Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Aslında bir sorun değil, rahatsız da sayılmam. Ama etrafımdakiler rahatsız oluyor olabilirler. Evde gün içerisinde en son ben çıkıyorum dışarı, öğlen saatlerinde filan, ya da hiç çıkmıyorum. Evde bulunduğum süre boyunca hali hazırda bulunun herşeyi yeme ihtiyacı duyuyorum. Börektir, yemektir, kahvaltılıktır. Yiyorum, biraz pc başında takılıyorum, mutfağa bir dahaki uğrayışımda ya yicek birşeyler alıyorum yeniden, ya da gözüme birşeyi kestirip (az önce olduğu gibi. ohş karnı yarık.) daha sonra yapmakta olduğum işi bitirip gidip onu da alıp yiyorum. (birazdan yapıcağım gibi.) kilolu değilim, obez hiç değilim. Ama yemek yemeyi seviyorum... yerim yani. yemek iyidir. yeme sevdam da böyle gereksiz bir forum başlığı oldu, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ya aile hayatında anne-baba beraber yemek yenmesini ister ,buna dikkat edilmeli . güzel bir şey toplu yemek yemek ,senin yazına ekleme yapim bari ehehe :D bana göre düzenli yemek yemek gerekiyor , kahvaltıyı çok sağlam yapmak gerekiyor.(asla yapamıyorum tek başına bunu ) akşam yemeği pek doldurmamak gerekiyor mideyi . abur cuburu ne kadar azaltsan iyi.kilo almasan bile .artı bilgisayar başında gerekmedikçe olmamak iyi . sağlık dışında tüm bunların hepsi insana mutluluk da veriyor bana göre . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 abi şöyle de birşey var, ben yemek yerken mutlu oluyorum. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ben de senin gibiyim, ağzım boş durmasın istiyorum. Ama ben öyle kahvaltılıkla vs. idare edemem, zaten annem de vurur akşama sofraya koyacağı şeyleri yersem xD . Git dışarıdan ufak ufak bir sürü çikolata şekerleme vs. al. Ağzına birşeyler koyma ihtiyacı hissettikçe ye. Yemek yemekle falan alakalı bir şey değil de tamamen ağız alışkanlığı, sigara içmek gibi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ben de mutlu oluyorum , anlıyom abi . işte abur cumur haline getirmeden ,onu daha bi zevkle ye öğün olarak , daha güzel yemekler ye hatta ,daha seçici ol . sevgini yönlendir oluyor yani buB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yaşasın yemek yemek.Ben evde genelde ekmek arası bişiler yiyorum güsel oluyo öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ben de severim öyle paso yemesini ama genelde meyveye düşkünlüğüm var. ağzım durmuyo, o meyve dolapta durunca rahatsız oluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ahah abi amma zıtmışız 23 saat aç kaldığımı bilirim bişey yemeye üşendiğim için sadf ye abi yarasın, ehuh, yediklerin über kalorili falan şeyler olmadıktan sonra e kilo da almıyosan, mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Compulsive over eating diyoruz buna. Bu bir problem. Bende var. İnsan değilmişçesine yiyorum. Aynı zamanda sporcuyum düşünebiliyomusun iştahımı. Dolabı yiyom dolabı. Kendimi koy verdiğimde 3 günde 6 kilo alma yeteneğine sahibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 aynı yeteneğe bende sahibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Süpermiyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yeeaa meeeennn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Dün gece annemde durdu gülme krizine girdi..Noluyoz dedim 1-2 saattir ağzın boş durmuyo biliyon dimi dedi,dedim şimdi çay demlicem börekten yicem daha.. Kptu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Kilo almadığın sürece ye yiyebildiğin kadar Ege. Zaten belli bir yaşa geldikten sonra yiyemeyeceksin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar