Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Adeks 2 beyler. Yanlış anlaşılma olmasın. 20:00'de orada olmaya çalışın, oturma düzeni ayarlayabilelim. Saatlerimizi ayarlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 şu resimde gösterilen yer adeks 2 degil bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ha bi de bu sefer biri foto makinesi getirsin. elimiz dolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Lan adam akıllı açıklasanıza şu lan partynin nerede yapılcağını. Tamam biliyoruz Adeks 2de olduğunu, onu anladık da Adeks 2 hangisi? Haritada gösterilen mi yoksa diğeri mi? Bilmeyenler öle kalmasınlar sap gibi. Yoksa bana hava hoş. Yürürüm o mesafeyi :D Bi de gelirim, 1-2 saat durur giderim ben. O sırada sağlam bişiler oynayalım bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 toggienin gösterdiği adeks 1 ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ADEKS 2 LAN DELI ETMEYIN. Resimde gosterilen adeks 1 izbe mekan orası. Foto makinasida getirin ha unutmayin. Xhun dediklerimide yap gidince oraya ortalik karismasin sonra mudur beni zuker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Phyx said: ha bi de bu sefer biri foto makinesi getirsin. elimiz dolsun senin elini boş bırakmazlar phyx aranmışsın ama, im veri sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ben bilmiyorum orayı, ya da hatırlamıyorum, aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ben telefonumu yazdım axedice'ın telini de aldım ancak tam olarak kaçta buluşulacak bir buluşma var mı? 6:30 gibi iskelede olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 2 nerde lan 2'yi bilmiyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Adeks 1in ordan dümdüz yukarı cıkın ilk ışıklarda karşıya geçin gene dümdüz yokuşu tırmanmaya devam edin pi kafe/bar gibisinden bişi olcak onun hemen ilerisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 6:30 erken 7 gibi buluşalım. Beşiktaşta üsküdar iskelesinin orda (eskiden kköy iskelesi olan büyük iskele). Ayrıca herkes aria vermiş, benim ariam da var onu da vereyim. 05556919805 Benim fotoğraf makinem yok, biri getirsin cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 7de iskeledeyim o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 gelsem mi lam atlayıp gaz verin bana gel die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Eşşoleşşekler. Füksü, ilk fırsatta çekicem kulağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Burdan çıkmaz ama yine de sorayım. Il2 atmaya hevesli cengaver var mı benimle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bellow gelmeyen büyük gay partiyi kaçırmış olur. Üzülürsün. Koş gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ay em nat gey not : dota olcak dimi :D yoksa gelmeyim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 adeks ikiyi biri adam gibi tarif etse ya. ben arkadaşlarla haberleşmeye çalışıyorum, gelirsem minimum +1 le gelicem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Adeks iki neresi ben de tam bilmiyorum. Ama adeks birin yukarısında olması lazım. Beşiktaşta o fotokopicilerin falan sırasına gelince sora sora bulunuyo işte :P şeftalim aradı, varmışlar oraya. Geliyorum bekleyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 her oyun olacak abicim gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 custodem, ps3 falan var mı orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben xuunla birlikte yerleşmiş bulunmaktayım @saeros: ış @joscelin: hiç sesini çıkarma gelseydin gayet güzel çekerdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 doğaç geliyo ben yokum öptüm :D kerim telefonunu aç doaç arıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Beilow da geliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar