Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ulan nası gelmek istiyoduysam artık, rüyamda lan party'ye gittiğimi gördüm lan. herkesten önce geliyodum, monitörler 120 ekran televizyon gibiydi sdf eğlendiniz inş :/ ( :/ = içim kan ağlıyorlarmüthiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Olm Xunn'u vurup vurup hava atmayın bana. Single player'da bile bir şekilde kendini öldürtmeyi başaran beceriksiz bi oyuncu o, bakmayın söylediklerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 LAN Party'e rus attığımızı niye söylemedin Delioğlan :D Gecenin erken saatlerinde 1-2 gibi 2 tane rus attık, eğlencemizi bulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 pf, insanlar eğlenmiş ya. GZ DUDEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Yalnız Ruslar iyiydi, harbi iyilerdi yani, performansları süperdi ssdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ahahahahh zaugna mı o uyuyan ahahahhahh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Yeni kendime geldim ben, eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 uyuyan benim eet sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bende simdi uyandım guzeldı eglencelıydı sabahlamam dıyordum ama bı ara saate baktım 3 olmus ne cabuk gectı zaman anlamadım edt:bu arada ıstanbulun trafık sorunu var dıyenlere besıktasdan bostancıya 20 dk de geldım beledıye otobusuyle saat 7 sularında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ben daha yeni girdim eve :D uykusuzluktan ölüyorum bir tane kapının önünde çektiğim foto var onu atıcam inş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 lol ben sergi fotoğrafları çektim :< aya sofyanın sütun tepelerini çektim, kahrolsun ev ödevleri. Üff bf2 gelseydin bi anti-tank ownage yapsaydım :b anti tank alıp tank alarak çok değişik combolar yapıyorum, genelde tankı bırakıp kaçıyorum zarar görünce, adam "eehehe tankı bıraktı mal" diye biniyo *bumm* ya da karşıdan tank geliyor, ateş ediyorum, tank reload ederken iniyor anti tank ile ateş ediyorum, sonra bi daha tank ile ateş ediyorum, karşı taraf saçmalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 c4 le bayrak korudum, köprüleri çökerttim, c4 le helikopter patlattım :D direk c4 oynadım bütün oyun (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Çok eğlenceliydi yav. Bi kaç ay sonra yine yapalım. Ama bu sefer daha havadar bi yer olsun, adeks 1 falan olabilir yada trip. Dota arasında bi flatout attık destruction derby tadında baya çılgın geçti. Ama tf2nin eksikliğini hissetti herkes, organizatör custodemin eksikliğiyle birlikte heh. Chem senin dediğin olay da çok zordu o ortamda, hamachi falan yoktu kasamadık zaten. Ayrıca o çorbacıda niye resim çekmedik ya ciddi bişey tartışır gibi wow muhabbeti yaparken eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 1-) Adeks'te olmasın artık, rica ediyorum. 2-) Trip daha iyi bir alternatif bence, ya da aşağıdaki Adeks belki. 3-) Eğlendik falan ama; bence artık minimum 30 - 35 kişinin katıldığı lan partiler düzenlemek lazım, yeni oyunlar falan olması lazım. BF2, dota ve call of duty 2 ile geceyi geçirdik resmen. 4-) Büyük bir lan parti için de en az 1, 1.5 ay öncesinden çalışmalar yapılması gerek, 1 hafta içinde toplandı çünkü 15 kişi. 5-) Öte yandan en çok eğlendiğim lan parti oldu bu az katılımcıya rağmen. Dota'da "pick yapınca enchant alıcan" diyen dregoth, arem'de bana randomlanan enchantla karşılaştı, hikayenin sonunu biliyorsunuz zaten=) Bf2 harbi süperdi ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 lan bi gelmedim en güzeli diyosunuz :< lanet olsun bi dahaki lan partylere crysis gibi oyunlar istiyorum ben aslında, ya da bf2 realistic modu baya güzel olabilir 30-40 kişi ile hatta baya güzel olur, 2 kişi tankta gideriz negzel. ya bf2 oyniyim dedim oynanmıyor. Sırf jet whore ya insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bizde de vardı 2 tane copterwhore arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Masakari said: edt:bu arada ıstanbulun trafık sorunu var dıyenlere besıktasdan bostancıya 20 dk de geldım beledıye otobusuyle saat 7 sularında zaten sabahın 7sinde avrupa yakasından anadolu yakasına geçişte trafik olmaz genelde. hava çok çok çok kötüyken trafik oluyor sadece. geçen 2 senemin haftaiçi hergününü sabahın köründe karşıya geçerek geçirdim ordan biliyorum. ayrıca da istanbul'un trafik sorunu artık iyice aştı kendini günün her saati her yerde trafik var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bi dahaki ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bence liselerin falan tatil edildiği cumaya denk getirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 En erken milletin finallerinden sonra. Daha iyi organize olucaz, tek kişinin üstüne atmamak lazım bütün işi. Hatta bence örgün öğretimin ikinci döneminde olsun şubat sonu mart başı falan gibi, final sonrası dağıtmak sonra tatile çıkmak ister insan onunla çakışmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 grup resmimiz nerde bizim :p o değil de harbiden 20 kişiden aşağı olmasın bi daha ki. Zaten 15 kişi falandık onu da ikiye böl 7ye 7 koca haritalarda kayboluyo isnanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Gooood morning Vietnaaaam. bir daha BF2 oynamadan önce iki kere düşünürsünüz artık ahahah. İki sıra oturduk, takımlar öyle kuruldu. Gidip allahın axedice'ı geldi yanıma. Şaka bir yana fena ezdiler, cüce'nin artilery atışları reskill falan çekiyordu, absürd derecede etkiliydi. Ardeth yine ardeth, fantezi peşinde. Delioğlan oyunu falan bırakıp kendini bizim helikopteri düşürmeye verdi, olmayacagını anlayınca, hep bizim heli'ye bindirdi, thx. 1,2,3 neyse, niye kalkmak üzere olan helikoptere ateş etmek yerine dalış yapıyorsunuz mal mısınız sdfs? Jedi outcast oynadık, star wars gibi bir oyunun bile şopar gibi oynanacagını gorduk. takımlar beraber gezip tek kişileri grip'leyim öfkeli kalabalık tarafında dövülmesiyle sonuçlandı. -Aha kırmızı. -TUTUN! Kırmızı: Off.. *gözler devrilir* *** -Aha mavili. -Kaçırma kaçırma bas grip'i. Mavili: Hay, sikicem bırakın lan itler. Sonuç olarak zevkliydi, geçen lan party gibi yönetemedim maalesef, her ne kadar kalp kırdıysak da düşürdüler helikopteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 geçen lan partide mitralyözü ben kullanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ya cidden, nasıl bir manyaklıktır bu. Zerg gibi, 1 kişi gripe alıyor 6 saber sana giriyor falan. 3-4 dakika arkamda 5-6 kırmızı kaçtığımı hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 jedi outcastta bir ara bizim 7 kişi ordu gibi etrafta koşuşturmamız çok komikti ya "höyn höyn höyn biz vüküngüz" der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar