/news/426160.aspevet bu haber üzerine türkler isveçe akın ettiler ve bu kampanyayı desteklemek için stockholm meydanın da ki işyen ares heykelli havuza üstsüz ve donsuz girdiler :D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 O değilde isveç hatunları,"zart hakkımızı kısıtlayamazsınız hüleyn,haydi bayannar protestoya" diye sokaklarda çırılçıplak bile gezebilirler.Bunu yapsalar kimsede dönüp bakmaz orada :D Oyüzden olaya uzman türk eli lazım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 tam konuyu açmaya geldim.3 sayfa post olmuş... mandayla karıştırıyorum burayı. neyse bence başarılı olurlar ya.bi süre zorluk yaşarlar ama sonra alışır millet.diğer ülkelere de yayılır mevzu(kısmet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Yaşlısı var ninesi var, 35 yaş sınırı konsun 35 in altı üstsüz girrbilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ben İşveçli kadınların Türkiye'de havuza çıplak girme haklarını destekliyorum, gerisi beni bağlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Türkiyede de üstsüz giriyolar zaten denizde genelde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Abi ben rehin alsam bunları Stockholm Sendromu'yla bir yere varabilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ve Beklenen Olay OLDU! Paticik adlı bir gruba dahil olduklarını iddaa eden 5 kimliği belirlenemeyen şahıs kendilerini boğaz köprüsüne zincirledi. İsveç'de yaşanan kadın hakları krizinin çözülmesi halinde kendilerini çözeceklerini belirten grubu yoldan geçenler desteklemekle kalmadı,onlarda bu zincirleme eylemine ortak oldular. Kaynak:FHA(Fortuna Haber Ajansı) Değişikler:İmla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Korax said: Türkiyede de üstsüz giriyolar zaten denizde genelde :D NERDE?! GÖSTERİN ÇABUK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ustsuz griyolarsa altsızda girsinle ne fark varki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 isveçli kızlara türkiyede üstsüz gezme hakkı veriyorum ben gelsinler gezsinler beğenirlerse benim odamda kalabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 auhaha sonuna kadar arkadan destekliyorum :D önden de desteklerim sddfsasdasadfasfsdfgsdgdfhdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Alanyada falan eheuh,her yaz mevcut bol bol görebilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Fortuna said: GwindonSurion said: DESTEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Her zaman arkalarındayız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 GwindonSurion said: DESTEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 benim için sakınca yok girebilirler izin verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 4 gun isveçte kaldım 1 tane üstsüz görmedim. hepsi medyanın abartması veya benim çölde deve olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hep destek tam destek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar