Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expansion Haziran 2008 de (mi ? )


Aluriel

Öne çıkan mesajlar

Ben mart gibi biliyorum...zaten 2008'in ilk şeyreğinin sonu yada ikinci çeyreğin başı gibi olucağı Blizzcon 2007'de söylenmişti.Haziran çok geç olur.Getirilicek yeni instance kalmadığına göre(Zul'aman'ı saymıyorum taktir edersiniz ki) yeni content'i bundan 9 ay sonraya çıkarmak bir çok oyuncunun oyunu bırakmasına göz yummak olur zaten.Ben gidip standart wow aldım bitane expantion'a kadar yavaş yavaş bi char kasıcam:D Zaten TBC'de olduğu gibi item reset olucağından içim rahat:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sunwell Plateu ile yeni bir 25 kişilik raid intance gelicek. Aralık gibi gelir sanırım bu yeni instance, onun üzerinede 4-6 ay arası bir süre eklersek mayıs gibi gelmesini bekliyorum ben açıkçası. Zaten netten ön siparişle almaya falan uğraşamam. TBC de yaptığım gibi alırım büyük ihtimalle. (Aral İthalat sağolsun tüm dünya ile aynı anda sundular satışa Etiler DnR da gece 12 de :> )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birakin close betayi daha yeni talentlerden aciklanan yok. Gecen sefer talentlerin hepsinin aciklanmasi ile oyunun cikmasi arasinde 9 ay gecti. Ve surecte gayet mantikliydi, bu sebeple benzer bir surec bekliyorum ben.

Yani yarin aciklansa ağustosta ancak çıkar ki daha 1 sınıfın talentleri bile belli degil. Hatta o dereceki daha soylenti bile yok bu konuda.

Yine gecen ek görevde bu soylentiler 1 ay onceden baslamıştı ve çoğu doğru cıkmıştı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard oyunlarını hicbirzaman ara aylarda yaz dönemde beklemmek lazım. blizzard oyunlarının kalitesiyle oldugu kadar pazarlama stratejileriylede oldukca oturaklı bır fırma. herhangi bir oyununu özelliklede bir expansionunu muhakkak yılbasına denk getirecek ve bunun satıslar uzerinde ki etkisini kullanacaktır. bu da demek oluyorki bu yılbasında olmayacagına gore muhtemelen bırdahakıne sarkabilir..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gelecek yılbaşı sanmam, piyasayı Warhammer Online'a bırakmaz 6 aylık bir süre


said:
Warhammerdan 1-1,30 ay önce çıkacak ki insanlar warhammera yönelmesin kalsın WoWda.


Demek istediğim tam olarak buydu.Bu expantion'ın ana amacı TBC'ninkinden çok farklı.Önümüzdeki sene tamda yeni mmo'ların çıkış zamanı.Eğer sene sonuna sarkarsa bu expantion , belli bi kitleyi warhammer'a kaptırma riski var.Bence şu an Bt vs. de yarıya gelmiş bi insan(ki sayıları baya fazla) yılbaşına kadar farm'a giricektir.Ondan sonraki zamanda zaten expantion geliceği zaman item reset'te olacağından yılbaşına kadar hesabı dondurayım, başka oyun takılayım , expantion gelince geri açarım deme gibi bi durumu var.TBC'den önce bile böyle yapan çok adam vardı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biryerlerde yazıyordu, bir ara jeff kaplan roportajı olabilir warhammer gıbı rakip mmolara nasıl bir cevap vereceksiniz. orda bir sekilde content-patchlerlede bu yenı alternatiflere karsı cevap vereceklerını blızzardın bu gıbı seyler ıcın calısmanın oldugundan fln bahsetmıstı. tabi sizin dediginizde dogru. gorcez bakalım. ama unutmamak lazım. yaz ayları herzaman oyun ve sınema sektoru acısından ölü aylardır..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sezon demişken bide o durum var...seneye çıkacağını göz önünde bulundurursak expantion'ın o zamana kadar sezon 7 falan gelmiş olması gerekicek sanırsam.Bu hesaba göre sezon 7 amorları tier 10?!? ayarında olması gerekecek.Silahlarda...söylemek bile istemiyorum:D Neyse bekleyip görecez artık...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu kez ahn qiraj benzeri bi patch ile geçiştiricekler mart dönemini ve tabii conan + warhammer cıkıs tarihini expansionda bu oyunların gazı da kesilip piyasadaki durumları netleşince cıkarıcaklar yeni bir soluk tadında (keza benim tahminim 2008 kış en erken) rekabet e giricez diye elindeki son kozu da erken harcamaz diye düsünüyorum ben blizzard tabii bu benim tahminim
ha ahn qiraj tadında ne gelir derseniz , emerald dream derim :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
bence haziran 2008 de çıkabilir expansion, şimdilik gayet mantıklı geliyor.

sonuçta bu işin sonu yok, maelstorm var, nagalar var, var oğlu var. blizz yeterki eklenti yapmak istesin, adamlar yeni bir evil karakter de yaratır ne olacak yani. item kesesinin ağzını açarlar, belli classlara 2-3 bomba talent koyarlar ( power word: kill gibi :P ), bir iki event sıkıştırırlar araya tamam işte. sonuçta blizz in oynayacak daha çok kozu olacak.


öte yandan, unutmamak lazım ki wow bir kaç senedir sürekli patchlenerek bu günkü halini aldı, o yüzden age of conan veya warhammer online gibi oyunlara biraz zaman tanımak gerekir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mart imkansız bence. Daha doğru dürüst tek haber yok. Bu kadarda kapalı kutu değilki blizzard, hep sızdırır dışarıya bişeyler, hep söylentiler olur, hep yarısı gerçek olur.

Daha 2 tane deadknight skilli biliyoruz, tek talentini bilmiyoruz, diğer sınıfların 61 lik talentleri hakkında söylenti bile yok, site hala bomboş. Nerde o son 6 ayında hergün bir haberlerin geldiği, hergün 4 milyon ziyaretçi sayısına ulaşan, ortalığı sallayıp duran BC sitesi, nerde bu bomboş 3 haftada 1 tane sayfa eklenen WoLK sitesi.

Daha çooook var WoLKun çıkmasına hemde o kadar çok varki, beklemeye başlamayın bile bence. Önce sezon 3 bitecek, sunwelle aynı ayarda itemleri içeren sezon 4 gelecek. O bitince ancak WoLK 'a sayılı günler kalmış olacak. Hep sölerim blizzard çok bekleten bir sevgilidir. Şimdiden beklemeye başlanmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kim bilir belki Sunwell çıktıktan 1 ay sonra, Blizzard bir sürpriz yapıp LEVEL 80 talent buildleri filan yayınlar. Adamların şuan sorulan sorulara sadece " Sorry I cant answer that yet" demek le yetiniyorlar. Zaten farklı projeler üzerinde çalışan farklı takımları var. Daha 2.3 PTR açıkken 2.4 üzerinde çalışıyorlardı bile. Bu arada expansion üzerinde çalışmalarda devam ediyorlardır. Benim tahminin Mart ayında Closed Beta, Eylül ayında ise oyunun çıkışı. Ama Yaz dönemine ras getirselerde şaşırmam açıkcası. Zaten oyunu çıkardıkları gibi bütün instanceları açmıycaklar, bir sürü bug olcak, bir sürü nerf yiycekler ancak öyle girceksiniz. O yüzden söz verdikleri herşeyi gerçekleştirmelerini beklemiyorum(Bknz. SSC/TK maceraları).

Fakat asıl sorun, bu sefer blizzard yeni bir class eklemek gibi bir karar aldı ve aha buraya yazıyorum: DK sırf oyun erken çıksın diye bir sürü bug ve denge sorunu ile çıkacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...