Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ÖEAH dedirttiricek 2 tane reklam. birincisi bi arkadaş bulma sitesinin diğeride bi erotik shopun reklamı. yuh artık dedim. resme tıklarsanız otomatik açılıyo şekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kankagül nasıl bir nicktir? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bunlar artık haber sitelerinde bile var? :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ekmek'e haber verin, denemediği yöntem kalmadı zavallının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 adblock! 3 gün önce kurdum süper bişeymiş kurmadığım yıllarıma acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Firefoxta o reklamların kaynağını engelleye biliyorsun. Bi keresinde dalgınlıkla bastım o msn zımbırtısına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kangagül iyimiş yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 arkadaş kullanmıştı o virilty pills i(vp-rx) çok işe yarıyomuş... :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 :P "arkadaş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 oha yedi santim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 GwindonSurion said: arkadaş kullanmıştı o virilty pills i(vp-rx) çok işe yarıyomuş... :D:D Bırak şimdi bu ayakları zaten yazının arkasına da iki tane sırıtan smiley koymuşsun cık cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 +18'i değil de 18+'sı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Enlarge your penis . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Eternalus said: adblock! 3 gün önce kurdum süper bişeymiş kurmadığım yıllarıma acıyorum +789 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 rica ediyorum 18+ ilk kutuda enine genişliği düzene sokuyomuş herhangi bi eğiklik varsa falan sonra 2. kutuya geçersen uzamasını istediğin kadar kullanıyomuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 denedim oluyo diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 zaten o +18 farklı anlamda :) anlayan anladı B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Palavra ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 lol bizim bünyemiz bu reklamlara alışık değil, buyrun size çılgın reklam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 AHAHA süperr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Fransuxa said: zaten o +18 farklı anlamda :) anlayan anladı B) anlamadım ben anlatsana :/ reklam süpermiş ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 asdfghjlş Türkçe yapıp tvlerde yayınlatıcaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Fransuxa said: zaten o +18 farklı anlamda :) anlayan anladı B) AHAHAH :(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bak anlayan direk sırıtmaya başlıyo :D hoşuna mı gitti len :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 36 saate kadar etkiliymis... iyimis valla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar