nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Yapma bunu, yapma bunu! Çok kötü bi başlık Chem. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bu güne kadar 1 tane bile silgi,kalem para ile almadım yakındığın kişiler benim tarzımda galiba.=) sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ayhhhhhhh uyuz oldum.. 15 dk dır rapido silgi fotırafı arıorum bulamadım ffs. koyun lam şuraya bi rapido silgi resmi -.-' ben de merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Başlık faul :D Ama isyanlara gelmişsin, olur o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 benimde yeni aldıgım tombo kalem gitti, okuldamı acaba sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yerde şu faber'in kalın kalemlerinden buldum grip mi ney, zevkle kullanıyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 :o almayın şu çocuğun hede hödösünü kızıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 o diil de arkaaşlar, hani hatırlarmısınız, yıllar önce bi rotring kalemler vardı. ince rotringler. sonra bunların üretimi durdu. korsanları çoktu piyasada sonra onlar da piyasada kalmadı. bende bitane vardı, artık böle 7-8 yıldır kullanmaktan plasii bile aşınmöıştı, bi deri bi kemik kalmıştı kalem. çaldılarmı kayboldumu ne oldu :( ama süper kalemdi. 10000 kalem içinde gözüm kapalı o orjinal rontringi tanırım. bastınmı arkasından tok bi çık sesi çıkıyo. çıkan uç belli bi oranda kararlı yani. ve kaleim plastiğinin üstünde kalıp kapatma çizgisi olmuyo, pürüssüz böle. offf kalemimi özledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Bu yaşıma geldim daha hiçbişeyimin çalındığını bilmem ben. Sana mı denk gelmiş, sizin okulda mı bişey var yoksa nası olsa bunu sömürürüz mü diyolar bilemicem. Ama asalak ve gevşek tiplerin olduğuda bi gerçek. Mesela bende kalemimin silgisiyle bişey silinmesinden nefret ederim. O silgi sıfır haliyle orada durmalıdır ama 2 satır bişey yazmak için kalemimi isteyen biri arkasını çevirir güzelce silgisini kullanırsa çok sinir olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Bunu yapan ya emirdir ya da onun arkadaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Çokakıllıadam said: 7thBreath@ yoksa sen Hellin anlatığı o sünepe çocuk musun? Adam her fırsatta seni kötülüyor. Abi yapma öyle yapmak istememiştir filan diyorum, yok takmış sana adam. Yüzüne gülüyor arkandan fitne fucur çeviriyor. Bilmeni istedim. lan!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Redeagle said: Başlık faul :D Ama isyanlara gelmişsin, olur o kadar :) ulan daha yeni çaktım manzarayı. asuhaushauh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ulan hic silgim olmadi. bitane cepte tsidigim rotring kalemim vardi yillarca o kalemi kullandim. ne kayboldu ne bisey oldu lgsyede onla girdim ossyede. kitabim defterim hic olmadi zaten...hep fotokopi ile halelttim isi,sinavlardan bir iki gun once arakdastan defteri alir fotokopi cektirtirdim...evde bise fer okur sonra gene fotokopi makinasi ile yazilari ufaltir arkali onlu yapistirir cebe atar girerdim. kopyalarda olmayan sorulari ince telefonumla isin ehli arkadaslara mesajla sorar cevabini gene gecirirdim. bu sekilde tr nin en zor liselerinden birinden mezun oldum eah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bunların dvd'li, kitaplı versiyonlarını yaşadım hayli. aradan zaman geçiyor, insanlığa olan güvenim geri geliyor, gene kaptırıyorum aklım başıma geliyor. gösteriş yapmamak ve "bende şu var, bu var" dememek en iyi doğal savunma mekanizmaları ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Alıpta vermemek sanattır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 baslik ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ailene söyle bence, yoksa işler daha kötüye gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 off başlık harbi.. çok fesatım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Otlak forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 var bunlardan heryerde birkaç tane ya. Bişi istediğinde herkese var sana yok kardeşim diyorum dehliyorum. Münasebet kurmamaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 esofmanin ustunu nasi caldirdin ya???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ah ah sigara otlananlarda mevcut bende onlara kıl oluyorum ya. gidip paket almiyo gelip gelip iciyo. yaaaaaaaaaa madem sigara iciosun alsana kardesim kendine sigara ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 valla biz ne alıyosan geri verirdik sınıfça cok terbiyesizmiş 7tepeliler yahu. ayıp rapidonun silgisimi var oha teknolojiye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Oha topic sahibi normal değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yazıyı ancak rapido kelimesine kadar okuyabiliyorum içinde barındırıyorsa şayet ismi lazım değil kelimeyi o derece tiksinmişliğim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar