Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeter la vermiyorum artık aaa!

Chemical

Öne çıkan mesajlar

o diil de arkaaşlar, hani hatırlarmısınız, yıllar önce bi rotring kalemler vardı. ince rotringler. sonra bunların üretimi durdu. korsanları çoktu piyasada sonra onlar da piyasada kalmadı.

bende bitane vardı, artık böle 7-8 yıldır kullanmaktan plasii bile aşınmöıştı, bi deri bi kemik kalmıştı kalem. çaldılarmı kayboldumu ne oldu :( ama süper kalemdi.

10000 kalem içinde gözüm kapalı o orjinal rontringi tanırım. bastınmı arkasından tok bi çık sesi çıkıyo. çıkan uç belli bi oranda kararlı yani. ve kaleim plastiğinin üstünde kalıp kapatma çizgisi olmuyo, pürüssüz böle. offf kalemimi özledim..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yaşıma geldim daha hiçbişeyimin çalındığını bilmem ben. Sana mı denk gelmiş, sizin okulda mı bişey var yoksa nası olsa bunu sömürürüz mü diyolar bilemicem. Ama asalak ve gevşek tiplerin olduğuda bi gerçek. Mesela bende kalemimin silgisiyle bişey silinmesinden nefret ederim. O silgi sıfır haliyle orada durmalıdır ama 2 satır bişey yazmak için kalemimi isteyen biri arkasını çevirir güzelce silgisini kullanırsa çok sinir olurum :)
Sosyal ağlarda paylaş

ulan hic silgim olmadi. bitane cepte tsidigim rotring kalemim vardi yillarca o kalemi kullandim.

ne kayboldu ne bisey oldu lgsyede onla girdim ossyede.

kitabim defterim hic olmadi zaten...hep fotokopi ile halelttim isi,sinavlardan bir iki gun once arakdastan defteri alir fotokopi cektirtirdim...evde bise fer okur sonra gene fotokopi makinasi ile yazilari ufaltir arkali onlu yapistirir cebe atar girerdim.

kopyalarda olmayan sorulari ince telefonumla isin ehli arkadaslara mesajla sorar cevabini gene gecirirdim.

bu sekilde tr nin en zor liselerinden birinden mezun oldum eah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...