Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gizli numaradan sıkılanlara müjde

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ginaly said:
bunun yerine smslerde numara gizleme olsa, sağa sola mesaj atsam.
konuşma özürlüyüm, içime kapanığım, nolayfırım, nördüm, gözlük kullanıyorum, çok pis eziğe yatarım, saygılar.

oda var sanırsam telsimde
Mesaj tarihi:
o zaman öyle bir durumu göz önüne alarak müşteri servisini arar böyle bişi başına gelmeden önce öğrenir hattan ise ordan kapattırırsın telefondansa da söylerler zaten nasıl kapatacağını.
Mesaj tarihi:
slickers said:
bu kötü oldu :(

ahah sapık 2 :D

gizli numaradan arayanın kim olduguğunu öğrenebilirsiniz ama mahkemeye mi ne başvurmanız gerekiyor.
Mesaj tarihi:
DoruK said:
o zaman öyle bir durumu göz önüne alarak müşteri servisini arar böyle bişi başına gelmeden önce öğrenir hattan ise ordan kapattırırsın telefondansa da söylerler zaten nasıl kapatacağını.

niye abi adam başıma bişey gelir mi paranoyasıyla yaşamıyo ki sonuçta.
Mesaj tarihi:
toggie said:
ya bunu herkes ogrenmeden su telefon sakasını yapmalıyım. kuzenler anlatıp duruyo gülmekten geberiyoz diye.

iki telefonu ust uste koyup hoparlorden ses veriyoruz, iki telefondan da baskalarını arıyoruz, acıp kendileri ile muhabbet ediyolar.

"sen aradın, ben aramadım kardesim sen aradın" muhabbeti oldukca eglenceli olur be :D

:D ahah süpermiş (:D
Mesaj tarihi:
aveaya da pls.

dün gece zıpladım resmen uykumdan, bilinmeyen numaraymış, ulan gece gece kimin kimle konuşacak neyi olabilir, varsa bile niye arar gizliden? olmasın.

titreşimi kapamayan aklımı seveyim.

o hoparlörlü şaka da baya eğlenceliymiş ya d:
Mesaj tarihi:
Turkcell hattimi 99'da aldigimdan beri ozel numaraydi, alirken ozel numara olsun demistik zamaninda merkezden cevirmislerdi, yurtdisindan 2006'da geldigimde insanlarin telefonlarimi acmamaya basladigini fark edince actirdim bende, gorunure cevirttim numarayi. Beni ozel numaradan aradiklarinda cidden ne kadar sinir birsey oldugunun farkina vardim, guzel bir uygulama bende aktive ettim, paylasan arkadasa tesekkurlerimi sunarim.
Mesaj tarihi:
Allah razi olsun yapandan da buraya yazandan da :p

Hayir zaten acmiyorum da, inatci cikiyo kimisi, veya anlamiyo neden acmadigimi, oyle ozel "ac numarani oyle ara" anonsu yapmasi ayri bi super olmus. Kimaramis gibi uyarisi da gelse ne guzel olur ama buna da sukur.
Mesaj tarihi:
2 aydan beri 0 kantörüm var, geçen arkadaş kontör istedi, avanstan yolladım. o derece
iş başvurusu yaptığınız zaman eğer kapalıysa bu gizliden aranma, açmanızı tavsiye ederim, gizli numaradan arıyolar çoğunlukla.
  • Yeni Oluştur...