adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 benim öle bi dururum yok keşke yapmasaydım dediğim şeyi zaten yapmam bende ilk sigaramı 10 yaşlarında babamın elinden içmiştim annem sigara içtiğimi ilk öğrendiğinde marlboro içiyodum ben marlboro içiyorum diye kızmıştı bana sigaranı değiştir demişti=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 İlk sigaramı 4 yaşında içtim. Sonra böyle oldum işte. Kader kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 defol lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ilk sigaramı 5 yaşında içtim bi akrabamız vermişti gel çek bi kere dedi. çekiş o çekiş. o günden beri hem nefret ederim, hem rahatsız olur sigara ve dumanından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 LAN! Deprem mi oldu istanbulda? Baya bi sallandı benim oda ama içerdekiler hissetmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kermit said: defol lan Dumana boğarım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kermit said: defol lan hahaha harika tepki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 faranjitsen sigara içmeye devam et günde iki paket falan iç daha hardcore olur, hatta tek akciğerini birine bağışla, öyle içmeye devam et ultra hard core olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 doktur bey amca sigara içmeye bu yaşlarda başlarsan hayatını dolu dolu geçirmeye bak bütün pislikleri yap yerlerde sürün kaldırımları yala 1milyona döner ve ayran ye iç herşeyi yap ne de olsa fazla bi ömrün olmaz dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Werewolf said: kermit said: defol lan Dumana boğarım seni. tüm param iddaa da gitti zaten abi sigarayı idareli içiyorum ilk defa yarın hatun gelcek ondan otlancam artık iç güveysi gibi nihoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ivy said: 1milyona döner ve ayran ye iç ben yaptım tadı güseldi valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 turk gibi sigara icmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 marduk geliyor, ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ormanda mangal yakınca da nerede durursan dur dumanı hep insanın üstüne geliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ilk sigaramı daha içemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Slat said: rüzgar? çok akıllıca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar