Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Man from Earth

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Loxias said:

IMDB'deki 8.1 kesinlikle çok az. Kesinlikle 9 üstünde alması gereken bir film. Film yerine kitap yazsaymış klasik olurmuş o derece.

katılıyorum tarantinonun tırt filmlerine 9 verene kadar böyle filmlere verseler ya.
Mesaj tarihi:
abi üniversite medeniyet,bilim ve tarihi dersin de izlettirdi hoca bize bu filmi.

neredeyse hic para harcanmamıs filme ama ortaya konulan ürün gercekten basarılı,izlenilmesi gerekir.
Mesaj tarihi:
Milamber said:

sonu nasıl bari onuda söyleyinde tam olsun merak ettim :D

Bu ne ya? :D Atanı okumadan aha benim gibi birisi dedim. Eskiden de sonunu merak ediyordum şimdide her filmin sonunu merak ediyorum :D Filmi izledim bu arada çok güzeldi.
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
mclovin said:

bu filmi izlerken daha 15. dakikada bir arkadaşım " lan bu adam isa mı? " sorusuyla beni benden aldı, filmden soğuttu sağolsun.

Neyseki filmi izledim yoksa seni bulup bi yerlerinden parca kopartirdim..spoiler veren adamlara sinirsiz ban verilmeli bence..
Mesaj tarihi:
Dragonutopia said:

mclovin said:

BLABLABLA TEKRAR GÖSSZÜKMESİN

Neyseki filmi izledim yoksa seni bulup bi yerlerinden parca kopartirdim..spoiler veren adamlara sinirsiz ban verilmeli bence..

ahah fail
kendi kendini şikayet etmiş adam fsd

o değil de izlemediğin filmin dizinin 10uncu sayfasına bakmıcaksın bakıyorsan kaşınıyorsun demektir :D hep olan şeyler bunlar...
Mesaj tarihi:
Ne alaka, konu uplanınca televizyon verecek sandım belki kanalını saatini öğrenmek için girdim? Ya da yorumlara bakıp ona göre izliycem belki yoksa nasıl fikir edineyim?

Spoiler vereceksen spoiler içine alacaksın bu kadar basit.
  • Yeni Oluştur...