Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terrörist Milletvekili

Slat

Öne çıkan mesajlar

said:
Slat
Üye
medal 1k
yeni § 11 Nov 2007, 20:59 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ]
Nası ya hapisten çıkarıpta meclise soktular karının tekini?
I hope my post was like a pretty girl's dress; long enough to cover the subject but short enough to keep it interesting.
oda hükümlü değildi henüz yargılanıyordu, hala d yargılanıyor hüküm giyerse hapse geri gidecek.

said:
Rock
Üye
yeni § 11 Nov 2007, 21:00 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ]
Gözünüzü seviyim arkadaşlar, meclise daha önce de bir sürü katil, hırsız köpek girdi. Aklınız şimdi mi başınıza geldi.
bu noktaya parmak istemiştim bende, başka cepheden katiller rahat rahat girdi meclise onları yemin ederken gören bazı insanlar göz yaşlarını tutamadılar, şimdi mi akıllar başa geldi?
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle saçma sapan insanlar girmesin diyoruzda meclise adamların oy aldıkları yer tamamen onlar gibi düşünüyor. Bunların parti başkaları anadolunun en büyük aşiretinin reisi,tam destekleri var. Ayrıca biz ülke olarak bunları düzelticek herhangi bir çaba içinde değilizki verilen yegane çaba sadece parti kapatmak e partiyi kapatsak ne yazar adamların elinde sonsuz kaynak var sürekli yeniden parti açıyorlar bununda bir anlamı yok zaten. Parti olarak seçime girmek yerine bağımsız olarak aday oldular ve 20 tane millet vekili çıkardır terörist veya değil kimse de engel olamadı. Hapisaneden çıktı milletvekili olunca ne ala memleket ...
Sosyal ağlarda paylaş

Devletin resmi politikası şu anda bu zaten. Dağa çıkmış ama terör eylemlerine katılmamış ve hakkında dava açılmamış teröriste "in aşağı gel meclise politika yap" deniyor. Seni dağa çıkaran nedenleri ortadan kaldırıcaz ve senin de bu işe ortak olmanı istiyoruz deniyor. Tayyip gelmeden önce de böyleydi, bi daha söylüyorum devletin resmi politikası bu. O yüzden bir yanlışlık yok. Kürt sorununu başka nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz diycem ama zaten idam midam diğer topiklerde de hitleri anlıyorum mesajları geliyordu. Eh iyi aferim geçmişten ders almayın aynı şekilde çözmeye çalışın siz.
Sosyal ağlarda paylaş

Topic i Okudum. Bazı Arkadaşlar Suçlu falan demişler adama. Adamıda Tanımıyorum, Suçu hakkındada herhangi bir Araştırmam olamamıştır. Fakat Bu ülkede Kim suçlu Kim değil Siz karar veremezsiniz. Bu ülkenin Hakimleri Karar verir. Eğer adam, Suç hükmü yememiş ise Ve politika yapıyorsa Bütün türkiye önünde. Türkiye Cumhuriyeti Önünde suçlu görülmemiştir, Sen istediğin kadar Suçla, Böyle bir hakkın Olmadığı için Anca suya yazı yazarsın. Ya da kendini kanıtlamak için Adam hakkında suç duyurusunda bulunursun, Topiclerde bağırarak bir yere gelindiği yok.

Ayrıca Kürt sorunu konusunda Sadece Einstein in bir lafını örnek veririm. ''Dünyada en büyük aptallık, Aynı şeyleri yapıp Farklı sonuçlar doğuracağını Sanmaktır.''

Askersiniz ya Savaşın siz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...