Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul LAN party 9 kasım Cuma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lan adam akıllı açıklasanıza şu lan partynin nerede yapılcağını. Tamam biliyoruz Adeks 2de olduğunu, onu anladık da Adeks 2 hangisi? Haritada gösterilen mi yoksa diğeri mi? Bilmeyenler öle kalmasınlar sap gibi. Yoksa bana hava hoş. Yürürüm o mesafeyi :D

Bi de gelirim, 1-2 saat durur giderim ben. O sırada sağlam bişiler oynayalım bari :D
Mesaj tarihi:
ADEKS 2 LAN DELI ETMEYIN. Resimde gosterilen adeks 1 izbe mekan orası. Foto makinasida getirin ha unutmayin. Xhun dediklerimide yap gidince oraya ortalik karismasin sonra mudur beni zuker
Mesaj tarihi:
Adeks 1in ordan dümdüz yukarı cıkın ilk ışıklarda karşıya geçin gene dümdüz yokuşu tırmanmaya devam edin pi kafe/bar gibisinden bişi olcak onun hemen ilerisi
Mesaj tarihi:
6:30 erken 7 gibi buluşalım. Beşiktaşta üsküdar iskelesinin orda (eskiden kköy iskelesi olan büyük iskele). Ayrıca herkes aria vermiş, benim ariam da var onu da vereyim.

05556919805

Benim fotoğraf makinem yok, biri getirsin cidden.
Mesaj tarihi:
Adeks iki neresi ben de tam bilmiyorum. Ama adeks birin yukarısında olması lazım. Beşiktaşta o fotokopicilerin falan sırasına gelince sora sora bulunuyo işte :P

şeftalim aradı, varmışlar oraya. Geliyorum bekleyin!
  • Yeni Oluştur...