Finkel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 arkadaşlar sarıcak güzel bi oyun arıorm. türü farketmez siz ismlerini söyleyin yeter=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 company of heroes opposing fronts oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 World in COnflict Company of Heroes FM 2008 Medieval total war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Medieval total war Diablo 1,2 ve 2 exp Pes 2008 Manhunt 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 prince of persia serisi. son 3 oyun seni epey idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Team Fortress 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 The Witcher Mask of the Betrayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Windows'dan uzak kaldım ama bu aralar Linux'da Egoboo'ya sardım. Windows versiyonu var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Company of Heroes tavsiye ederim bir de PES 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 swat 4 cod 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 witcher+1 bioshock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 medal of honor serisi son iki oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Oynamadıysan Prince Of Persia,3ünüde oyna senaryosu bile yeter. Diablo 2 ve Expansion. BFME-1(Battle for middle earth) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bana da oyun lazım. TF2 çok zevkli ama oynayan azaldı iyice. Single olur, multi olur farketmez. Bir hafta içinde yeni bir laptop alcam, gayet iyi. O yüzden her türlü yeni oyunu da çalıştırabilir muhtemelen (crysis ve canavar arkadaşları kasar o ayrı). RPG olabilir. RPG değilse bol action'lı olmalı kesinlikle. Strateji ağırlıklı olmasın. Yorgun argın geliyorum zaten, bir de strateji falan oynayınca beynim patlıyor. FPS olabilir mesela. MMOFPS'ler çıkcak falan diyolardı, var mı çıkan? Böyle quake 3 tadında devasa bi fps olsa ne güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Tabula Rasa var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 tabula rasa çıktı mı yav? yok mudur trial falan? bakalım witcher indireyim gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Çıkmış Tabula Rasa. Ama MMO olmasın ya. Vaktim yok onlara ayırcak. Az oynayınca da pek zevk alamıyorum ben. O yüzden bol action'lı bir şeyler arıyorum. Yada senaryosu güzel bir RPG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 SimCity Societies ile Campus: Student Life diye iki oyun indirdim şimdi. Ama daha oynama fırsatım olmadı. Campus güzel olabilir gibi geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar