pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Baggio said: pwnbot said: toggie, kufur yiyiyosun her mesajinda. anana babana yazik. Ben olsam bu super olgun ve kulturlu mesajdan sonra bu bolume mesaj yazmazdim utancimdan toggie. olgunlugumu ve kulturumu teraziye koymadan once yaptiginiz provakatorlugu ve serefsizlige tuttugunuz alkisi koyun insanliginizla tartiya. belki berabere kalirsiniz ikincisinde, cunku ilkinde dengim degilsiniz.
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ertuğrul Sağlam'ın sağlam olduğunu savunan zihniyet bir adım öne çıksın lütfen. Kendisi ile birebir konuşmamda da söylemiştim yüzüne. Bazı şeyler için pişmek gerekir. Beşiktaş hayaldi onun için. O pişmeden hayalleri gerçek oldu. Küçük takımı yönetmek kolaydır. Antrenörlükte bu vardır zaten. İş; büyük takımlarda istikrarlı bir kadro kurabilmek. Genç, yerli bunlar işin detayı. "Liverpool'u yenerken de Ertuğrul Sağlam başta idi" denmiş. Komik ve alakasız bir yaklaşım. İstikrar olmadıktan sonra neyleyim başarıyı. Şimdi 2-1 mi konuşuluyor 8-0 mı? Siz söyleyin. Bu yönetim defolup gitmedikçe biz anadolu takımlarından da 8 yeriz.
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Of ayvayı yedik ya, adamlar yapıştı sülük gibi gitmiyorlar.
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Kulübü şirketleştirip bir arap şeyhine satsaydık daha iyi yönetilirdik vallahi... Maçtan sonra kendi kalecisine şambriyerl diyen menecer
CagRi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Katılmamak elde deil kardesim...Cok haklısın..Ertuğrul Sağlam daha tam antrenör deilken buyuk islere soyundu ve karsılıgını da cok guzel gordu...Umarım bundan sonra daha ii olur BEŞİKTAŞ'ımızın hali...
cemad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 AthleT said: Ertuğrul Sağlam'ın sağlam olduğunu savunan zihniyet bir adım öne çıksın lütfen. ben çıkarım öne. ertuğrul burada son suçludur.
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 küfür iyi birşey değildir ama beşiktaşlının bulunduğu ortamda çarşı ve alen ile ilgili ileri geri konuşana küfür edilir, (ortam sanalsa eğer gerçekse küfür edilmez dalınır ) bu bir doğa kanunudur. Yine de Küfür e karşıyız tabii... Seviyeli koruyalım, tahriklerden kaçınalım...
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 onurdolar said: küfür iyi birşey değildir ama beşiktaşlının bulunduğu ortamda çarşı ve alen ile ilgili ileri geri konuşana küfür edilir, (ortam sanalsa eğer gerçekse küfür edilmez dalınır )... * cendere cendere cendere cendere * @dela-reloaded: Yildirim Kiviroren'e yakisir bir taraftarsin galiba, nasil da cevirdin konuyu masallah :p Oynasin siz, paf'la bekleriz bi ara.
cemad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 kimsenin çıkıp da beşiktaş tribünleri içinde saygı duyulan insanlara sümüklü demeye hakkı yok. sen insanların damarına basarsan cevabı da yersin. şurada kaç yıllık ortak paylaşım var ne gerek var abuk subuk laflar edip ortamı germeye
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 cemad said: kimsenin çıkıp da beşiktaş tribünleri içinde saygı duyulan insanlara sümüklü demeye hakkı yok. sen insanların damarına basarsan cevabı da yersin. şurada kaç yıllık ortak paylaşım var ne gerek var abuk subuk laflar edip ortamı germeye onu anlatmaya calisiyoruz, bir takim haddini bilmezler el ele verip moderasyonca "legal" hakaretleri yagdirip "rencide edip" "dalga gecerken" geri kalanlarin tepkisini cekmemeleri imkansiz. gene zegnadan bi ton laf yiyicem ama besiktasli moderator olmadikca besiktas maclarindan sonra ortam sahipsiz kalicak, boyle tipler de sinirleri gerecek.
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Kufur edip adam dovmeye, olay cikarmaya, yoldan gecen rakip taraftarlara/arabalara (ve hatta sari lacivert diye taksilere) saldirmaya saygi duyuluyor demek. Bu da cok hatali olmadigimi gosteriyor zaten. Forumun ortasinda (cok zeki ve yaratici(!) sekillerde de olsa) ana baci karistirarak kufur edince mi saygi duyuluyor birikime peki? Yoksa "sanaldaysa kufur edilir, gercekteyse dalinir" seklinde kor kutuk cahil yorumlarla mi? Biraz gorgu, biraz hazim, lutfen.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 boyle tiplere takıl kendi haline diyicen su iç bi bardak sonra bi bardak daha doldur kndi kafandan aşağı dök ii glir diycen
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 toggie said: pwnbot said: toggie, kufur yiyiyosun her mesajinda. anana babana yazik. Yörüngeyi çok özlediysen Dela ile login olmayı dene.offf beeee varya cem papila gibi kırmızıyı çekti valla hiç acımadan :D:D
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Baggio said: onurdolar said: küfür iyi birşey değildir ama beşiktaşlının bulunduğu ortamda çarşı ve alen ile ilgili ileri geri konuşana küfür edilir, (ortam sanalsa eğer gerçekse küfür edilmez dalınır )... * cendere cendere cendere cendere * @dela-reloaded: Yildirim Kiviroren'e yakisir bir taraftarsin galiba, nasil da cevirdin konuyu masallah :p Oynasin siz, paf'la bekleriz bi ara. cendere ye gerek yok ben dalmam şahsen ben korkarım canım tatlıdır ama mutlaka dalan çıkar. Baggio beyefendi:D ben küfür ederim ben dalarım demedim tespit yaptım cahilce yorum değil, kendine küfür edileceğini hesap edemiyorsan sen cahilsin. Yada başka ülkede yaşıyorsun.
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ulan yine birbirinizi yiyorsunuz, deliler
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Baggio said: Kufur edip adam dovmeye, olay cikarmaya, yoldan gecen rakip taraftarlara/arabalara (ve hatta sari lacivert diye taksilere) saldirmaya saygi duyuluyor demek. Bu da cok hatali olmadigimi gosteriyor zaten. Forumun ortasinda (cok zeki ve yaratici(!) sekillerde de olsa) ana baci karistirarak kufur edince mi saygi duyuluyor birikime peki? Yoksa "sanaldaysa kufur edilir, gercekteyse dalinir" seklinde kor kutuk cahil yorumlarla mi? Biraz gorgu, biraz hazim, lutfen. kendi kalecisini doven takim, ricardinhoyu kendi sahasinda doven takim vs. vs. igne cuvaldiz.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 arıza girince araya arızalı beyinler kavga çıkar her zaman sarı lacivert tatksi görüp dalmışız dinime küfreden müslüman olsa siz ayrı bokmusunuz acaba ?
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 LucifeL said: toggie said: pwnbot said: toggie, kufur yiyiyosun her mesajinda. anana babana yazik. Yörüngeyi çok özlediysen Dela ile login olmayı dene.offf beeee varya cem papila gibi kırmızıyı çekti valla hiç acımadan :D:D zegna'ya sorun bu konuyu, msnden kanka toplayip eglenmeye calismayin.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ya hayır ben yazıcam açıklamasını dela pwnbot olayını üstüme vazife değil bilip bilmeden laf atarlar lafı yerler susarlar ne de olsa. bunlar hep böyledir
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Higuain iyi oynamış, umarım göndermezler :) Yıldırım Demirören verdiğin borçları hibe edip defol git plz
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Kendi taraftarini kendi stadinda olduren takim diyeyim ben de, madem boyle ustunkoru orneklerle gecistiriyoruz MTG oynar gibi. Bu konuyla ilgili de daha fazla mesaj yazmiyim ondan sonra, mac topiginden yeterince uzaklastik, kitlenecek yoksa. *sivasgogogol*
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 pwnbot said: anana babana yazik. bana diyene kadar kendin denesene akıllı olmayı. babaannen ve deden hakkındaki düşüncelerin beni üzüyor.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Baggio said: *sivasgogogol* yazık çocuk etkisinde kalmış
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 akşam akşam adamda sinir bırakmadınız ya, sen bjk taraftarına hakaret et sonra millete cahil vs. de. Ne bekliyordun küfürden başka derler adama. Sevgi sözcüklerimi? kendine küfür ettirmek istiyorsun bu belli, etmedik diye mi bu kadar rahatsız oldun?
Öne çıkan mesajlar