ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Polat alemdar adıyla ve necati şaşmaz ın resmi ile açtığım facebook hesabıma hayran mektupları geldi. En bombasını sizine paylaşmak istedim adam diziyle ilgili talep bile yapmış. anaaaaa garbage yerine buraya açmışım ağalar milletle dalga geçerken yanlışlıkla başıma geldi ya biri düzeltsin...
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Hayda bi türlü resmi büyütüp okuyamadım. Ne yazıyo ki ?
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hahaha, ulan su adamı bulup agzını burnunu kıracaksın. anlayacak neymiş vadi.
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 said: Senin gerçek adresinmi bilemiyorum. ama yinede duygu ve düşüncelerimi yazmak istedim. Kurtlar vadisi pusu'da biraz daha etkin olmanı istiyorum. sanki pusuyu kuranlar oyunu oynuyor polat bu işin bir parçasındaymiş gibi bir de aksiyon sahneleri eskisi gibi ağırlığı yok. özellikle kurtlar vadisi terörür merak ediyorduk. kaldırdılar o dizi inanıyorum ki ülke gerçeklerini ortaya koyar terörü ve destekleyenlerini gün yüzüne çıkarırdı. bölümlerini heyecanla bekliyor. Allah yardımcın olsun. yazmış. Ne cevap yazayım ya diziyi bilen biri yazsın adamla kafa bulayım.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 şey yaz"iki kişinin bildiği sır değildir benim facebook'umu öğrendin ve şimdi ölmek zorundasın" belki inanır bu insanlık aparatı
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 adamın saç modeli süpermiş :D heralde tam keserken yarısında vazgeçti.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 said: Senin gerçek adresinmi bilemiyorum. ''-mi ayrı yazılır'' de. Adam şaşırsın. sdf
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Çokakıllıadam said: said: Senin gerçek adresinmi bilemiyorum. ''-mi ayrı yazılır'' de. Adam şaşırsın. sdf hahahahahaha harika fikir:D
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bugün bir girdim 40 küsür arkadaşlık teklifi gelmiş bir kaç tane de mesaj yürüyoruz kv facebook olarak
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Resim niye büyümüyor ? Imageshack'in anasayfasına atıyor direk .
SirEnis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ya yuh çüş oha yok artık ciddi olamaz bu adam :D
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ya abi resim çıkmıyor,valla merak ettim.Yeniden upload edermisin?
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bende göremiyorum resmi.Bir daha uplarmısın.
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hey allahim akil fikir ver su adamlara:P
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 mesajın içeriğini yazmıştım abi yukarıda
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 aha ban geldi sonunda report etmiş beni birisi, kafanı kesecem dedim kıza ondan oldu galiba
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 dalga geçtiğini anlayıp sıkmasınlar topuklarına sonra =D
Öne çıkan mesajlar