CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 gnome ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Blood elf açarak büyük hata yaptım. Horde'un ruhu orc'ta, tauren'de, troll'de yatar. Alliance oynuyorsan dwarf'tur kral. Gerisi yalan. Orc warrior 70'ledim o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 axedice said: Oyunun en karizma ırçı troll. Arkasından Tauren, dwarf ve orc geliyor. Undead ve nelf saks, human ha keza saks. Belf ve gnome oynayanlar hentai seven ezik sapıklar zaten. Draenei işte biraz ortada. Aşağıdaki bilgiler EU Vindication battlegroupun pvp serverlarından yani TBC ile birlikte açılan yeni serverlar. Dengesizlik göz yaşartıyor Server Horde Gayliance Auchindoun 37.4% 62.6% Karazhan 29.7% 70.3% Shattered Halls 26.5% 73.5% Sporeggar 35.6% 64.4% o oranlar tam tersi diye biliyorum ben, Karazhan'da ally rollemiştim ancak Kara Raiding Guild bile bulamayınca kaldı güzelim elf rogue :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 undead ve dorf male spell cast animasyonu olsun armordur settir carttur cokzel oluyor gerisi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 troll shaman açmak vardı aklımda iyi fikir demekki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 orc pwnz. hele shaman acacaksan orc'tan baskası yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 drenai female castign animation'ı 1. seciyorum casting animleri arasında özellikle holy atıcnamuhteşem gözüküyo, veya lightning atınca shamanda ya troll tauren orc üclüsüne acıkcası shamnda bi öncelik veremiyorum ben. "do the vooodoooo" shamansan troll "Storm, earth and fire heed my call!" shamansan orc "ancestors watch over me" shamansan tauren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 warlock %11 warrior %14 ilginç geldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 gnoem ler kos list valla görim yaşatmam:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 female dranei lb atarken tam şokçu gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Roleplay için tauren shaman gayet karizmadır. Dinginsindir, bilgesindir. Se-vi-yo-ruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 hiç de dengesizlik yok işte horde ve alliance nüfusunda, böylece görmüş olduk asrın yalanını ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Sam bunu ED için söylemiyorsundur umarım =P 1 horde a 5 alliance düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ED muhtemelen dünyadaki en uç 1-2 örnekten biri, senin şansın işte.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 axedice said: Oyunun en karizma ırçı troll. Arkasından Tauren, dwarf ve orc geliyor. Undead ve nelf saks, human ha keza saks. Belf ve gnome oynayanlar hentai seven ezik sapıklar zaten. Draenei işte biraz ortada. Aşağıdaki bilgiler EU Vindication battlegroupun pvp serverlarından yani TBC ile birlikte açılan yeni serverlar. Dengesizlik göz yaşartıyor Server Horde Gayliance Auchindoun 37.4% 62.6% Karazhan 29.7% 70.3% Shattered Halls 26.5% 73.5% Sporeggar 35.6% 64.4% Isin komik yani essek kadar queue de beklemek zorundaydim horde olarak. Alliance lar pvp yapmiyorlar bu battlegroupta. Sattim priesti kurtuldum anasini satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Üstümdeki tablo külliyen yalan. Sporeggar population'ı %33 sadece blood elf. O kadar diyorum. Diğerlerinin de dogrulugu tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Armoryde yazıyor işte dağılımlar bu adamınkilerle neden bozdunuz ki kafayı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Tartışıcak bişey olsun da ne olursa olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 o yukarıda verilen değerler tam tersi olacak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ya o bu deilde bazen orgimar veya Tb de rastlıyorum female taurenlere..Hani gnome u falan gectimde female i acılırmı o ırkın ya =) Hala ısınamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ne lore dan ne warcraft dan haberi olan mmocular sagolsun ally baya cok. "aa elf bunlar iyi taraf" "aa gnome cok seker" "bu undead ne ya ocu kesin kotu taraf horde" "orc bunlar kotudur kesin. tolkien sagolsun fsdf" gibi ornekler. anasini satim insanin dogasi bolucu. 2 ayri grubun oldugu yerde kesin bir iyi/kotu yada guclu/zayif olacak. ulan burda iyi de kotu de 2 taraf. sadece tek pure evil taraf burning legion gibi kontrol edemedigimiz taraf. tabi adam iyi bir mmo oldugu icin wow oynuyo diye laf soylemekte yanlis olur. ally tarafinda coluk cocugun buyuk yer almasi, warcraft nedir bilmeyenlerin horde a gore yuksek olmasi, populer seylerin genelde hep ally tarafinda gecmesi (comics, south park make love not warcraft, cogu videolar vs..) isin ozu alliance sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Innuendo said: isin ozu alliance sucks. Evet cok açıklayıcı olmuş.. ama sebep? neye göre sucks? genelleme de kriterler ne? sen sırf böyle bi yorum yaptın diye allylar da horde sucks diyebilir mi? uzaaaaaaar gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Kriteri 13 yaşında bebelerin gidip horde yerine alliance açmaları. Aa elf, aa dwarf. Go go alliance modu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 aaa blood elf... =) kaldıki bizim realm in horde guildlerini wesitelarındaki applicationlara baktığımda gerçekden %60~ ı 18'den küçük , e bunu da genelleme unsuru olarak kullanıcaz? işin özü karşıt faction her zaman sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 o warrior oranıda yalan altla bi heroic gireyim dedim 4av 2-3wsg bitirdim bi tank yok =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar