Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkesin taktığı kolye

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

Bu meşhur kolyemiz. O kadar meşhur ki yonjaya girip. Antalya-Kolye diye aratmam sonucu bu resmi buldum daha ilk sayfada, o sırada diğer resmide buldum. Bu kolye ışıklarda iki kişiden birinde rahatlıkla görebilirsiniz. Birde zarlı modeli var kolyenin o boncuklar yerine zar var.

Diğer resim:

Denizden çıkmış ama saniyesinde aman kızlar geçer şimdi diye saçını dikmiş tükürükle, daha koltuk altında kıl çıkmamış sdfs ama gözlüğü eksik değil. Gözlük herşey lan.
Antalyada insanları kolyeliler ve kolyesizler diye ayırmak pek yanlış olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

JD said:
xDxDxD ben bide şeye uyuzum ya bütyün kızlarda var artık böyle top kolyemi desem ne desem toplardan oluşuo kolye upuzun boyunundan 1 tur döndürüp aşşa salıolar

inci kolye mi diyorsun? (yani gerçek inci değildir tabii, plastik felandır)

burda herkes ondan takıyor.
nasıl iğrenç duruyor anlatamam.
bir de giysiler de 5 kuruşluk terziye hazırlanmış gibi duruyor. ne paçavra varsa üstüste giyip çıkmışlar gibi.
merak ediyorum acaba 2000 yılında rüküşlük mü moda oldu,
yoksa kıbrıstakiler mi çok rüküş giyinmeyi seviyor diye...
Sosyal ağlarda paylaş

O söylenilen olgunlaşmış (artık nasıl olgunlaşmaksa) kişiler zaten İstanbul'un her yerinde var. Bir de sanırım artık misyonu genişletmişler. Eskiden sadece kızlara gözlerini diker, adeta bakışları ile delerlerdi baktıkları yeri. Eh en sonunda hedef kişinin rahatsızlığı ile son bulurdu. Rahatsızlık verince kesmiyorlar, aksine devam ediyorlardı. Hedef kişi duyduğu rahatsızlık ile kaçınca kurtulurdu o ortamdan.

O dediğim misyon değişikliği de şöyle oluyor. Erkek veya kız olması farketmiyor hedefleri arasında. Kız ise her türlüsüne bakıyorlar. Erkek ise artık nedense saatlerce bakıyorlar. Artık sinirlendirip kavga çıkarmak için mi, yoksa erkeklerden de mi hoşlanıyorlar orasını bilemem ama rahatsız edici bir durum olduğu kesin. Eh ama maalesef ki yapılabilecek bir şey yok. Biri yapıyor, bir başkası ondan görüyor. Abilerinden, mahallede takıldıkları arkadaşlarından, okuldan filan görüp öğreniyorlar bir şekilde. Sonra da zaman geçtikçe, eh fiziksel yaşları da ilerleyince ortaya böyle şeyler çıkıyor maalesef.

Belki biraz abartmak gibi oluyor durumu ama gerçekten ne kendim, ne kardeşim, ne de arkadaşlarımdan herhangi birisi o şekilde olmadığı için çok şükrediyorum.

Amaaa...

Kolge gralmış aga. Takılmaz mı o kolye ya. Off hasta oldum :D

(Dershanede de Ay-yıldız kolyesi takanların sayısı artıyor gün geçtikçe. Kolye alışkanlığım pek yoktur ama öyle bir kolye hiç de göze batıp, itici gelmiyor. Herkes efendi olsa keşke de adam gibi şeylere özense :D)
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:

buda komşum.bizzat fotosunu isteyemedim yüzsüzlük olurdu herneyse.msn den kestim idare edin =/

ne güzel...memleketimin gençleri.ben bu kategoriye girmediysem,bu akıma kapılmadıysam abim sayesinde.seni seviyorum abi ve burdan öpücük yolluyorum.

edit : hayatımda birilerini hiç bu denli küçümsememiştim ben :(

sen bunları yüzlerine söyledin mi bakayım arkadaşlarının?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...