ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 lazlar hiçbir zaman ayrılmak istemediler hatta bizden fazla sahiplendiler çünkü asimile oldular, kürtler bir türlü olmadıkları gibi Karakeçili, Avşar vb. Türk boylarını kendi içlerinde asimile ettiler. Nasıl becerdiler bende bilmiyorum bir sosyolog tarihçi falan araştırsın yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Kürdistan adı falan geçiyor da... yok olmazmış bölgeymiş nerden çıkmış amerikalılar uyduruomuş vb.... Osmanlı İmparatorluğunun "Kürdistan" Eyaleti vardı arkadaslar. O isim ordan gelmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bakınız: Uğur Mumcu, "Kürt İslam Ayaklanması",Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı.1991 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 zenith dergisinin kürdistan kapağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 http://f1210.hizliresim.com/12/5/dpbl7.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 haklısın, çok oryantalist olmuş. kürdistan'ın özgürlük mücadelesini yansıtan bir harita olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 molotof üzerine çizilmiş bi harita lazım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 kürdistan öyle hafife alınacak konu değil kan ter gözyaşı ve çiköfteyle kuruldu rispekt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 4 KARIYA ÖZGÜRLÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 BAŞLIK PARASINA ÖZGÜRLÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 kürdistan kurulsada 2 tarafta rahatlasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Biyik said: haklısın, çok oryantalist olmuş. kürdistan'ın özgürlük mücadelesini yansıtan bir harita olması lazım. al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 SNA1L said: kürdistan kurulsada 2 tarafta rahatlasa kürtlerin asıl amacıda bu zaten.planları çok güzel işliyor.yakında biz kendimiz alın sizin olsun diyicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 kürd milli sporu molotof atmayı unutmuşsun marty 1 2 molotofta koy oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 cok emek verdim onu yapana kadar. daha degistiremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Ünlü Kürd kahramanı Cons nerde ya, onsuz tadı çıkmaz bu başlığın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 önemli diye başlığı görünce kürdistanı kurcaz beyler acil 200 wood 150 stone lazım diyecek sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 hahahahhahahahahaha imamh ahhhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 AHAHAHAHAHA ASDGDFADFF BANLAYIN LAN ADSGFASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 dsfasdfsvgfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ünlü Kürd kahramanı Cons nerde ya, onsuz tadı çıkmaz bu başlığın sdf burdayım ya dostu özlüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Esnaf said: SNA1L said: kürdistan kurulsada 2 tarafta rahatlasa kürtlerin asıl amacıda bu zaten.planları çok güzel işliyor.yakında biz kendimiz alın sizin olsun diyicez. valla ben almalarından yanayım ztn.yıl 2014 hala misak-ı milli fln.25milyon adamlar.artı yıllardır yapılan zulüm vs.hakediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 imamizer said: önemli diye başlığı görünce kürdistanı kurcaz beyler acil 200 wood 150 stone lazım diyecek sandım. ZUAHAHAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 imamizer said: önemli diye başlığı görünce kürdistanı kurcaz beyler acil 200 wood 150 stone lazım diyecek sandım. tam scout rushlayıp sheepleri kesilecek adamsın gerçekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Jaegerjaquez said: imamizer said: önemli diye başlığı görünce kürdistanı kurcaz beyler acil 200 wood 150 stone lazım diyecek sandım. ZUAHAHAHAHAHAHAHAHHA ÇOK İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar