Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 IMDB'deki 8.1 kesinlikle çok az. Kesinlikle 9 üstünde alması gereken bir film. Film yerine kitap yazsaymış klasik olurmuş o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Şuan Trt'de,biraz geç oldu ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 deli gibi uplayayım bari. 3. kez izledim bugün bir yıldan sonra. unutmuşum baya iyi oldu eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 TRT'de gösterilmesi ilginçmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ne harika filmdi şu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Chris_Metcalf said: ne harika filmdi şu ya. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 muhtesem film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 harbiden süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 geçen gün ilkdefa izledim.topici uplamamıştım bence sonu hariç cok güzeldi.sonunu açık bıraksalar süper olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Loxias said: IMDB'deki 8.1 kesinlikle çok az. Kesinlikle 9 üstünde alması gereken bir film. Film yerine kitap yazsaymış klasik olurmuş o derece. katılıyorum tarantinonun tırt filmlerine 9 verene kadar böyle filmlere verseler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 güzel filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 abi üniversite medeniyet,bilim ve tarihi dersin de izlettirdi hoca bize bu filmi. neredeyse hic para harcanmamıs filme ama ortaya konulan ürün gercekten basarılı,izlenilmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bu filmi izlerken daha 15. dakikada bir arkadaşım " lan bu adam isa mı? " sorusuyla beni benden aldı, filmden soğuttu sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Milamber said: sonu nasıl bari onuda söyleyinde tam olsun merak ettim :D Bu ne ya? :D Atanı okumadan aha benim gibi birisi dedim. Eskiden de sonunu merak ediyordum şimdide her filmin sonunu merak ediyorum :D Filmi izledim bu arada çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualius Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bu filmi izlemek imdb ye üye olup 10 puan vermeme sebep oldu. resmen çok iyi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 trt 1 de veriliyor tekrardan şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 IMDB'de 8.1 bence her Pazar kiliseyi kaçırmayan tiplerin puanları yüzünden bu kadar az . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 seni bu pazar da kilisede göremedim sovereign Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 mclovin said: bu filmi izlerken daha 15. dakikada bir arkadaşım " lan bu adam isa mı? " sorusuyla beni benden aldı, filmden soğuttu sağolsun. Neyseki filmi izledim yoksa seni bulup bi yerlerinden parca kopartirdim..spoiler veren adamlara sinirsiz ban verilmeli bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 e ne bok yemeye quote yaptın o zaman, ben adamın yazdığını görmemiştim şimdi senin quotunu gördüm ve onun spoiler olduğunu da öğrendim sayende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ahahahahah ava gidip avlanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ben de izledim uplayana tesekkurlerimi iletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Dragonutopia said: mclovin said: BLABLABLA TEKRAR GÖSSZÜKMESİN Neyseki filmi izledim yoksa seni bulup bi yerlerinden parca kopartirdim..spoiler veren adamlara sinirsiz ban verilmeli bence.. ahah fail kendi kendini şikayet etmiş adam fsd o değil de izlemediğin filmin dizinin 10uncu sayfasına bakmıcaksın bakıyorsan kaşınıyorsun demektir :D hep olan şeyler bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Ne alaka, konu uplanınca televizyon verecek sandım belki kanalını saatini öğrenmek için girdim? Ya da yorumlara bakıp ona göre izliycem belki yoksa nasıl fikir edineyim? Spoiler vereceksen spoiler içine alacaksın bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar