Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 IMDB'deki 8.1 kesinlikle çok az. Kesinlikle 9 üstünde alması gereken bir film. Film yerine kitap yazsaymış klasik olurmuş o derece.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Şuan Trt'de,biraz geç oldu ama :)
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 deli gibi uplayayım bari. 3. kez izledim bugün bir yıldan sonra. unutmuşum baya iyi oldu eheh.
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Chris_Metcalf said: ne harika filmdi şu ya. +1
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 geçen gün ilkdefa izledim.topici uplamamıştım bence sonu hariç cok güzeldi.sonunu açık bıraksalar süper olurmus
copry Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Loxias said: IMDB'deki 8.1 kesinlikle çok az. Kesinlikle 9 üstünde alması gereken bir film. Film yerine kitap yazsaymış klasik olurmuş o derece. katılıyorum tarantinonun tırt filmlerine 9 verene kadar böyle filmlere verseler ya.
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 abi üniversite medeniyet,bilim ve tarihi dersin de izlettirdi hoca bize bu filmi. neredeyse hic para harcanmamıs filme ama ortaya konulan ürün gercekten basarılı,izlenilmesi gerekir.
mclovin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bu filmi izlerken daha 15. dakikada bir arkadaşım " lan bu adam isa mı? " sorusuyla beni benden aldı, filmden soğuttu sağolsun.
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Milamber said: sonu nasıl bari onuda söyleyinde tam olsun merak ettim :D Bu ne ya? :D Atanı okumadan aha benim gibi birisi dedim. Eskiden de sonunu merak ediyordum şimdide her filmin sonunu merak ediyorum :D Filmi izledim bu arada çok güzeldi.
Qualius Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bu filmi izlemek imdb ye üye olup 10 puan vermeme sebep oldu. resmen çok iyi film
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 IMDB'de 8.1 bence her Pazar kiliseyi kaçırmayan tiplerin puanları yüzünden bu kadar az .
mani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 seni bu pazar da kilisede göremedim sovereign
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 mclovin said: bu filmi izlerken daha 15. dakikada bir arkadaşım " lan bu adam isa mı? " sorusuyla beni benden aldı, filmden soğuttu sağolsun. Neyseki filmi izledim yoksa seni bulup bi yerlerinden parca kopartirdim..spoiler veren adamlara sinirsiz ban verilmeli bence..
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 e ne bok yemeye quote yaptın o zaman, ben adamın yazdığını görmemiştim şimdi senin quotunu gördüm ve onun spoiler olduğunu da öğrendim sayende?
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ben de izledim uplayana tesekkurlerimi iletirim
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Dragonutopia said: mclovin said: BLABLABLA TEKRAR GÖSSZÜKMESİN Neyseki filmi izledim yoksa seni bulup bi yerlerinden parca kopartirdim..spoiler veren adamlara sinirsiz ban verilmeli bence.. ahah fail kendi kendini şikayet etmiş adam fsd o değil de izlemediğin filmin dizinin 10uncu sayfasına bakmıcaksın bakıyorsan kaşınıyorsun demektir :D hep olan şeyler bunlar...
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Ne alaka, konu uplanınca televizyon verecek sandım belki kanalını saatini öğrenmek için girdim? Ya da yorumlara bakıp ona göre izliycem belki yoksa nasıl fikir edineyim? Spoiler vereceksen spoiler içine alacaksın bu kadar basit.
Öne çıkan mesajlar