Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul LAN party 9 kasım Cuma

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

lol ben sergi fotoğrafları çektim :< aya sofyanın sütun tepelerini çektim, kahrolsun ev ödevleri.
Üff bf2 gelseydin bi anti-tank ownage yapsaydım :b anti tank alıp tank alarak çok değişik combolar yapıyorum, genelde tankı bırakıp kaçıyorum zarar görünce, adam "eehehe tankı bıraktı mal" diye biniyo *bumm* ya da karşıdan tank geliyor, ateş ediyorum, tank reload ederken iniyor anti tank ile ateş ediyorum, sonra bi daha tank ile ateş ediyorum, karşı taraf saçmalıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok eğlenceliydi yav. Bi kaç ay sonra yine yapalım. Ama bu sefer daha havadar bi yer olsun, adeks 1 falan olabilir yada trip. Dota arasında bi flatout attık destruction derby tadında baya çılgın geçti. Ama tf2nin eksikliğini hissetti herkes, organizatör custodemin eksikliğiyle birlikte heh. Chem senin dediğin olay da çok zordu o ortamda, hamachi falan yoktu kasamadık zaten. Ayrıca o çorbacıda niye resim çekmedik ya ciddi bişey tartışır gibi wow muhabbeti yaparken eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

1-) Adeks'te olmasın artık, rica ediyorum.

2-) Trip daha iyi bir alternatif bence, ya da aşağıdaki Adeks belki.

3-) Eğlendik falan ama; bence artık minimum 30 - 35 kişinin katıldığı lan partiler düzenlemek lazım, yeni oyunlar falan olması lazım. BF2, dota ve call of duty 2 ile geceyi geçirdik resmen.

4-) Büyük bir lan parti için de en az 1, 1.5 ay öncesinden çalışmalar yapılması gerek, 1 hafta içinde toplandı çünkü 15 kişi.

5-) Öte yandan en çok eğlendiğim lan parti oldu bu az katılımcıya rağmen. Dota'da "pick yapınca enchant alıcan" diyen dregoth, arem'de bana randomlanan enchantla karşılaştı, hikayenin sonunu biliyorsunuz zaten=) Bf2 harbi süperdi ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

edt:bu arada ıstanbulun trafık sorunu var dıyenlere besıktasdan bostancıya 20 dk de geldım beledıye otobusuyle saat 7 sularında

zaten sabahın 7sinde avrupa yakasından anadolu yakasına geçişte trafik olmaz genelde. hava çok çok çok kötüyken trafik oluyor sadece. geçen 2 senemin haftaiçi hergününü sabahın köründe karşıya geçerek geçirdim ordan biliyorum. ayrıca da istanbul'un trafik sorunu artık iyice aştı kendini günün her saati her yerde trafik var artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Gooood morning Vietnaaaam.

bir daha BF2 oynamadan önce iki kere düşünürsünüz artık ahahah.
İki sıra oturduk, takımlar öyle kuruldu. Gidip allahın axedice'ı geldi yanıma. Şaka bir yana fena ezdiler, cüce'nin artilery atışları reskill falan çekiyordu, absürd derecede etkiliydi. Ardeth yine ardeth, fantezi peşinde. Delioğlan oyunu falan bırakıp kendini bizim helikopteri düşürmeye verdi, olmayacagını anlayınca, hep bizim heli'ye bindirdi, thx. 1,2,3 neyse, niye kalkmak üzere olan helikoptere ateş etmek yerine dalış yapıyorsunuz mal mısınız sdfs?

Jedi outcast oynadık, star wars gibi bir oyunun bile şopar gibi oynanacagını gorduk. takımlar beraber gezip tek kişileri grip'leyim öfkeli kalabalık tarafında dövülmesiyle sonuçlandı.

-Aha kırmızı.
-TUTUN!
Kırmızı: Off.. *gözler devrilir*

-Aha mavili.
-Kaçırma kaçırma bas grip'i.
Mavili: Hay, sikicem bırakın lan itler.

Sonuç olarak zevkliydi, geçen lan party gibi yönetemedim maalesef, her ne kadar kalp kırdıysak da düşürdüler helikopteri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...