Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12. Hafta: Beşiktaş - Sivasspor

Luinir

Öne çıkan mesajlar

Madcat said:
pwnbot said:

bobonun cok rahat 90a takicagi topu tam vurus aninda dengesi bozulmasiyla oyle etkisiz vuracagina inana sadece futbol dusmani derim.

geçen haftada fenerli oyuncu kafa topuna çıkıp topu alırdı,1 hafta beşiktaş emzikle gezmezdi.
hadi 1-2.

acikladim yukardaki mesajda, sifat vermek istemiyorum o yuzden takil.
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
pwnbot said:
Luinir said:
Bir dokunmayla dengesi bozulmaz adamın. Geçen hafta Bobo Gökhan Gönül pozisyonuna faul değil diyordunuz bu daha hafif bir müdahale. Sivasada tebrikler, iyi oyun izlettirdiler ve hak ettikleri 3 puanı aldılar

futbol oynamadigin cok belli, ama lise mezunu olabilmissen fizik almissindir illa ki.

vucudun dengesi, tek ayak uzerindeyken ve gol vurusu yapacakken hassastir. farkindaysan bobo kendisini yere de atmiyor, vurusu yapiyor gene de.

+ olarak hava topuna cikarken futbolcularin momentumu topa dogrudur ikisinin de, tutup belinden itmezsen adami, ya da omzuna basmazsan duzgun ciktiysa alir topu.

gol vurusunda arkadan mudahele edersen beline, denge merkezine adam vurusu yapamaz.

Tamam da orada dengeden çok kayıyor gibi Bobo. Ama genede bir daha dikkatli bakmak lazım

bi milyon quote oldu ama, zemin zaten su icinde, onu da ekle bu denkleme.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
bir beşiktaşlı olarak bu skorlara nasıl sevindiğimi anlatmam.Keşke yenilseydi,maç öncesi resmen bunu istedim.

Bu adi yönetim başta olduğu sürece Beşiktaş her şekilde zarar görmeye,aşağıya çekilmeye mahkum.Tüpçü geldiğinden beri başa BJK'yi resmen rekabet takımına dönüştürdü,spor kulübü sıfatının içine sıçtı.

Çarşı kendine taraftar grubu diyor,hiçbiri adam değilmiş bunu görüyoruz.Hala sesleri çıkmıyor şu yönetime karşı,iyi devam o zaman,yandan yemeye devam etsinler o zaman.

Hakem hatası her maç var,her maç bu şekilde puan kaybı var.Tepki vereceğine domalıyorsun.Sonra gelmiş "biz büyüğk kulüğbüz" diye ağlıyorsun.Hassiktirin lan oradan.

Beşiktaş'ı Beşiktaş olduğu için tutuyorum ben,tutmaya devam edeceğim,ama şurası kesindir ki şu son 2 haftadır zaten nefret ettiğim Türkiye Ligi'nden iyice tiksinmeye başladım.

NTV de barçanın maçı var yeniliyor ama iyi futbol, izle
Sosyal ağlarda paylaş

@Luinir: Koşarken topa vurmak için bir saniyeliğine tek ayak üstünde kalırsın, (ki bu arada topa vuran ayakta güç toplanır, topa vururken yere basılan ayak mümkün olduğunca vücud ağırlığını taşımaz hatta dünya kupası maçlarında bolca görebilirsin topa vurduktan sonra bu yüzden düşen oyuncuları) ve bu sırada beklemediğin en ufak bir güç senin tüm dengeni bozar.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:
@Luinir: Koşarken topa vurmak için bir saniyeliğine tek ayak üstünde kalırsın, (ki bu arada topa vuran ayakta güç toplanır, topa vururken yere basılan ayak mümkün olduğunca vücud ağırlığını taşımaz hatta dünya kupası maçlarında bolca görebilirsin topa vurduktan sonra bu yüzden düşen oyuncuları) ve bu sırada beklemediğin en ufak bir güç senin tüm dengeni bozar.

denkleme zemini de ekleyip acikladim ben, ama bazilari anlamamakta israrci.
Sosyal ağlarda paylaş

pwnbot said:
liunir, mantikli bi adama benziyosun da.

hatali ofsaytla yenilen golumuzden sonra, hadi penalti verilmese bile nasil sivasin hakki diyebiliyosun ki maca onu anlamadim. lutfen acikla.

İlk yarıda Sivasspor'u beğenmedim. Beşiktaş daha üstün oynadı daha çok baskın oynadı ama devre arasında biraz daha kendine geldi Sivas galiba. 2.yarıda bulduğu frikik golü ile morallendi ve isteği arttı. Beşiktaş daha stres altına girdi. Daha sonra Sivas etkili ataklar geliştirmeye başladı. Özellikle Diatta oyuna girdikten sonra pek beğenmedim. Golde de hatası vardı. Golden sonra çok net bir gol daha kaçırdı hatta Sivas. Yani deplasmanda böyle oynanabilirdi... Beşiktaş ise sil baştan yapmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:

İlk yarıda Sivasspor'u beğenmedim. Beşiktaş daha üstün oynadı daha çok baskın oynadı ama devre arasında biraz daha kendine geldi Sivas galiba. 2.yarıda bulduğu frikik golü ile morallendi ve isteği arttı. Beşiktaş daha stres altına girdi. Daha sonra Sivas etkili ataklar geliştirmeye başladı. Özellikle Diatta oyuna girdikten sonra pek beğenmedim. Golde de hatası vardı. Golden sonra çok net bir gol daha kaçırdı hatta Sivas. Yani deplasmanda böyle oynanabilirdi... Beşiktaş ise sil baştan yapmalı.

maçı nerenle izliyon sen ?
yada gözlerinde problem var galiba ha
oyundaki tek hakim beşiktaşı gelmişsin sivasın hakı diyosun ya lol
ya tv başında kanser oldum
bide siz kanser ediyosunuz
tartışmıycam hiç
ulan herkes futbol yorumcusu şu türkiyede ya
ya sabır ya sabır...
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
Çok aferdersiniz de..

Böyle sikko bir futbol oynayıp da halen gelip hakem hataları demek falan çok saçma oluyor.. Hadi ezici üstünlükle oynadınız da hakem yüzünden yenildiniz gibi bir durumda yok ortada.. Daha neden bahsediyorsunuz ki?

=) tabi ya. Penaltı verilmedi 30 sn sora kontradan gol yedik. Hakem hatasıyla alakası var mı bunun hiç?
Sosyal ağlarda paylaş

@Ray

O %100 penaltı değildi.. Hakem verebilirdi de, vermeyebilirdi de.. Televizyondan görüpte %100 penaltı olduğuna karar verebileceğin bir pozisyon değil yani..

30sn sonra gol yemenizin suçu hakemin değil, beş para etmez defansınız.. Özellikle 2. yarının sonlarında defans öyle açıklar verdi ki inanamadım..

Sen hem top oynama, hem de hakem şöyle hakem böyle.. Bırak hakemi.. Elinden geleni yap, elinden geleni yapmana rağmen hakem yüzünden maçların gidiyorsa o zaman konuş.. Bu kadar basit
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:
Hakem makem arkadaşlar iyi oynuyormu takım hayır, gitsin artık bu yönetim daha ne olması lazım ki ? =(

sanki her takim 10 15 gol atip aliyo 3 puani da biz haketmiyoruz, yapma allah askina. kalecisiz trabzonu yendik daha ne yapalim. daha fazlasina chelsea barcelona vs yetemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...