Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemek yemek.

Marl0_on

Öne çıkan mesajlar

Aslında bir sorun değil, rahatsız da sayılmam. Ama etrafımdakiler rahatsız oluyor olabilirler. Evde gün içerisinde en son ben çıkıyorum dışarı, öğlen saatlerinde filan, ya da hiç çıkmıyorum. Evde bulunduğum süre boyunca hali hazırda bulunun herşeyi yeme ihtiyacı duyuyorum. Börektir, yemektir, kahvaltılıktır. Yiyorum, biraz pc başında takılıyorum, mutfağa bir dahaki uğrayışımda ya yicek birşeyler alıyorum yeniden, ya da gözüme birşeyi kestirip (az önce olduğu gibi. ohş karnı yarık.) daha sonra yapmakta olduğum işi bitirip gidip onu da alıp yiyorum. (birazdan yapıcağım gibi.) kilolu değilim, obez hiç değilim. Ama yemek yemeyi seviyorum... yerim yani. yemek iyidir.

yeme sevdam da böyle gereksiz bir forum başlığı oldu, saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya aile hayatında anne-baba beraber yemek yenmesini ister ,buna dikkat edilmeli .

güzel bir şey toplu yemek yemek ,senin yazına ekleme yapim bari ehehe :D

bana göre düzenli yemek yemek gerekiyor , kahvaltıyı çok sağlam yapmak gerekiyor.(asla yapamıyorum tek başına bunu )

akşam yemeği pek doldurmamak gerekiyor mideyi .

abur cuburu ne kadar azaltsan iyi.kilo almasan bile .artı bilgisayar başında gerekmedikçe olmamak iyi .
sağlık dışında tüm bunların hepsi insana mutluluk da veriyor bana göre .
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de senin gibiyim, ağzım boş durmasın istiyorum. Ama ben öyle kahvaltılıkla vs. idare edemem, zaten annem de vurur akşama sofraya koyacağı şeyleri yersem xD . Git dışarıdan ufak ufak bir sürü çikolata şekerleme vs. al. Ağzına birşeyler koyma ihtiyacı hissettikçe ye. Yemek yemekle falan alakalı bir şey değil de tamamen ağız alışkanlığı, sigara içmek gibi sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...