Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12. Hafta: Beşiktaş - Sivasspor

Luinir

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş kendi seyircisi önüne 8-0 lık ağır yenilgiyi unutturmak için çıkacaktır. Onun için hırslı bir oyun sergiliyeceklerini düşünüyorum. Taraftar da takımını elinden geldiğince destekleyecektir. Sivasspor'da sezonun başından beri çok iyi top oynuyor. Geçen hafta Lig TV'den Kasımpaşa'yı 4-0 yendikleri maçı izledim. O 4 büyüklerin çok zorlandığı takımı 30 dakikada bitirdiler. İyi oyunculara sahipler. Mehmet Yıldız, Muhammed Ali, Balili ile etkili olacaklar. Bence bu maç 3 sonuca açık bir maç olucak. İki takımda iyi futbol izlettireceklerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Argue başka takım için bunu diyebilirsin belki ama ben kendi adıma yazayım, skor benim için çok önemli birşey değil. eziyet olarak bakarsan , 4 senedir eziyet çekiyoruz biz. kimsede sanmasın ki biz o futbolcuları destekliyorz, sonuçlara göre takım tutulsaydı hiç bir anadolu kulübünün taraftarı olmazdı, herkes fenerli-gs li olurdu ...

içimizdeki bu aşk bitmesin, biz eziyet çekmeye razıyız :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi bence yanlış tepkiler veriyoruz Beşiktaşlılar olarak , evet bende yıldırım'ın istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum ama bence böyle bir olayı sezon ortasında liderden 4 puan geride ve sivas maçı öncesinde yapmamamız lazım , ocak ayında devre arasında bu kararın alınması ve yönetimin o zaman istifa edip 2. sezona yeni bir yönetim ile başlanması lazım aksi halde bu olaylar futbol takımına yansır ve beşiktaş 1 seneyi daha çöpe atar..
Sosyal ağlarda paylaş

bir takımın taraftarı yöneticileri yüzünden o takımın yenilmesini istiyorsa bazı şeyleri gözden geçirmesi gerekir. üst düzey mücadele izleyeceğimiz bir maç olacak bence. beşiktaş çok hırslı olabilir sivas ise konumu nedeniyle maça istekli ve inançlı çıkıyor. tribünlerin tutumunun beşiktaş'ın galibiyetiyle doğru orantılı olacağını düşündüğüm bir maç.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne kadar bağnaz bir düşünce... Ertuğrul sağlam'da liverpool'u 2-1 yenerken takımın başındaydı. Ayrıca nedir bu karamsar hava? tamam beşiktaş 8-0 yenildi ama Beşiktaş şşampiyonlar ligindeki önündeki 2 maçı yense gruptan çıkar yani yine herşey Beşiktaş'ın elinde ayrıca ligdeki durumumuzda gayet g
zel , bütün derbileri yaptık Kayseri ile oynadık ve ligde 4 puan gerideyiz.. Ertuğrul Sağlam'a lütfen sahip çıkın lütfen!
Sosyal ağlarda paylaş

AthleT said:
Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum.
Ertuğrul Sağlam o takıma teknik direktör olduğu sürece çıkacağımız her maç potansiyel 8 olur.

Şaşırmam yani.
SivaspooL.

çok saçma şeyler düşünüyosun o zaman. ertuğrul'a bok atmak nerden çıktı şimdi çok merak ediyorum.

bir de tv ants falan link bilen var mı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...