Platon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ginaly said: bunun yerine smslerde numara gizleme olsa, sağa sola mesaj atsam. konuşma özürlüyüm, içime kapanığım, nolayfırım, nördüm, gözlük kullanıyorum, çok pis eziğe yatarım, saygılar. oda var sanırsam telsimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ya acil bi durum oldu özel numaradan birini aramak zorunda kaldın ulaşamadın 2.dk vaktin var nolcak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 gizli numarayı kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bilmiyosun nerden kapandığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 o zaman işte çok kötü olur. fakat mesaj atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 2pacAmaruShakur said: bilmiyosun nerden kapandığını açtığın yerden kapanır genelde be :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 o zaman öyle bir durumu göz önüne alarak müşteri servisini arar böyle bişi başına gelmeden önce öğrenir hattan ise ordan kapattırırsın telefondansa da söylerler zaten nasıl kapatacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 nileppezdel said: Holeey be kızlar rahatsız edemeyecek artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bu kötü oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 aveaya da isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gizli numaradan arayanın numarasını hiç bir şekilde öğrenemezmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 slickers said: bu kötü oldu :( ahah sapık 2 :D gizli numaradan arayanın kim olduguğunu öğrenebilirsiniz ama mahkemeye mi ne başvurmanız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 DoruK said: o zaman öyle bir durumu göz önüne alarak müşteri servisini arar böyle bişi başına gelmeden önce öğrenir hattan ise ordan kapattırırsın telefondansa da söylerler zaten nasıl kapatacağını. niye abi adam başıma bişey gelir mi paranoyasıyla yaşamıyo ki sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 toggie said: ya bunu herkes ogrenmeden su telefon sakasını yapmalıyım. kuzenler anlatıp duruyo gülmekten geberiyoz diye. iki telefonu ust uste koyup hoparlorden ses veriyoruz, iki telefondan da baskalarını arıyoruz, acıp kendileri ile muhabbet ediyolar. "sen aradın, ben aramadım kardesim sen aradın" muhabbeti oldukca eglenceli olur be :D :D ahah süpermiş (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 aveaya da pls. dün gece zıpladım resmen uykumdan, bilinmeyen numaraymış, ulan gece gece kimin kimle konuşacak neyi olabilir, varsa bile niye arar gizliden? olmasın. titreşimi kapamayan aklımı seveyim. o hoparlörlü şaka da baya eğlenceliymiş ya d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 beni kimse özelden aramıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Turkcell yine yaptı yapacağını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 :((:D:((:D:((:D:((:D:((:D:((:D:((:D hem iyi hem kötü =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Turkcell hattimi 99'da aldigimdan beri ozel numaraydi, alirken ozel numara olsun demistik zamaninda merkezden cevirmislerdi, yurtdisindan 2006'da geldigimde insanlarin telefonlarimi acmamaya basladigini fark edince actirdim bende, gorunure cevirttim numarayi. Beni ozel numaradan aradiklarinda cidden ne kadar sinir birsey oldugunun farkina vardim, guzel bir uygulama bende aktive ettim, paylasan arkadasa tesekkurlerimi sunarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gorev nedeniyle gizli numarasi olanalra koyucak bu kara karak dusunuyorum ne yapcaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Allah razi olsun yapandan da buraya yazandan da :p Hayir zaten acmiyorum da, inatci cikiyo kimisi, veya anlamiyo neden acmadigimi, oyle ozel "ac numarani oyle ara" anonsu yapmasi ayri bi super olmus. Kimaramis gibi uyarisi da gelse ne guzel olur ama buna da sukur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 süper bi yenilik olmuş bu :) çok sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 neresi iyi ya telsim dışında mesaj çeken yoktu zaten şimdi aranma ihtimalimizde sıfıra indi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 2 aydan beri 0 kantörüm var, geçen arkadaş kontör istedi, avanstan yolladım. o derece iş başvurusu yaptığınız zaman eğer kapalıysa bu gizliden aranma, açmanızı tavsiye ederim, gizli numaradan arıyolar çoğunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 başlığı okuyunca herhalde savcılık vs uğraşmadan tel no yu öğrenebileceğiz sandım. ehh bu saatte anca bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar