oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 o at sineği kim lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 nan bebe becik resmi koymuşsunuz. kaliteli dökümantari istiyoz. olgun angutlardan istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 screen shot or didnt happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bu meşhur kolyemiz. O kadar meşhur ki yonjaya girip. Antalya-Kolye diye aratmam sonucu bu resmi buldum daha ilk sayfada, o sırada diğer resmide buldum. Bu kolye ışıklarda iki kişiden birinde rahatlıkla görebilirsiniz. Birde zarlı modeli var kolyenin o boncuklar yerine zar var. Diğer resim: Denizden çıkmış ama saniyesinde aman kızlar geçer şimdi diye saçını dikmiş tükürükle, daha koltuk altında kıl çıkmamış sdfs ama gözlüğü eksik değil. Gözlük herşey lan. Antalyada insanları kolyeliler ve kolyesizler diye ayırmak pek yanlış olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bence son resimdeki veled normal. abartı bişeyı yok gözlukler dışında. onuda seviyorsa takar. abartılmasına gerek yok olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 adamınbiri said: valla istanbuldaki kızların %94 ünde ismilerinin yazdığı kolye var hayır bunu takıyolar sonra niye laf yedik diyolar ismin yazıyo orda kocaman şekilde bu kolyeyi takanların balık hafızalı olduklarına dair sağlam bir teorim var.. memento hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 JD said: xDxDxD ben bide şeye uyuzum ya bütyün kızlarda var artık böyle top kolyemi desem ne desem toplardan oluşuo kolye upuzun boyunundan 1 tur döndürüp aşşa salıolar inci kolye mi diyorsun? (yani gerçek inci değildir tabii, plastik felandır) burda herkes ondan takıyor. nasıl iğrenç duruyor anlatamam. bir de giysiler de 5 kuruşluk terziye hazırlanmış gibi duruyor. ne paçavra varsa üstüste giyip çıkmışlar gibi. merak ediyorum acaba 2000 yılında rüküşlük mü moda oldu, yoksa kıbrıstakiler mi çok rüküş giyinmeyi seviyor diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 O söylenilen olgunlaşmış (artık nasıl olgunlaşmaksa) kişiler zaten İstanbul'un her yerinde var. Bir de sanırım artık misyonu genişletmişler. Eskiden sadece kızlara gözlerini diker, adeta bakışları ile delerlerdi baktıkları yeri. Eh en sonunda hedef kişinin rahatsızlığı ile son bulurdu. Rahatsızlık verince kesmiyorlar, aksine devam ediyorlardı. Hedef kişi duyduğu rahatsızlık ile kaçınca kurtulurdu o ortamdan. O dediğim misyon değişikliği de şöyle oluyor. Erkek veya kız olması farketmiyor hedefleri arasında. Kız ise her türlüsüne bakıyorlar. Erkek ise artık nedense saatlerce bakıyorlar. Artık sinirlendirip kavga çıkarmak için mi, yoksa erkeklerden de mi hoşlanıyorlar orasını bilemem ama rahatsız edici bir durum olduğu kesin. Eh ama maalesef ki yapılabilecek bir şey yok. Biri yapıyor, bir başkası ondan görüyor. Abilerinden, mahallede takıldıkları arkadaşlarından, okuldan filan görüp öğreniyorlar bir şekilde. Sonra da zaman geçtikçe, eh fiziksel yaşları da ilerleyince ortaya böyle şeyler çıkıyor maalesef. Belki biraz abartmak gibi oluyor durumu ama gerçekten ne kendim, ne kardeşim, ne de arkadaşlarımdan herhangi birisi o şekilde olmadığı için çok şükrediyorum. Amaaa... Kolge gralmış aga. Takılmaz mı o kolye ya. Off hasta oldum :D (Dershanede de Ay-yıldız kolyesi takanların sayısı artıyor gün geçtikçe. Kolye alışkanlığım pek yoktur ama öyle bir kolye hiç de göze batıp, itici gelmiyor. Herkes efendi olsa keşke de adam gibi şeylere özense :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 madem konumuz derin p.s:arada kro olmayan tiplerde yok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ahah koptum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Lorrotar said: buda komşum.bizzat fotosunu isteyemedim yüzsüzlük olurdu herneyse.msn den kestim idare edin =/ ne güzel...memleketimin gençleri.ben bu kategoriye girmediysem,bu akıma kapılmadıysam abim sayesinde.seni seviyorum abi ve burdan öpücük yolluyorum. edit : hayatımda birilerini hiç bu denli küçümsememiştim ben :( sen bunları yüzlerine söyledin mi bakayım arkadaşlarının? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hepsine değil de bu yönde hayatını kurtardığım arkadaşlarım oldu.onları akımdan kurtarıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 luahahahahha video çok güzel olmuş teşkür.. hey gırooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 slickers said: madem konumuz derin p.s:arada kro olmayan tiplerde yok değil Oha orda bende varım lan::o::o::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Dermişimmmm(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 videodan alıntı: AHAUHAUHUAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ancak foto görünce anlayabildim nasıl bir kolyeden bahsettiğinizi. benim tanıdığım kimsede yok böyle bir şey (god bless). kıssadan hisse: arkadaşlarınızı iyi seçin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Evet abi bu siyah boncuklu kolye olayı çok önemli arkadaş seçme hususunda. Bakıcaksın adamın kolyesi var resimdeki gibi. Meraba, meraba o kadar(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yonja kroları fenaymış ya(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 valla bizimkilerde de yok boyle kolyeler be anam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ankara'da denk gelmedim böyle bir tipe şükürler olsun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Hayret ben yokum o video'da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Sendemi krosun? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Değilim ama Yonja resmimi bir görsen ahahah, (ek not : valla billa yemin ederim liseden arkadaşlarımın resimlerine bakıcam die kayıt olmuştum bi ara sonra başladı yonjadan kız buldum aha furyası :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bence yonja'nın kızları daha über kro.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar